Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 15
ratonelu spune:
mamidestefan,tinem pumnii pt sapt viit!
dyanira,sa-ti traiasca bebe grasunel!
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu iar in leg cu sub ..preferat..... ce tot vorbiti,burticoaselor,ce tot vorbiti? ce e aia..ca nici nu mai tin minte... sunt la stadiul in care....am ajusn sa cred ca ...carla,38+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |

Barza zici ???? 

Valentina
36 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
angelynna82 spune:
Dya vazut poze cu grasunelul tau, pupam falcutele 

Lidia 
Ratonelu fa tu ordine ca deja nu se mai poate..pai ce-i aia...chiar asa nu se mai respecta randul??? ![]()
![]()
Eu am zis ca voi uita cum se face nu de alta dar mai e luna asta + 6s...asa ca

36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
nikolici spune:
Feteleeeeeeee
Nu stiti de cresterea miopiei in caz de nastere naturala???
Karina Alessia
am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 29 zile
noi doua
ramonzca79 spune:

gata...am dat pisica...initial am zis ca o voi duce eu maine dar nu ma vedeam in stare...am jelit o ora continuu cat am pregatit-o....cu ladita...cos...mancare...nisip....si apoi nu va spun ca nu statea s-o bag in cos....am dus-o la cca 3 minute de mine dar atat a putut sa urle in masina ca simteam cum mi se rupe sufleetul....cand am ajuns a inceput sa bantuie prin toata casa miorlaind....era asa stresata....si alerga peste tot...m-am stapanit sa nu incep sa plang si acolo dar cand am plecat nu am putut veni acasa....am umblat mai mult de o ora pe strada.....cand am bagat cheia in usa eram obisnuita s-o aud in spatele usii si cum intram venea si se freca de picioarele mele...nu va spun ce sentiment ciudat am avut cand ....nu a mai aparut nimeni...offff.....o sa vad si la noapte pt ca venea cu mine la baie din ora in ora asa cum mergeam eu...sper sa ma calmez si...sa-mi vad de asteptatrea lui bebe insa.....e tare greu...

