LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 13

Monique_new spune:
Monique_new spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lilina MONIQUE, lasa draga, ca nu ai dat tu banii  asa trebuie sa faca bunicii, nu ?  vladone si-a ales o masina de 28 lei, dar e maricica, metalica si arata f.bine, era la reduceri... are fler baiatu' mami, nu ca mine, daca ma pui sa-mi aleg ceva fara sa vad pretul, sigur aleg ceva al carui pret e cel putin astronomic  Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul | 

sa sti ca si eu fac la fel. Dar mi se pare mult mai o papusica ...cu niste accesorii ( o pisicuta si inca niste porcarele pe care oricum nu i le-am dat ca erau prea mici si le baga in gura) sa coste atat.
sa sti ca si eu fac la fel. Dar mi se pare mult mai o papusica ...cu niste accesorii ( o pisicuta si inca niste porcarele pe care oricum nu i le-am dat ca erau prea mici si le baga in gura) sa coste atat. Si la mine plouaaaaaaaaaaaaaaa.

POZE COSMI 1 ANISOR

Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Cosmi bebe -13 septembrie 2006 

lilina spune:
lilina spune:
 moni, o prietena de-a mea i-a luat fetitei ei papusa Cleopatra, costa 115 lei la Auchan si nu face mare lucru doar arata ca ea, dar daca fata asta si-a dorit, ce era sa faca
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut,  site-ul

xandrutza_76 spune:
xandrutza_76 spune:
 Of, ce vreme...
Lilina, saru`mana de ceai, pe vremea asta vine la fix! Felicitari lui Vladone!
Roxana, adaptare usoara la cresa Dariei!
Monica, si eu abia astept pozele de la ziua lui Cosmi. Sper ca ea e bine, acum; am mai patit si eu cu Narcisa, sa vomite laptele de dimineata, fara alte urmari totusi. Sa faci poza la masuta aceea de care vorbeai.
Pufy, pupam pufisorii! Servici usor!
Sandra, voi ce mai faceti?
Alexandrina  38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Buna tuturor.
Monique, sper totusi sa ne arati poze de la ziua lui Cosmi.
Roxana, mult succes Dariutei in prima zi de cresa!
Mexxa, mult succes si tie la servici!
Aici e foarte frig, sunt 9 grade dar macar e soare. Sambata a plouat toata ziua asa ca am fost tintuiti in casa. Dar ieri a fost soare asa ca am iesit si la fel vom face si azi. Sper sa tina vremea buna pana sambata pentru ca as vrea sa mergem in Amneville, un orasel din Franta la 90 de km de noi, care are una din cele mai frumoase gradini zoologice din Europa. 
Apropo de papusi, as vrea sa-i cumpar si eu Mariei papusa Cleopatra de Craciun ca e innebunita dupa Cleopatra, a inceput sa fredoneze prin casa "Ghisaaa" sau "Hop sha la la, hop sha la li" E mortala.
 de
 de  www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

ramomar spune:
ramomar spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui itzy-bitzy salutareee Ramo pai da m-am laudat degeaba fiindca acum sunt cu mutatul. Ne muta astia intr-un apartament mai spatios si am fost prinsa...Plus cumparaturile de rigoare - aspirator, masina de spalat, perdele, draperii...mai fac o casa aici... --------------------------------------------------------------------------- Itzy-Bitzy cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006) | 
Alina draga spor la amenajari!
 Citind mesajul tau mi-am adus aminte de primele schimburi de PM-uri ale noaste in leagtura cu perdelele
 Citind mesajul tau mi-am adus aminte de primele schimburi de PM-uri ale noaste in leagtura cu perdelele  . Parca a trecut asa putin timp si totusi sunt 2 ani, poate 2 si ceva si uite ca tu acum iti alegi perdele pe meleaguri indepartate
. Parca a trecut asa putin timp si totusi sunt 2 ani, poate 2 si ceva si uite ca tu acum iti alegi perdele pe meleaguri indepartate
Ramo si
 PATRICIA MARIA (06.09.2006)
 PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************

