LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

ciao fetelor!

vreau sa urez "La multi ani" tuturor bucuriilor ce s-au sarbatorit pana cum, viatza lunnga si plina de "bucurii"! Sa ne cresteti mari frumosi si destepti!.

beatrix, felicitari pt suzi, la noi nici asta nu merge, m-am decis sa stept pana or sa se scarbeasca ei de ea.

Lili, ce ma bucur cand se coloreaza monitorul in verde, si cum adica , "doarme cu Victoritza in pat"? Precoce copilul :).

Fetelor din Cluj, aveti chef de intalneala pe data de 29 sept ? Trimiteti pm sa discutam detalii.

Va pup, sper sa ma mai bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mamici, am descoperit o pagina de internet cu pagini de colorat pt.Bucurii
http://www.coloring-pics.com/
sau
http://www.coloring.ws/fish.htm

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

salutareee

La multi ani cu intarziere pt Ioana si Eric, si in timp util pentru Alexia-Maria si Matei . Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii.

Ramo pai da m-am laudat degeaba fiindca acum sunt cu mutatul. Ne muta astia intr-un apartament mai spatios si am fost prinsa...Plus cumparaturile de rigoare - aspirator, masina de spalat, perdele, draperii...mai fac o casa aici...

Sephora

Lilina - Vladone e un scump...iniutil sa mai spun ...ne-am orientat noi la asa baiat inteligent. Mi-e un dor sa-l aud vorbind cu gurita aia a lui....Vad ca ai pus in practica dosarul cu poezioare. Ma bucur ca ii plac. Si eu i le citesc /recit zilnic Anei-Maria...ca deja stiu la poezii pe dinafara....Cat despre pretendenti ...stai fara grija. Iar despre genti...abia astept sa te teleportezi..poate ma ajuti sa ma si hotarasc la unele...ca ce-i aici te imbolnavesti.

Mamilili...pisici cica nu s emai mananca demult, iar caini cica numai prin provinciile din nordul Chinei. Am intrebat si eu pe aici si mi-au spus ca pe perioada Olimpiadei oricum au interzis toate dracoveniile. Dar este o strada, un bulevard pietonal cum e prin toate capitalele cu magazine, souvenir-uri pe-o parte si alta. Acolo sunt niste tarabe si poti degusta "delicatese" ciudate gen scorpioni - frigarui, si alte lighioane...este atractia turistilor...am fost in zona dar nu am mancat nimic deigur...e nebunie acolo.

Roxana, Ana-Maria doarme fara perna.

Poze nu am vazut...ma enerveaza ca unele site-uri ale voastre cu poze nu mi se deschid. Am inteles ca aici sunt cenzurate anumite site-uri. O sa vad exact...ca innebunesc daca nu o sa va pot vedea toate pozele. Va pun s ava faceti alte albume. Pana acum Dropshots si Webshots nu merg ...Ramo nici ale tale nu mi s-au deschis...si salivez la insulele alea

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

alina, tocmai vroiam sa inchid PC-ul si sa plec acasa, m-ai intors din drum
ca pana ajung eu acasa la net, tu te culci, deci nu vom mai putea sa stam noaptea de vorba pe mess, numai daca faci tu noapte alba
abia astept sa vin sa ne alegem genti, din fiecare culoare

am tot sapat pe site-uri pt.activitati pt.copii si am gasit f.multe, m-am apucat eu de desenat si facut puzzel-uri

Mergi la inceput

Ah Mamilili daca cumva vrei sa stii reteta culinara, cum sa pregatesti una din multele pisici pe care aam vazut ca le aveti, sa-mi spui ca ma interesez, iar la caini cica e numai o anumita rasa, am uitat cum se numesc, sunt cu limba albastra

Lilico cu tine cand ma vad pe mess?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Bai nu pot sa cred am fost gand la gand cu messul. pai hai s ane punem de acord asupra unei ore

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

alina, hai peste vreo 2 ore, cand ajung acasa

cred ca chow-chow e cainele delicios, saracu' de el

Mergi la inceput

la serviciu nu am mess, m-am autointerzis, ca s-a luat sefu' de mine

Mergi la inceput

ok, ca la mine e 9 jumate acum si abia o culc pe anutza ...I can't wait.

Stiu ca nu mai ai la serviciu...chiar ma gandeam sa te pun sa-l reinstalezi

Ala e cainele comestibil cica, asa e, uitasem...bleah, te astept

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

gata gagico, plec si vorbim peste 1 ora 45 :))))
si daca ma enervez imi reinstalez messu'

Mergi la inceput