Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Aveti idee cam cat cantareste salteaua unui patut pliant cu 2 nivele?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Mav,bebele tau arata cu 3 sapt mai mare ecografic? Si al meu, probabil daca ei sunt mai mari si bszinryul tb sa fie mai mareMi-a spus doc ca nu-i problema ca e mai mare !!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Scuze pentru greseli, laptop ul e de vina

O seara placuta tuturor!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fluturasha...si eu tot asa vreau sa iau..dar nu am idee cat costa

30+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am observat de ieri dar am uitat sa intreb, asta ca sa vedeti cu ce imi bat eu capul in loc sa imi vad de problemele mele, sau oare asa fug eu de probleme dar ele nu vor sa fuga de mine .

Ginye55 cum esti tu mami in saptamana 34 cand ai DPN cu 2 saptamani in urma Mirthei sa a lui Mav care sunt in saptamana 33+.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

otilia- este vorba de fac de constructii diin tei?
spune-mi despre ce profesor este vorba. poate te pot ajuta cu o vorba buna. am un prieten care e asistent acolo si poate ma ajuta el.

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Carmendu felicitari pentru vestile bune!

Babyzapy felicitari pentru semnatura!

Mariana cand bebe sughite se simt miscari regulate si dese ale lui bebe. E ca atunci cand sughitam noi, numai ca sughiturile lui bebe sunt mult mai dese (sper ca am fost destul de inteleasa)

Otiliav in listuta DPN-ul meu este gresit. E DPN-ul dat dupa evolutia sarcinii la prima ecografie. Atunci eu am crezut ca ala se trece in listuta si cand m-am lamurit n-am mai modificat data. DPN-ul dupa ultima menstruatie(19.01) este pe 25 oct, numai ca eu nu voi ajunge la termen din cauza problemelor pe care le am. Maine fac 34 sapt dupa ultima menstruatie.

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, burticute!
Otilia super banc!
Uf, ce vesti ai adus si tu cu sotul tau...imi pare rau sa aud asta! Dar deja, la cum am ajuns sa te cunosc cat esti de luptatoare, sunt sigura ca deja ai schitata o solutie de rezerva!
Simona ma bucur ca ai reusit sa intrii in prenatal. Cat priveste analizele, mie mi-a dat acum la ginecologie doar examentul de secretie de col. In rest, sumarul de urina, analizele uzuale de sange, plus CMV si toxoplasmoza care ramasesera sa le mai repet.
Ginye ma bucur ca ai reusit sa dormi mai bine! Cat priveste loviturile dupa ce s-a intors bebe...al meu e miscaret rau si acum..parca mai ceva ca inainte...oricum l-a depasit pe frasu'...deci clar nu are legatura cu pozitia, e el pur si simplu foarte activ de fel.
Madutza cu ce te-a suparat Mariuca?
Leeloo super rezultate la eco! Ma bucur ca ai scapat de problemele urgente cu maselutele. Sunt de acord cu tine..de asta am mers si eu cuminte acum 2-3 saptamani.
Alexa super saltareata burtica ta! Tare drag mi-a fost sa te privesc...asa face si puiul meu! Sa fie sanatosi si noi pe langa ei!
Bebecris cu sughiturile deja experimentez si eu de o vreme buna senzatiile! Super, asa cum ai zis si tu! Cel putin 5 minute o tine asa si deja sughite acum de cel putin 3-4 ori pe zi.
Mav excelente vesti ne-ai adus de la eco!!! Sa-ti traiasca grasunelul si sa fie sanatos! Sa avem parte numai de asa vesti bune si de acum incolo!

Azi a fost ultima zi de lucru pentru mine si intru in CO. Vedem dupa CO cum ma simt si cat mai merg...ca daca este ok, ma mai duc, daca nu, nu. Drept urmare, nici nu stiu cand a trecut ziua de lucru la cate am facut...

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ginye pai eu am inteles ca prima ecografie este mai relevanta decat DPN calculat dupa UM. De fapt chiar sunt patita cu Ana care nu s-a nascut dupa UM ci exact cum zicea prima ecografie ca este cu 1-2 saptamani mai mica (urmatoarele au aratat 1 saptamana mai mica), si s-a nascut la 42 de saptamani fara sa aibe semne de sarcina depasita.

Amalia, ce sa zic initial vroiam sa vin in Ro dar vazand cate sunt de rezolvat aici am abandonat ideea, plus ca in Norvegia daca erau probleme cu Rh-ul se puteau face transfuzii intrauterine. Sunt caraghioasa ca ma car cu bagajul pentru bb de colo, colo. Iar in Ro daca vin aproape sigur fac cezariana ca nu se baga mai nimeni la VBAC.
Carmendu, da acea facultate dar nu numai ca nu se poate aborda dar am inteles ca este si mai rau daca merge cineva la el. Asa sunt unii mai ciudati, eu ii spuneam sotului ca o sa i se infunde la el dar nu credea. Mi-a fost si mie profesor dar din fericire am luat examenul din prima cu 5 si am scapat de el.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

daca e vorba de "betoane" te inteleg. totusi, incercarea mrte n-are.

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput