LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
mexxa spune:
Buna dimineata
Am fost ieri la servici...fain si interesant. A fost perioada de training...am invatat sa citesc o anvelopa
care ne sunt principalii furnizori...etc
LA MULTI ANI sarbatoritilor
Alexia-Maria 
Matei 
Lilina am copiat poeziile ca sunt tare dragutele...numa bine pana incepe sa vorbeasca Sebi invata mama poeziile

beatrix ce dragut e Eric. Si ce tortulet frumusel a avut
Merg sa pun de o 
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Am vazut toate pozele anuntate....de la camera lui Matty care este f frumoasa si plina de jucarii ca a majoritatea bucuriilor cred, pana la cei 2 sarbatoriti.
Andreea ma bucur ca ti-a placut prima zi de munca ..in compania " anvelopelor"
.
Sephora interesanta povestea cu fratele. Revedere placuta si sa ai parte de el mai mult de acum incolo.
Lili dragute poezioarele.
Uitam sa va spun. Am fost ieri la cofetaria Alice si am comandat tortul BUBURUZAAAAAA
.Acum sa vedem ce o iesi. Nu sunt nici eu de principiul cumpararii de la cofetarie chiar nu i-am dat mai deloc praji de acolo dar pt ziua ei am spus sa ii fac ceva mai deosebit.
LILI am vazut acolo facut deja un tort in forma de avion, super tare il au si pe site....dar chiar arata bineeee.Ma gandeam pt Vladone ca ai spus ca e disperat dupa avioane.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
neatza
cu placere (pt.poezii)...sunt poeziile pe care le stie Vladone, dar nu toate versurile
ci doar ultimul cuvant din fiecare
mexxa, spor la lucru si mult succes, vad ca lucram amandoua in acelasi domeniu acum, avem un subiect de discutie in plus
monique, m-am gandit si la varianta avion, sa vad si ce imi recomanda individa care executa tortul. tu ce ai facut ? ai reusit sa dai comandat de tort gargarita ???
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani tuturor Bucuriilor care si-au aniversat ziua de nastere! Sa cresteti mari si sanatosi! Si mult succes celor care au inceput acomodarea la gradinita.
Itzy, ce bine ca ai intrat sa ne dai vesti bune despre voi! Ma bucur ca ati inceput sa va acomodati; evident ca papusica are "pretendenti", doar este o scumpa. Insa cu siguranta nu il va uita pe Vladone!
Alexutza, felicitari pentru grasunica. Cred ca sunteti foarte fericiti ca sarcina decurge ok si ca veti avea o fetita.
Tanima, cum te mai simti? Sper ca reusesti cat de cat sa te odihnesti in intervalul cat este Rares la cresa.
Mexxa, felicitari pt job.
In sfarsit, am gasit putin timp sa va spun ultimele noutati despre noi. Saptamana trecuta am facut un nou control ORL; vestea buna este ca otita s-a vindecat complet, nu mai este nevoie sa ne operam de polipi, cel putin in perioada imediat urmatoare. Eu cred ca Dudu va avea in continuare o sensibilitate la nas, dar oricum este de dorit sa amanam cat mai mult o procedura cu anestezie generala.
La gradi este totul ok, nu mai avem nici un fel de probleme legate de acomodare. Iar, activitatile si jocurile pe care le fac acolo il ajuta sa vorbeasca din ce in ce mai "legat", sa se joace de unul singur dupa un "scenariu" (se preface ca merge la magazin sa cumpere baterii, apoi vine acasa si repara jucaria, fara a tine efectiv in mana vreunul din aceste obiecte). Din categoria "copiii spun lucruri traznite", are mai nou obiceiul sa iti ofere un obiect (un pantof, sau o bluza, orice gaseste la indemana) spunand "Mersi tati/mami", sugerandu-ne ca a facut un gest pentru care trebuie sa ii multumim. Iar aseara, cand tati i-a adus un "benbis" (sandwich) pe o farfurie cu Mickey, l-a auzit deodata intreband: "Mickey, unde-i Goufy?" De multe ori, face propozitii mai lungi, dar vorbeste cam repede, si nu reusim sa intelegem chiar toate cuvintele, mai ales pe cele noi invatate la gradi.
Din pacate operatiunea "olita" este inca fara succes, eu tot mai sper sa incerce sa ii imite pe copiii de la gradi si sa ceara direct la WC. Iar in ceea ce priveste suzeta, o folosim doar la somn, dupa ce ii ies si ultimele masele poate reusim sa scapam de tot.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Monique_new spune:
Adriana ma bucur ca Dudu este bine.Cat despre olita ce sa spun....eu m-am lamurit fac cand vor ei, nu cand vrem noi. A mea face cand are chef. Cateoadata parca face pe ea sa-mi faca in ciuda.
Lili m-am dus acolo si aveau ceva facut, dar le-am aratat poza printata de la photocake cu gargarita si au spus ca mi-o face.....plus multe mici buburuze pe linga
. Abia astept sa vad ce iese
.Deci tortul ar trebui sa arate cam asa.
POZE COSMI 1 ANISOR

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
La multi ani Bucuriilor Alexia Maria si Matei!
La multi ani Cecilia!

Andreea, ma bucur ca e fain la locul de munca. Mult succes!
Monica, incerc sa-ti trimit azi niste retete.
Eu ma apuc de muraturi. O sa intru mai tarziu.
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
xandrutza
...mai bine mi-ai trimite niste muraturi
. Spor la treaba.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
of, am uitat de sarbatoriti
la multi ani Alexia Maria si Matei....ce-o mai face Osna, parca era moderatoare NU ?! asa imi aduc eu aminte
Monique, e super haios tortul, eu cred ca o sa iasa frumos, nu are de ce sa nu iasa, abia astept sa-l vad, sa ne pui si noua poze cu tortul, ca murim de curiozitate
lilina spune:
Adriana, il puuuup pe Dudu mic si frumos, ma bucur ca s-a vindecat otita si e bine
si noua ne-a spus primul pediatru al lui Vladut ca o sa fie nevoie sa-i scoatem polipii, dar vad ca pediatra lui de acum nu zice nimic, eu incerc sa evit orice fel de interventie, mi-e groaza numai cand ma gandesc
lilina spune:
am vazut si pozele cu Eric, sunt SUPERBE, si tortul si parcul unde s-a dat baiatu' in toate masinutele, l-ati sarbatorit super frumos, bravo beatrix