Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)
Raspunsuri - Pagina 14
miki68 spune:
Jas, am zis eu ca am citit pe un forum fr. ca acel cod a fost anulat pt.comenzi online si ramasese valabil doar pt. comenzi telefonice, insa nu l-a primit nimeni. Cine a comandat telefonic a primit un alt sac in loc.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine Miki,saru'mana.Macar stiu de ce nu merge,asa ca ma potolesc deocamdata. |
Sau dai comanda cu unul din codurile www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/trench-gratuit-16-a-t15683.html" target="_blank">asta sau www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/lr-jusqua-40-a-t15649.html" target="_blank">asta
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
assa spune:
citat din mesajul lui ella_74 [quote]citat din mesajul lui assa assa esti foarte agresiva si nu inteleg de ce; eu doar mi-am spus punctul de vedere. Tu vii cu un articol si atat. |
M-ai inteles total gresit inca de la inceput. Repet: voiam sa va fac cunoscut un lucru, nu sa nasc polemici. Vin cu un articol . n-am de gand sa fac studii asupra acestui lucru. Eu nu am mai gasit produsele respective in Cehia, Franta de exemplu in aceasta vara. M-am gandit ca va aduc la cunostinta un lucru bun, dar se pare ca nu e asa....
Oricum fiecare face ce crede ca e mai bine pentru copilul sau.
Referitor la integritatea si talia Carrefour: de cate ori ti-a coincis pretul de la casa cu cel de pe stand? Cate produse sunt cu termenul de expirare indescifrabil? Nu am nimic cu aceasta firma, dar nici nu o divinizez.Este un magazin ca oricare altul.Cum n-am nimic nici cu cei ce-si iau produsele tex in continuare, e treaba lor.
Giova spune:
eu nu cumpar produse Tex, nu e Carrefour la noi, nici nu stiu cum sunt.
Assa am citit articolul pus de tine. vad ca si cei de la Upim, marca Blukids au avut probleme, si Marco chiar are pijamale de la ei, noroc ca sunt din colectia de vara 2007 si nu de toamna-iarna.
este frig la noi...brrrrr...nu-mi vine sa mai ies din casa....de ce a venit toamna?
si o duminica placuta sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cristinacsa spune:
Buna,
Joi am primit si eu al doilea colet din 26.08 cu lenjerie cu fluturi, geanta LA fuma si
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-courtes-la-redoute-creation.aspx?productid=324140547&documentid=201208&single=false&categoryid=31521629
care merge, dar nu e cine stie ce...
Catalog nu am avut, nici aviz...
Aici e un frig, de zici ca acum vine iarna...
ama1357 spune:
citat din mesajul lui miki68 Ama, in acest moment nu mai avem mica publicitate pentru ca acolo nu mai erau decat lucruri puse cu mult timp in urma (pentru mare parte din ele nici nu mai era link valabil), scumpe, ale unor membri DC care nu au mai intrat pe topicul asta niciodata de cand au postat anuntul. Nu stiu cat de interesate or sa fie fetele de pantacourtii pusi la vanzare de tine pentru ca deja s-a dus sezonul lor. Eu zic ca poti incerca sa postezi un anunt la mica publicitate a forumului poate ai mai mult noroc. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
tocmai vroiam sa va zic ca nu mai e valabil, ca ma costa mai mult sa trimit eu pantalonii in ro decat costa pantalonii... incerc sa-i dau prin prietene desi am ori mai mari ori mai mici... dar pana la urma banuiesc ca gasesc..
Catalina_Anca spune:
Mie nu-mi merge codul cu trench-ul negru - zice ca e disponibil peste trei saptamani... Stiti cumva de ce ?
Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Sau dai comanda cu unul din codurile www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/trench-gratuit-16-a-t15683.html" target="_blank">asta sau www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/lr-jusqua-40-a-t15649.html" target="_blank">asta cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
hai ca am respirat adanc si am reusit sa ma abtin,n-am mai comandat nimic pe ziua de azi.