Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

he he, mi-am amintit o faza amuzanta de la inceputul sarcinii, am mers cu colegii la un resto pe banii firmei, aveau mancare traditionala si nu era scumpa asa ca toti am mancat ca porcii (unii au si baut, not me), dar am recuperat, am bagat carnitza de porc la greu stropita din plin cu usturoi, cand a deschis sotzu' usa....moa...l-a lovit mirosul...si dimineata cand ne-am trezit mai mirosea in camera a usturoi
si recunosc ca as mai manca si acum, dar poate vrea piciul sa vina si io sa duhnesc a usturoi, greu ma abtin

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Din cate stiu eu ginypralul actioneaza asupra colului si no spa e cel care tine contractiile sub control. Asa ca nu cred sa sesizezi mare diferenta cand o sa il intrerupi. Sa ne spuna Lucutta.

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, eu stiu ca gynipralul are actiune indirecta asupra colului pentru ca opreste contractiile care ar putea provoca deschiderea/dilatarea colului....adica e mai puternic decat no-spa, dar pe aceeasi actiune....nu mai conteaza deja.Sambata facem 37 de saptamani...sarbatorim...mai ai tort d'ala de ciocolata?

36+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ambele atat gynipralul cat si no spa sunt pt contractii ale uterului..diferenta e ca gynipralul e mult mai puternic.

Chiar azi a trebuit sa le i-au pe amandoua.Am ridicat-o pe Iarina si dupa am zis gata..mi s-a intarit f tare burta si simteam ca mor de col...cu tot cu cerclaj ,noroc ca s-a calmat cu gynipralul

*** AniS ** 31+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, din ce analiza se pot vedea leucocitele ? cumva din hemoleucograma ?
v-am auzit pe unele dintre voi ca aveti leucocitele marite si as vrea sa stiu din ce analiza se vad astea.

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Babytza, eu stiu ca gynipralul are actiune indirecta asupra colului pentru ca opreste contractiile care ar putea provoca deschiderea/dilatarea colului....adica e mai puternic decat no-spa, dar pe aceeasi actiune....nu mai conteaza deja.Sambata facem 37 de saptamani...sarbatorim...mai ai tort d'ala de ciocolata?

36+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Tort nu mai este dar am luat azi amandine si ecler...Va coafeaza ?

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

salutare si de la noi pe ziua de azi.

Musette felicitari mami frumos ce esti tu, recuperare rapida! Bine ai venit pe lume bebe Luca!

zambetmic, CD multi pt voi, nu mai fiti supi ca suparati si bebeii, nu cred ca vreti asta nu?
anca ce repede trece timpul...deja Carla are 1 luna...parca mai ieri citeam ca ai nascut
babytza felicitari pt vestile bune, cred ca ai trecut prin niste emotii...of of

33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

gata si eu cu trebile pe ziua de azi:
fetele din coada listei care vor fi cele dintai, nausica,illia,, mary, garga, alina , cat te tare va misca bebeii? Eu una nu mai pot, simt ca imi iese cu o mana pe col si cu una printre sani! Burta mea este valuri si se vede cu ochiul liber, spre deliciul celor din jur, nu al meu Eu intelesesem ca nu mai misca asa mult cand te apropii de temen, la mine parca este la fel si cu mai multa forta Stiti ca io nu-s panicoasa, dar o fi semn ca vrea afara, ca-i devreme ?

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Feli si la mine in burtica e mare scandal, se misca toata ziua si toata noaptea...uneori mai puternic de simt ca imi rupe tot ce este inauntru, alteori mai finutz asa de parca ma mangaie...astazi vad ca s-a mai potolit putin...nu a mai facut asa mult scandal, o fi si ea obosita de atata zbenguiala

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

babytza vrei sa ne omori cu prajiturile alea ?

36 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Fetelor, care va pricepeti ca eu una habar nu am, treceti-o si pe cristinescu in lista p data de ieri, nu este trecuta mamica

Mesaj de la Cristineescu:

"Gata , am nascut si eu, Bebe e bine, astept sa-l vad. Natural cu epidurala. Revin cu detalii ca inca nu stiu. Personal f. OK."

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput