Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nushu, sa stii ca mie nu mi-au facut nicio problema hainutele de la TEX, adica bbc nu intra la apa, iar culorile nu ies. Chiar mi se par foarte bune, unele mai bune decat ce-am luat de pe LR.

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Am fost si in Carrefour. Era mare inghesuiala la haine de copii, la bebelusi. Toata lumea cumpara. Sa stiti ca mi s-au parut c-am scumpe. Am vazut pe LR mai ieftine.

Mie intotdeauna mi s-au parut convenabile, inclusiv pt faptul ca, asa cum spuneam, sunt mai bune calitativ decat unele de pe LR. Mi-ar parea rau sa fie asa cum spune Assa. Chiar o sa mai citesc despre treaba asta. Ce naiba, si-n hainutele Chicco si Prenatal? Pai de unde sa mai cumperi? Din bazarul din piata? E foarte ciudat ca nu s-a facut un tam-tam mai mare pe chestia asta cu ftalatii, probabil a fost vorba doar de colectia respectiva. Vad ca e vorba despre pijamale, nu despre toate produsele.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74
PS: la ultima comanda - sosita intr-un colet spart - trebuia sa fie si catalogul (cel putin asa se laudau cand mi-au trimis codul cu geanta Lafuma cadou). Azi mi-am adus de el, aminte cred ca a fost subtilizat la posta

Si eu am avut geanta Lafuma in ultimul colet, ala cu combinezoane, dar n-am primit catalogul, iar coletul era intact. Nu cred ca au trimis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

fetelor am si eu ceva de vanzare... se poate?

http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt.aspx?productid=324113403&documentid=207608&single=false&categoryid=22905179

pe bej; marimea frantuzeasca 40... 5.50€ am dat pe ei... acum vad ca sunt chiar ceva mai scumpi

eu am comandat 46 si mi-au trimis 40 deci orice cura de slabire oi face nu voi intra in 40 asa curand.

il baga cineva la mica publicitate pt mine, ca nu stiu cum se face?

astept mp, ca nu intru sa citesc chiar in fiecare zi

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui assa

Eu vorbeam chiar de Carrefour, nu de Europa. Voia sa fie o atentionare, nu sa sa mi se explice ce este tex si cu ce se mananca produsele respective

Pentru cine cunoaste limba italiana aici este articolul complet:
http://www.kwsalute.kataweb.it/Notizia/0,1044,5527,00.html?ref=rephpsp

assa esti foarte agresiva si nu inteleg de ce; eu doar mi-am spus punctul de vedere.
Tu vii cu un articol si atat.
Asa s-a scris si despre danone la momentul la care cineva bine intentionat (concurenta) a vrut sa denigreze compania care fabrica Danone.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ama, in acest moment nu mai avem mica publicitate pentru ca acolo nu mai erau decat lucruri puse cu mult timp in urma (pentru mare parte din ele nici nu mai era link valabil), scumpe, ale unor membri DC care nu au mai intrat pe topicul asta niciodata de cand au postat anuntul. Nu stiu cat de interesate or sa fie fetele de pantacourtii pusi la vanzare de tine pentru ca deja s-a dus sezonul lor. Eu zic ca poti incerca sa postezi un anunt la mica publicitate a forumului poate ai mai mult noroc.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Nushu, sa stii ca mie nu mi-au facut nicio problema hainutele de la TEX, adica bbc nu intra la apa, iar culorile nu ies. Chiar mi se par foarte bune, unele mai bune decat ce-am luat de pe LR.

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Am fost si in Carrefour. Era mare inghesuiala la haine de copii, la bebelusi. Toata lumea cumpara. Sa stiti ca mi s-au parut c-am scumpe. Am vazut pe LR mai ieftine.

Mie intotdeauna mi s-au parut convenabile, inclusiv pt faptul ca, asa cum spuneam, sunt mai bune calitativ decat unele de pe LR. Mi-ar parea rau sa fie asa cum spune Assa. Chiar o sa mai citesc despre treaba asta. Ce naiba, si-n hainutele Chicco si Prenatal? Pai de unde sa mai cumperi? Din bazarul din piata? E foarte ciudat ca nu s-a facut un tam-tam mai mare pe chestia asta cu ftalatii, probabil a fost vorba doar de colectia respectiva. Vad ca e vorba despre pijamale, nu despre toate produsele.

Si eu cumpar de la Carrefour haine marca TEX
Dar erau unele produse, scumpe (pentru bebelusi). Atat am vrut sa spun.
Asa mi s-au parut, mai scumpe in Carrefour-ul din Pitesti fata de Bucuresti si marfa mult mai putina fata de Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut fetele.
Si eu am cumparat hainute de la carrfour marca Tex.Intradevar sunt foarte bune calitativ si chiar frumusele.Am luat set din ala de body cate 3.Singura chestie e ca sunt 3 marimi "diferite".Adica este o mica diferenta de lungime intre ele.In rest sunt super si o sa mai iau ca astea deja sunt mici.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Si eu sunt fan TEX ...cumpar pentru copii(1.3 si 6.9 ani) si mi se par super...am luat si ciorapei care se scamoseaza mai putin decat cei de la Next (10ron/pereche)...

Recomandati-mi si mie de pe LR incaltari bebe de toamna, marimea 21-22 ... la noi am gasit doar de la bebetom si ecco ceva care sa-mi placa si sunt de la 150ron in sus

Va si ma duc sa pap gratar si sa ciocnesc o in cinstea voastra

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hello,

am revenit aseara de pe drumuri si azi as vrea sa dau o comanda mica.Primisem pe mail codul 74136 (cel cu rucsacul Spiderman) si scrie ca e valabil pana pe 14.09.Cand il testez imi spune ca acest cod nu exista.Scuze daca ati discutat deja despre asta,n-am timp acum sa citesc ultimele 2 capitole,asa ca va intreb direct : stiti ceva despre asta?Nu mai e valabil codul desi azi era ultima zi?

L-am incercat pe ambele conturi pt care l-am primit si nu merge pe nici unul.

Mergi la inceput