AICI ESTE TINA MEA....
http://good-times.webshots.com/album/566779972DXcOSc
POZE...POZULICI
39+...
Erik
kid2003 spune:
Nikolici, ba da, am auzit...dar doctorii moderni (asa cum e al meu, de ex) zic ca nu-i bai, daca miopia nu e f mare...adica am auzit de mamici cu -5 care au nascut natural...cica de la 7 incolo ar fi o problema. Vezi si tu, daca iti doresti cezariana, ai un motiv. Daca nu, iar ai un motiv, pe net se zice ca nu influenteaza asa de mult. 
Mamidestefan, la ultimele ecografii poate sa fie eroarea f mare daca medicul nu e f f atent (adica daca baga cursorul ala cu 1 mm mai incolo sau mai incoace). La prima sarcina, si Iosup si ginecologul meu s-au lasat pacaliti de eco...mi-au prevazut un bebe maaare, de minim 3.800. Am facut cezariana ca oasele bazinului meu sunt deformate si cica nu ar fi trecut asa un bebe mare pe acolo...cand colo, d-abia dupa ce s-au rupt membranele, a curs lichidul, dr meu a facut control si a decretat "bebe nu e mare, are maxim 3.200, poti naste natural" numai ca mi-a fost asa de frica de dureri (care incepusera) ca m-am rugat de el sa faca ceza. Si bebe avea 3.100, deci... De data asta, am fost la dr cu o zi inainte de nastere, vroiam sa fiu sigura ca bebe are minim 3 kg ca sa fie ok cand il scoate (aveam 38 s) si a masurat f f atent, mi-a zis ca are 3.200...a avut 3.070, deci nu a fost eroarea asa mare ca prima oara.
Felicitari pentru nume, e f frumos, de printzesa asa. Si cred ca poti sa astepti cu caruciorul...saptamana viitoare e si Baby Expo, numai ca tu fiind in spital va trebui sa te bazezi pe instinctele sotului si sa mergi pe mana lui sa aleaga carutul potrivit. 
Ramo...ce povestesti tu acolo...si mie mi se rupe inima cand ma gandesc. Ufff, chiar nu era nici o posibilitate sa iti convingi sotul? E trist, sper sa o iei inapoi la anul! Eu nu as fi putut sa o dau pe a mea si am avut noroc ca si sotul meu e iremediabil indragostit de pisici si asa ca am scapat de un stres (nu m-a interesat gura lumii, ca toti prevedeau un viitor sumbru cuplului copil+pisica, dar uite ca nu a fost asa, au crescut f bine impreuna).
laureta spune:
M am facut harnica si am pus poze ![]()
http://good-times.webshots.com/album/566781077mWtWQq
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2
------------------------------------------------------------------
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
kid2003 spune:
Laureta, felicitari! E o frumoasa! Are niste buzite mortale! Iar tu...arati ca actritele alea din filme care isi pun niste mingii sub tricou si se vede de la o posta ca nu sunt insarcinate...Nu s-ar fi zis ca erai in 9 luni acolo. Pun pariu ca acum, fara burtica, arati fix la fel ca inainte (si ca in poza aceea de dupa nasterea Inisei). Felicitari inca o data! Sunteti niste frumoase, toate 3!
danucu spune:
Am intrat si eu sa va salut si sa va dau raportul.
La controlul de ieri colul era moale si deschis de 3 cm, am facut un monitoring si aveam contractii pe care eu nu le simteam (de fapt le confundam cu dureri banale de burta), ieri dupa control am pierdut toata ziua sange (mi-a zis doctorita ca voi pierde din cauza ca "cercetase" cam departe). Deci piolica, nu esti singura, ma mir ca nu ti-a zis doctorul ca e posibil sa pierzi dupa control, eu nu m-am speriat desi am pierdut mai mult decat cateva picaturi pe tot parcursul zilei.
Toata noaptea trecuta am avut contractii dureroase dar suportabile si neregulate iar dimineata devreme am pierdut in doua reprize o mare cantitate din dopul gelatinos. Pe parcursul zilei de azi am mai pierdut cate putin. Contractiile s-au atenuat dupa ce m-am trezit si am facut si o baie, am mai avut in timpul zilei din cand in cand dureri premenstruale si contractii, bineinteles.
Voi ce credeti, mai e putin pana la nastere? Doctorita mi-a dat cam o saptamana.
Bebe e bine chiar daca misca mai putin in ultimul timp, avea ieri 3100-3200 gr. Sunt nerabdatoare desi as vrea sa mai astepte pana luni pentru ca vreau sa am un weekend romantic cu tati.
Felicitari noilor mamici _Irina_, Cristineescu, Musettepink si bun venit bebelusilor Andreea , Matei- Harip, Luca .
Evaaaaa,
Luca e perfect, atat de frumos, sunt topita dupa el, felicitari inca odata. Mi-au dat lacrimile cand am citit povestea voastra.
Va pup pe toate. 
Noapte buna.
37+
Baby inside
sabinel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramonzca79![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gata...am dat pisica...initial am zis ca o voi duce eu maine dar nu ma vedeam in stare...am jelit o ora continuu cat am pregatit-o....cu ladita...cos...mancare...nisip....si apoi nu va spun ca nu statea s-o bag in cos....am dus-o la cca 3 minute de mine dar atat a putut sa urle in masina ca simteam cum mi se rupe sufleetul....cand am ajuns a inceput sa bantuie prin toata casa miorlaind....era asa stresata....si alerga peste tot...m-am stapanit sa nu incep sa plang si acolo dar cand am plecat nu am putut veni acasa....am umblat mai mult de o ora pe strada.....cand am bagat cheia in usa eram obisnuita s-o aud in spatele usii si cum intram venea si se freca de picioarele mele...nu va spun ce sentiment ciudat am avut cand ....nu a mai aparut nimeni...offff.....o sa vad si la noapte pt ca venea cu mine la baie din ora in ora asa cum mergeam eu...sper sa ma calmez si...sa-mi vad de asteptatrea lui bebe insa.....e tare greu... ![]() ![]() ![]() ![]() AICI ESTE TINA MEA.... http://good-times.webshots.com/album/566779972DXcOSc POZE...POZULICI 39+... Erik |
nu stiu a ta ce personalitate are, insa al meu e foarte gelos. acum ceva timp a sarit la finuta parintilor mei, c-a auzit-o plangand. sunt destul de imprevizibile. eu nu l-am dat pe-al meu ca-i mos cu 15 ani in spate si cam surd, insa sa nu-l prind in camera bblinei ca fac crize de nervi. imi este drag de mor, dar pe primul loc e copilul acum.
gata, ne luam somn de voie ca ne cearta tati.
burticile
41+ cu
Amalia Stefania

sunt la stadiul in care....am ajusn sa cred ca ...