ramomar spune:
ramomar spune:
 Salutareee,
xandrutza vazut Narci!  s-a inaltat bine, dar tot creata si frumoasa a ramas
 s-a inaltat bine, dar tot creata si frumoasa a ramas Deci asa tot cu ochiu la pozele din Grecia?! erau peisaje si mai frumoase, dar nu le-am putu eu imortaliza, nu aveam unde opri masina...
 Deci asa tot cu ochiu la pozele din Grecia?! erau peisaje si mai frumoase, dar nu le-am putu eu imortaliza, nu aveam unde opri masina...
elenia vazut si frumuselul tau.  Ma gandesc si eu ca ti-e greu fara el!
 Ma gandesc si eu ca ti-e greu fara el! 
mexxa servici usor! 
Monica asteptam poze.  Chiar asa lasa fata sa-si aleaga ce vrea, ce daca e scumpa papusa
 Chiar asa lasa fata sa-si aleaga ce vrea, ce daca e scumpa papusa Patry de ziua ei si-a ales un carusel cu 3 ponei, dragalas, nu e mare lucru de capul lui, se invarte, se aprind niste lumini si a costa 130 Ron. Nu a vrut nimic altceva.
 Patry de ziua ei si-a ales un carusel cu 3 ponei, dragalas, nu e mare lucru de capul lui, se invarte, se aprind niste lumini si a costa 130 Ron. Nu a vrut nimic altceva.
Felicitari Vlad pentru reusita la wc! Mey, lilina tu ai un copil tare precoce, de frumos nu mai zicccc 

am avansat si noi, ieri Patri a facut de cateva ori la olita si de 2ori pe ea, ma strigase mami mami, pipi, dar pana sa ajung eu la ea, il lasase in pantalonasi I-am luat si adaptor de la litaf, care se transforma si in olita, dar vad ca tot cu olita simpla avem mai mult succes.
 I-am luat si adaptor de la litaf, care se transforma si in olita, dar vad ca tot cu olita simpla avem mai mult succes.
Roxana pupam Dariuta cuminte si tote bucuriile care sunt la cresa!
Ramo si  PATRICIA MARIA (06.09.2006)
 PATRICIA MARIA (06.09.2006) 

eleņia spune:
eleņia spune:
 buna dragele mele
multumim de aprecieri
itzy eu nu sunt in nici o poza 
acolo sunt buni,si cele doua matusi ale lui darius de la turnu severin,pozele sunt facute in romania in primavara 
astazi e prima zi la gradi si pentru darius 
inca nu am reusit sa vorbesc cu maicamea sa vedem cum a reactionat
o sa va spun maine
si intradevar imi este tare greu fara el s mi=am jurat sa nu ma mai despart de el niciodata pentru atat de mult timp

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Uitam: Itzy, abia te astept si pe tine cu poze! Mi-e dor de papusik. Cand planuiti primul concediu in tara?
 Cand planuiti primul concediu in tara?
 de
 de  www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

eleņia spune:
eleņia spune:
 da lexi cum sa nu facem echipa mai ales ca s narci e o scumpa
mai ales ca el e un pupacios si jumatate s taree iubaret
 mamilili sa dea Dzeu sa fie bine bebelusul 
 mexxa servici usor
 lilina felicitari lui vladone
acum vorbesc cu maicamea si imi zice ca nu il primesc la gradi ca nu implineste trei ani in decursul anului scolar dar el nu ar mai fi plecat de acolo
e innebunit dupa copii striga la gard cand trece un baietel batateloooo sau tiiita
mai povestesc imediat acum vb cu fiumiu

tanima_i2002 spune:
tanima_i2002 spune:
 Intru si eu pe fuga sa urez La multi ani sarbatoritilor restanti din  data de 11 Eric de Beatrix si Ioana de Gabitzica, Alexia Maria de Mi-ka si Matei de osna, precum si Cosminutei de Monique cu scuzele de rigoare.
Noi am capatat si primul virusel de cresa si tot week-end-ul am fost cam agitati, azi nu l-am dus la cresa ca a facut putina febra noaptea trecuta si nu am vrut sa se agraveze, dar de maine incepem circul dis de dimineata. Din pacate este un chin pana ajungem la cresa, plange f tare, dar acolo se linisteste f repede. Sunt cam suparata ca nu prea stiu ce face aclo decat din ce imi spun ingrijitoarele, dar ma pot minti asa ca nu iau de buna tot ce zic ele, cica mananca f bine, doarme, dar la cap dormit nu cred ca el si acasa face un circ monstru ca nu vrea la nani si doarme f putin.
Imi cer scuze ca nu pot zabovi mai mult, am f multa treaba si vad ca Rares deja s-a trezit.
Pupici.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),