LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la micul dejun ![]()
Lexi 
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
alinamoro spune:
In primul rand La multi ani Bucuriilor care au implinit 2 anisori si nu i-am felicitat (scuze de intarzaiere, dar n-am dat pe-aici):
Eric
,
Alexia-Maria
,
Matei
,
Cosmina
.
Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi! 
N-am reusit sa vad pozele, dar saptamana viitoare sunt in concediu si recuperez.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Elena tare scump Darius. Cred ca iti e tare greu fara el.
Mamilili imi pare rau de prietena ta care a nascut prematur. Doamne ajuta sa fie bb bine. Ce mai stii de ei?
Xandrutza tare scumpica Narcisa. Cu cine seamana? Ca nu seamana cu tine deloc.![]()
Sephora spune:
VA pup fetelor
La multi ani! Cosminuza,numai bucurii, sanatate si Domnul sa te aiba mereu in paza.
Mamilili Sanatate maxima prietenei si micutei,am si io o amica care a nascut prematur,acum e totul ok,fetita are deja o luna,oricum e buna greutatea ptr 27 saptamani ,daca sunt dr ok o pot pune pe picioare.
Eu sunt super fericita mi-am intalnit fratele,am stat aseara pana tarziu in noapte si am vb,nu il mai vazusem decand avea 5 ani si tosusi mi se pare neschimbat.Sta la mine ptr cateva zile.Acum a iesit si el ca baietii putin pe afara.
itzy-bitzy spune:
Salutaree
La multi ani Cosminei pt cei doi anisori. Sa fie sanatoasa , fericita si sa aiba parte d emulte impliniri si bucurii.
Am auzit ca la voi s-a facut foarte frig....brusc asa. Aici este ok, dar seara ii dau si eu o bluzita cu maneca lunga si pantalonasi. Am inteels ca aici candd vine frigul vine brusc si inopinant...nu e perioada de tranzitie...asa ca tb sa fiu pregatita.
Am vazut pe Antena3 ca a murit actorul Stefan Iordache...avea leucemie...saracul...in ultima vreme au murit multe personalitati /figuri marcante de la noi. Mie mi-a placut mult ca actor...
Xandrinne pozele tale am reusit sa le vad, frumoasa foc cretzolina ta
. Dar rulau asa de repede incat m-am uitat de 2-3 ori ca sa o vad bine...![]()
Lexi...daaa sunt f pofticioasa...nu mereu, numai cand mi se pune mie pata pe ceva...atunci tb sa mananc....dar daca nu imi face cu ochiul poate sa fie orice, sau puteti vb despre orice retete.... cate s-au perindat pe aici...sunteti maestre
. Eu am de acasa bors Magic la plic. La plecare mi-a venit soacra-mea cu o cutie . O pup mereu la telefon pt asta si ii multumesc...ne amuzam copios
. A zis ca imi trimite si leustean![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Elenia am vazut si pozele cu Dariusel...mi s-au deschis si ale tale..tare ma enerveaza ca nu pot accesa unele poze.
Este tare frumusel, blondin si cretuliu...esti si tu prin pozele alea? care esti cea in rosu sau bleumarin? Nu il mai vazusem de cand era mic-mic...
Sephora...cred ca a fost emotionanta reintalnirea...![]()
va pup...pe maine
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzica Xandrutza tare scumpica Narcisa. Cu cine seamana? Ca nu seamana cu tine deloc. |
Multumim! E leita taica-su
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Multumim pentru aprecieri!
Itzy, imi pare bine ca ai reusit sa vezi pozele. Eu folosesc photobucket.com. Astept si eu niste poze cu voi, (cand vei putea, desigur) ![]()
Sephora, ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu fratele tau! Spor la povestit!
Eu ma duc la nani, va doresc noapte buna!
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
mexxa spune:
Buna Dimineata...o
fierbinte sa ne incalzim....si sa ne trezim![]()
Eu m-am echipat...azi incep programul normal la servici.Copii incep scoala..eu la munca..ce coincidenta...tot 15 sept![]()
Va pup...un inceput de saptamana cat mai bun.
Oricum o sa mai intru azi
...din cate vazui am internet si la biroul ...
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la un fresh ![]()
Andreea, servici usor!
Mult succes in noul an scolar "cresareilor", boboceilor, scolareilor si mamicilor!
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe