LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 7
Sephora spune:
Va pup fetelor
Dus copilul la cresa,care a plans f putin,educatoarea l-a laudat ca manaca ,doarme si nu mai plange,foarte repede mi-a zis.De dimineata nu prea vroia de fapt a zis ca vroia dar cu mama.
Beatrix foarte frumoase poze inca o data La multi ani si sa te buccuri de minunea ta.
La multi ani Bucuriilor de azi Alexia Maria si Matei.
La multi ani Cecilia
gabitzica spune:
La multi ani bucuriilor aniversate azi
Alexia Maria si Matei
Daca vreti sa vedeti poze de la petrecerea nostra aici. Aveti ocazia sa vedeti toate bucuriile din Arad. Fiica-mea a fost de groaza,tot agatata de bluza mea a fost, trebuia sa merg cu ea peste tot. Au fost putine momentele cand s-a jucat cu ceilalti copii. Cred ca a fost coplesita de emotie. Cel mai bine se vede in primele poze cu tortul cand ii cantam la multi ani. ![]()
Crisnemes spune:
La Multi ani! Sarbatoritilor de azi!
Alexia-Maria si Matei
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Am vazut toate pozele anuntate. Le-am vazut si ieri si azi si sa nu va suparati dar nu vrerau sa ratez pe nimei , am memorie scurta si am vazut niste copilasi tare frumosi.
la toti.
Cecilia "La multi ani!" nu ai mai dat de mult nici un semn de viata ce-ti fac printesele?
Victor(19.09.2006)
Poze
Crisnemes spune:
Gabitzica- ce loc de joaca frumos cat a costat inchiriatul asta daca nu te superi!Ioana se vede ca este o mamoasa- asa face si Victor.
Victor(19.09.2006)
Poze
lilina spune:
gabitzica, frumoasa petrecerea, frumoase foc si Bucuriile, iar tortul....delicios, yumeeee
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
gabitzica spune:
Cris a fost 20lei taxa pe copil / 3 ore dar pentru ca am stat o ora in plus ne-a mai taxat cu 8 lei/copil. Daca vrei exclusivitate se plateste 600 lei/3 ore. Mancarea e separat si iti impune sa comanzi de la furnizorii lor.
anangel_lexi spune:
La multi ani Alexia Maria si Matei!

La multi ani, CeciliaC!

Gabitzica, frumoase poze, tortul super iar protagonistii si mai si!
Xandrutza, multumesc pentru PM, o sa fac crema de cioco asa cum m-ai sfatuit.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ramomar spune:
Salutare,
La multi ani ERIC
cu mii de scuze 

ca nu l-am felicitat ieri. Nu m-am uitat in listuta si am felicitat-o doar pe Ioana.
beatrix foarte frumos sarbatoritul, tortul, dar si parculetul de distractii!
La multi ani si pentru bucuriile de azi: Alexia si Matei! 
La multi multi ani Cecilia. Chiar asa demult nu a mai dat pe la noi. Sper ca sunt bine si sanatoase!
gabitzica vazut poze multe si frumoase, cu o sarbatorita dulce rau si invitati pe cinste. Mi-a placut mult locatia aleasa!
xandrutza spor la muraturi, harnicuto!
itzy de doua zile tot astept cafeaua, freshul de la tine si nik!
Monica abia astept sa vad tortuletul Cosminei! ![]()
pupici
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Monique, daca nu reusesc sa intru maine pe net ii urez de pe acum lui Cosmi la multi ani, sa aiba o copilarie superba, o viata linistita si plina de satisfactii, mult noroc si multa sanatate!
Si sa fie mereu la fel de vesela cum e acum!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?