LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Dus copilul la cresa,care a plans f putin,educatoarea l-a laudat ca manaca ,doarme si nu mai plange,foarte repede mi-a zis.De dimineata nu prea vroia de fapt a zis ca vroia dar cu mama.

Beatrix foarte frumoase poze inca o data La multi ani si sa te buccuri de minunea ta.

La multi ani Bucuriilor de azi Alexia Maria si Matei.

La multi ani Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani bucuriilor aniversate azi Alexia Maria si Matei
Daca vreti sa vedeti poze de la petrecerea nostra aici. Aveti ocazia sa vedeti toate bucuriile din Arad. Fiica-mea a fost de groaza,tot agatata de bluza mea a fost, trebuia sa merg cu ea peste tot. Au fost putine momentele cand s-a jucat cu ceilalti copii. Cred ca a fost coplesita de emotie. Cel mai bine se vede in primele poze cu tortul cand ii cantam la multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Multi ani! Sarbatoritilor de azi!
Alexia-Maria si Matei

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Am vazut toate pozele anuntate. Le-am vazut si ieri si azi si sa nu va suparati dar nu vrerau sa ratez pe nimei , am memorie scurta si am vazut niste copilasi tare frumosi.la toti.

Cecilia "La multi ani!" nu ai mai dat de mult nici un semn de viata ce-ti fac printesele?

Poze

Mergi la inceput

Gabitzica- ce loc de joaca frumos cat a costat inchiriatul asta daca nu te superi!Ioana se vede ca este o mamoasa- asa face si Victor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gabitzica, frumoasa petrecerea, frumoase foc si Bucuriile, iar tortul....delicios, yumeeee

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cris a fost 20lei taxa pe copil / 3 ore dar pentru ca am stat o ora in plus ne-a mai taxat cu 8 lei/copil. Daca vrei exclusivitate se plateste 600 lei/3 ore. Mancarea e separat si iti impune sa comanzi de la furnizorii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Alexia Maria si Matei!
La multi ani, CeciliaC!
Gabitzica, frumoase poze, tortul super iar protagonistii si mai si!
Xandrutza, multumesc pentru PM, o sa fac crema de cioco asa cum m-ai sfatuit.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutare,
La multi ani ERIC cu mii de scuze ca nu l-am felicitat ieri. Nu m-am uitat in listuta si am felicitat-o doar pe Ioana.
beatrix foarte frumos sarbatoritul, tortul, dar si parculetul de distractii!

La multi ani si pentru bucuriile de azi: Alexia si Matei!

La multi multi ani Cecilia. Chiar asa demult nu a mai dat pe la noi. Sper ca sunt bine si sanatoase!

gabitzica vazut poze multe si frumoase, cu o sarbatorita dulce rau si invitati pe cinste. Mi-a placut mult locatia aleasa!
xandrutza spor la muraturi, harnicuto!
itzy de doua zile tot astept cafeaua, freshul de la tine si nik!
Monica abia astept sa vad tortuletul Cosminei!

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, daca nu reusesc sa intru maine pe net ii urez de pe acum lui Cosmi la multi ani, sa aiba o copilarie superba, o viata linistita si plina de satisfactii, mult noroc si multa sanatate! Si sa fie mereu la fel de vesela cum e acum!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput