Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Andy, cred ca m-am grabit...

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Anca cum sspuneam mai sus hormonii ...sa fii cumintzica inca un pic daaa?

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anca un singur lucru ar mai fi. La masa la care ii dai laptele de san sa nu ii dai si formula ca sa nu le combini. In rest da, astia sunt colicii, una dintre necunoscutele vietii de bebel. Efort fizic eu am avut voie sa fac dupa 6 saptamani de la cezariana "Iti reiei viata de dinaintea sarcinii" au fost cuvintele doctorului. In consecinta am si procedat.

CD ar putea sa iti cumpere Infacol daca mai au de unde. Un sirop anticolici. Asta asa ca sa fie si daca tot zici ca sunt pe meleaguri englezesti. Se gaseste si la noi substanta activa din Infacol se numeste Espumisan dar cica Infacolul ar fi mai concentrat. Si stai linistita ca minuni nu face nici asta.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Iar incepeti cu nema sieks?..o sa o pomenesc iar pe Laureta

Babytza..deci o saptamana zici......eu ma duc luni la control si ma gandesc daca nu programam intalnirea...ca trecem de 37 de sapt (de cand astept!...deci si tu tot sambata...Zambetmic mai e tot sambata si tot aceeasi varsta de sarcina)....

Hm...se apropie momentul...sa vedem care e prima..ca eu col scurt si deschis, tu la fel....eu renunt la Gynipral luni...tu nu iei...dar ai contractii..doar Zambetmic e cuminte!

Dr. T si-a manifestat vreo ingrijorarea daca ar veni bebe asa devreme...adica, in fine, la termen dar nici chiar spre 40??
36+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Muuh

Mai asteptam atunci 2 saptamani

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tzitziri dr nu parea a fi prea ingrijorat.Probabil si pentru ca intru in sapt 37 deci oficial luna a noua. Dar nici prea grabit sa il scoata decat daca este absolut necesar.
Si ginypral am luat si eu la greu...De 1 sapt nu mai iau.

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ma bag si eu la faza cu pachetul, am pierdut si socoteala de cand nu s-a mai intamplat (parca de la paste) si dupa ce nasc...minim 6 saptamani, o sa uit despre ce e vorba, e clar

babytza e cu reteta ce ia mama, as manca si eu niste coaste de porc, moaaaa ce pofta am

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Muhh merci, am dat comanda de 3...nu stiu cum arata, daca sunt multe putine, mari, mici...

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

subscriu si eu la pachetul cu hormoni
de prin luna mai asa,,,si inca 6 sapt,,,moama
babytza:bebe david e cuminte si mai sta o sapt la mami lui si o sa si creasca bine,,stiu eu

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu nu stiu cat am chef de sieks....desi de luni bune nimic , dar de varza cu ciolan sigur

Babytza, atunci sa mai stea bebe in burtica atat cat sa mai ia putintel in greutate.Nici mai mult nici mai putin!Eu sunt curioasa cum va reactiona organismul cand voi termina gynipralul...dar nu simteam contractiile nici inainte, asa ca nu ma astept sa ma mai fi cizelat intre timp!

36+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Eu nu stiu cat am chef de sieks....desi de luni bune nimic , dar de varza cu ciolan sigur

Babytza, atunci sa mai stea bebe in burtica atat cat sa mai ia putintel in greutate.Nici mai mult nici mai putin!Eu sunt curioasa cum va reactiona organismul cand voi termina gynipralul...dar nu simteam contractiile nici inainte, asa ca nu ma astept sa ma mai fi cizelat intre timp!

36+
bebe David

Lucrusoare bebe David

si eu tot la 36 sapt am renuntat la gynipral si la fel ma gabdeam ca o sa rect organism urat,,,dar totul a fost ok,,sper ca si la tine va fi ok

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput