Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu-s shoppaholica specia "de soldari" In rest, daca dau 2-3 comenzi pe an. E drept ca in per.de soldari depasesc planul cincinal (acu in vara am avut 9 comenzi)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,
la cum e vremea afara, ma gandesc sa comand aceste minuni:
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-caoutchouc-rocket-dog.aspx?productid=324146594&documentid=201208&single=false&categoryid=22907132

le-a luat cineva? se potrivesc masurile?

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Eu-s shoppaholica specia "de soldari" In rest, daca dau 2-3 comenzi pe an. E drept ca in per.de soldari depasesc planul cincinal (acu in vara am avut 9 comenzi)

cristina d.

Tot aia e!Sa nu-mi zici ca aveai absoluta nevoie de tot ce-ai comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bineinteles ca nu! Si acu ma uit la ele si ma intreb cand am sa le port. De exemplu sacoul galben si rochia aia gri/mov de 7 euro (care nici nu prea imi place cum imi sta). Daca nu se mai incalzeste un pic, nu le pot purta anul asta. Am trecut de la maneca scurta la sacou de catifea/stofa. Azi dimineata la 8,30 erau doar 10 grade.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

noapte buna tutturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

A-propos de produsele TEX! Prin iarna cred s-a dat si la noi stirea asa vag cum ca ar avea ceva compusi chimici in compozitie , dar nimic mai mult. In Europa insa aceste produse nu se mai comercializeaza, find retrase de pe piata.
Ideea este ca au fost gasita o cantitate excesiva de ftalati(molecule deja interzise in productia de bunuri destinate copiilor),precum si colorant cancerigen(demult interzis printr-o directiva a UE).

Aspectul cel mai periculos e ca prin transpiratie intensa,inhalare,sau cand copilul suge tesatura,aceste substante pot patrunde in organism.

Nu stiu cat e de adevarat.....sper sa nu, dar este un aspect de luat in seama mai ales ca aceste produse sunt create pentru copii mici si foarte mici (de la 0 luni...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

assa,
mie mi-e greu sa cred ca un hipermarket de talia carrefour comercializeaza produse toxice, mai ales pentru copii.
Si nu stiu cat de retrase sunt TEX din Europa ca eu le-am vazut anul trecut in Italia si Spania.
Iar in carrefour ,afara ,TEX nu inseamna numai haine de copii ci produse de casa de la lenjerii de pat, prosoape, pana la tacamuri si scobitori; este o marca care se distribuie numai in carrefour.

eu auzisem ca hainele de copii cumparate de la chinezi din bazar Europa ar fi cu coloranti toxici dar e o distanta asa mare intre Europa si carrefour...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Eu vorbeam chiar de Carrefour, nu de Europa. Voia sa fie o atentionare, nu sa sa mi se explice ce este tex si cu ce se mananca produsele respective

Pentru cine cunoaste limba italiana aici este articolul complet:
http://www.kwsalute.kataweb.it/Notizia/0,1044,5527,00.html?ref=rephpsp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Bine v-am regasit!

am si eu 2 comenzi date, ca sa stiu ce masuri sa comand... si mi s-au lungit urechile astepand.

Comanda data pe 05/09/2008 cand credeti ca ar trebui sa o caut la posta? Vinerea viitoare?

Acum am in cos 22 de articole si vreau sa le ofer de sarbatori cadou, aici ce ma sfatuiti sa le comand pe toate odata sau in transe?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ah si inca ceva?

ati comandat cumva asta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8544395&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=Te%20iubesc%20Oana&ItemId=20&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

stiti cum sunt? sau mai stiti si altte produse ce se pot personaliza?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput