Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
A, nu Carmen de betoane a scapat, e si mai rau, e vorba de metal
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
elilov3 spune:
seara buna fetele
mav ma bucur nespus pentru tine si bb grasut si maricel..falcosul lui mama
...sanatate si pe viitor iubita 
babizapy imi pare rau ca mai ramai o sapt singurica si tu care te pregateai de frichi frichi...baga excursia si
pana vine soata ta 
otilia pai hai in romania ce mai stai...sau daca nu te convinge sistemul medical minunat din Romania ramai acia ![]()

bravegirl...ce mai lista...hehe si noi cata bagajul vrem sa ne facem ![]()

amalia te asteptam maine in concediu
ia sa vezi ce te mai 'plictisesti' acasa
si uite asa mai trece o zi si maine alta si tot asa 

31+
Dimitrie
cherieactiv spune:
buna seara, nici eu n-am timp sa stau mult pe aici,din pacate am un iubit care nu-i in stare sa faca mare lucru prin casa, si eu is plina de vopsea, de 2 zile tot pun benzi si varuiesc si aleg culori..etc..si am niste draci ca nu iese totul cum as vrea..perfect!cand sunt gata cu tot ,intru...oricum te felicit asa in graba mav!!!!3 kile de baiat!bravoo!si..otilia,si tu esti si barbat si femeie am observat!lasa ,ce nu ne omora ne face mai tari cica!cu una ca tine n-as muri de foame,sigur!pusi...lorena, imi pare bine ca ai revenit!si ca esti bine..ginye, si tu, barbata noastra!
scuze ca nu am revenit inca cu mesajul ala...eli,bunatate de om...te tucalesc ..
Cherie
27+
Sasha...
cherieactiv spune:
babyzapi..acum am inteles..1 an si ceva..oooo..pai te inteleg!!!ce imi place de voi..repede v-ati hotarat!mor cand vad oameni casatoriti de o viata..si nema kid...ajung la 43 ani si bat din buze..ca ...na...nu mai e asa usor ..bravo...sa va dea DD multi ani impreuna..si sa fiti super fericiti!
Cherie
27+
Sasha...
cherieactiv spune:

...cel mai bine ar fi sa mergi direct in magazin, sa intrebi..sa ai un raspuns sigur...
Cherie
27+
Sasha...
cherieactiv spune:
alexa, nu reusesc sa vad filmatul..uff..si eram asa de curioasa sa vad burti miscatoare...
fiul meu..e tareeeee lenees!abia se misca...de sughitat nici vorba,nu stiu de ce nu e si el mai activ, tare mi-ar placea ...
Cherie
27+
Sasha...
Otiliav spune:
Uraa! Am schimbat semnatura! Acum sunt sigur in luna a VII-a.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
diana21 spune:
Otilia, felicitari!!!
Si tie, Babyzapi, asisderea
, felicitari pt. schimbarea prefixului!
Si noi intram maine in luna a opta, nici nu-mi vine sa cred!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
30+
Asa creste bebe
ginye55 spune:
Neatza burtici!
Se pare ca a venit toamna!
La Targoviste ploua cu galeata de aseara.
Otilia felicitari pentru semnatura!
Cherieactiv spor la treaba in continuare! 
Sa aveti un week-end placut!

ginye
34+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze