LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza
multumim xandrutza de tratatie, dau si eu un ceai (pe alese, pe culese)

azi au inceput copii scoala sau gradinita, mult succes le urez
am si eu o scoala langa blocul meu, va imaginati ce nebunie a fost acolo de dim.

monique asteptam poze de la ziua Cosminei

mexxa, mult succes

aaa. am uitat sa va zic ca vineri am vorbit cu Alina pe mess., am si vazut-o pe web cam si pe Ana Maria, Itzyyyy promit sa azi imi montez si eu web-camera sa ne vedem

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!

am o mica fetita de cresa!!!! azi am dus-o prima oara la cresa. am pregatit-o de ieri, i-am tot povestit ca merge la copii, sa se joace. azi, in drum spre cresa, tot spunea "ptia, ptia" adica "copii, copii". cand am ajuns acolo, mai toti plangeau. m-am cam impacientat, dar radeam la daria cat o schimbam, ii povesteam cum se va juca ea. daria era cam nedumerita de ce plang ceilalti, era cam abatuta. dar s-a asezat la o masuta acolo, i-a pus ingrijitoarea babetica si se pregatea sa le dea gris cu lapte. iar fii-mea cand e vorba de papa e fericita. asa ca am plecat fara scandal. uitasem papucii, asa ca a trebuit sa ma intorc dupa ce l-am alaptat pe victor. am stat ascuna si am urmarit-o pt un minut. era foarte linistita, se tot invartea printre copii, dupa care s-a dus la toaleta ca facea curatenie ingrijitoarea si ea e imediat sa ajute la curatenie. doamne ajuta sa-i mearga bine!

Monique, sa-ti traiasca Cosminutza, sa fie anatoasa, norocoasa si iubita! vazut gargaritza tort. Superb! era la fel de bun la gust?

Itzy, sper sa ma linistesc si eu cat de curand, ca sa ne mai povestim i noi pe msg.pupam papushica, nu-mi vine sa cred ca sunteti asa departe, ca parca imi vine a-ti spun sa ne vedem la vreun loc de joaca.

dragelor, ieri am fost la Ikea. am zi sa pierd timpul pe acolo cu copiii, ca era aa urat afara. m-am enervat ca la locul de joaca de la intrare primesc copii peste 94 cm, iar daria, care are 92 cm, nu a putut intra. stupid! nu inteleg aceasta regula, pot fi copii mai mici ca varsta decat ea si mai inalti, deci au acces, sau copii mai mari la varsta dar mai scunzi, deci nu au acces. ideea este ca, cu acest nou catalog, au crescut si preturile cu cel putin 10%. am cumparat copilului nasilor un sevalet ca vine ziua lui si, acum cateva sapt costa 55 roni, acum este 85 ron. plus un sifonier pe care il luasem noi pt balcon, cu 175 ron, acum era 250. si tot asa...

va pup

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

In primul rand va multumesc pentru urari. Sunteti niste dragute toate.Nu am avut timp sa pun nici macar pozele iar acum la serviciu sunt "sefa de birou" tin locul la 3 colegi care se casatoresc si au intrat in co.....vre-o luna.

Nu am facut nimic deosebit de ziua Cosminei, au venit doar rudele si prietena mea cu fetita si s-au jucat amandoua. Tortul Gargarita a semanat cu cel pe care vi l-am aratat zilele trecute, o sa pun poze sper diseara......dar m-a dezamagit acel martipan....mi se pare o porcarieeeeee in afara de aspect in rest e cahhh. Continutul in schimb a fost ok.

Roxana felicitari pentru prima zi la gradi a Dariutzei.

Eu azi dimineata am fost cam suparata pt ca al meu copil a vomitat tot laptele pe care il bause. Cred ca a baut niste apa pe stomacul gol sau a venit alergand la mine si s-a proptit cu burtica chiar in piciorul meu imediat dupa ce bause laptele. Nu stiu ce sa zic ca alte simptome nu are.Offff sper sa nu fie nimic.

Lili stiu ce e pe "strada noastra". Chiar ma gandeam ce vreme naspa pt copiii care incep scoala astazi.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI cu intarziere (mii de scuze mamici ) bucuriilor nascute zilele astea:

10sep Mihai-Sebastian de Mexxa
11sep Eric de Beatrix
11sep Ioana de Gabitzica
12sep Alexia_Maria de Mi-ka
12sep Matei de Osna
13sep Cosmina de Monique

Cecilia

Mergi la inceput

roxana. adaptare usoara pt.Daria la cresa
o sa avem si noi sevalet de la Ikea, ca ne-a amenintat o prietena ca i-a luat lui Vlad, pictor il fac

monique, nu cred ca are Cosmina nimic, sa-i treaca
unde ai facut tortul, la Alice ??

Mergi la inceput

are mama baiat maaare, Vladone a facut sambata, pt.prima oara, la toaleta si a primit premiul promis: ciocolata si masina (el si-a ales-o din magazin, un Amer - adica Hummer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Cu mii de scuze un sincer tuturor bucuriilor care au implinit zilele trecute 2 anisori si mamicii de bucurie Cecilia!

Eu intru rar prin zona(de aceea sunt si in urma cu urarile) fiindca nu mai am timp....cand nu lucrez ma odihnesc(in special dupa turele de noapte) iar in restul timpului imi fac treburile casnice si invat...

Vreau sa urez si eu noilor "cresari" , gradinari sau scolarei....cum vreti voi....acomodare rapida si usoara, cu cat mai putine lacrimi...iar mamicilor putere multa....ca tare greu mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

are mama baiat maaare, Vladone a facut sambata, pt.prima oara, la toaleta si a primit premiul promis: ciocolata si masina (el si-a ales-o din magazin, un Amer - adica Hummer)

Vladone felicitariiiii.

Apropos de cumparaturi pt copii. Noi i-am luat un fel de masuta multifunctionala de ziua ei cu scaunel, pe care poate scrie, desena cu creta + tabla magnetica cu multe litere si cifre. Dupa ce am cautat pe net de am inebunit am gasit asa ceva in Dragonul Rosu.
Iar una din bunici s-a dus cu ea intr-un super market sa isi aleaga ce vrea de ziua ei. Ce credeti ca a vrut copilul meu ....o papusa Barbie de 1.500.000 lei. Sincer chiar mi se pare mult pt o papusicamai ales la varsta asta cand nu prea apreciaza calitatea lucrurilor.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

MONIQUE, lasa draga, ca nu ai dat tu banii asa trebuie sa faca bunicii, nu ?
vladone si-a ales o masina de 28 lei, dar e maricica, metalica si arata f.bine, era la reduceri... are fler baiatu' mami, nu ca mine, daca ma pui sa-mi aleg ceva fara sa vad pretul, sigur aleg ceva al carui pret e cel putin astronomic

Mergi la inceput

moooaaaama ce ploua, e intuneric aici la mine

Mergi la inceput