Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ei babyzapi mie sotul mi-a dat vestea superbomba ca probabil nu mai vine in Norvegia, mai are un examen la facultate si se pare ca nu-l va lua niciodata daca nu face prezenta saptamanal la curs din octombrie pana in ianuarie.

De aceea m-a si luat durerea de cap alaltaieri, sunt inca sub soc, habar nu am cum o voi scoate la capat.

Mav, ma bucur ca ai venit cu vesti bune. Bune in afara de H., poate scapati si de esarfa.
Carmendu, wow ce col lung.
Mikim, sper ca esti bine. Daca ne citesti da si tu un semn de viata.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

vai, otilia.... ce rau imi pare pt tine...... numai necazuri mari ai in ultima vreme....
nu stiu ce-ar trebui sa spun, sa-ti ridic moralul.... ca la cat de departe esti... altfel de ajutor... chiar nu vad cum ti-as putea oferi....
imi pare atat de rau....

33+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Burtici si in special mamici care aveti patut pliant. Aveti idee daca cumpar un patut pliant(60x120), acesta poate sustine la primul nivel o saltea de cocos (cumparata separat) care are aprox. 5 kg, plus bebe? Am vazut ca majoritatea patuturilor pliante sustin la primul nivel aprox. 6 kg. Nu stiu daca cele 6 kg se refera la bebe sau in total cat poate sustine primul nivel. Puteti sa ma ajutati?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Mav ma bucur pt vestile bune de la eco, cum se prezinta bazinetul?
Si mie la ultima eco imi iesise mare, apoi peste jum de ora facuse bebe pipi si cand a masurat iar si era mai mic, nici nu stiu ce sa mai cred, doar sa fiu optimista!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Otilia, imi pare rau de vestea sotului... dar ce profesor poate fi atat de absurd sa conditioneze ex de prezenta in ziua de azi... si mai ales sa nu inteleaga o situatie ca a sotului tau... eu lucrez in sistem si m-am confruntat cu multe situatii dificile ale studentilor mei... niciodata nu le-am cerut prezenta 100%, ca nu e relevanta... prefer o lucrare buna in plus...

carmendu, ai vazut ca nu e chiaratat de negru... chiar ma intrebam si eu cat la suta e hiper-prudenta drilor nostri... si cat colurile... mie nu mi-a zis niciodata vreo dimensiune

babyzapi, lasa ca vine el, bucura-te de excursie!

eu azi dupa-masa am vomitat iar ... aproape tot ce mancasem cu 2 orein urma... mi-e teama sa nu le fac rau la bebei...dar o sa mananc mai putin si mai des...

manu 26+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune!
Otilia, Babyzapi- Imi pare rau ca ati primit vesti mai putin placute.
Alexa- super burtica dansatoare. Si la mine se agita bebelina cand stau pe spate, dar nu am voie sa stau pt ca mi se intareste burtica. Dar de dragul ei stau 2-3 minute, ca sa o vad cu isi face plimbarea prin casuta ei.

==========
Corina 28+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Mav, inca nu-i batut in cuie. Ce stim clar este ca vrem sa termine facultatea.

Acum incerc sa imi fac ordine in cap si sa stabilesc cum sa rezolv daca vin in Ro sau cine poate veni sa ma ajute aici. De venit aici nu vad alta varianta decat mama o perioada, avantaj ca se descurca in oras, conduce masina, ea m-ar ajuta cel mai mult, dar este si ea foarte ocupata la ea acasa.
Daca vin eu in Ro, trebuie sa vad unde si cum nasc, cum vin ca in avion nu pot urca dupa saptaman 37, ce fac cu gradinita Anei, ce fac cu apartamentul inchiriat ca nu-mi convine sa platesc 850 de euro pe luna si sa nu stau. Pe de alta parte nici nu vreau sa-l pierd ca trebuie sa am un loc unde ma intoarce. Ce fac cu masina ca nu ma vad conducand pana in Romania, dar daca nu pot cu avionul trebuie sa vin cumva.
Daca vin in Ro am avantajul ca este sotul cu noi, mama poate veni din cand in cand sa ma ajute sau pot merge eu la ea, cu actele copilului se va rezolva mult mai usor in Bucuresti. Cu gradinita nu stiu dar nu pot sa cred ca nu voi gasi ceva la privat. In schimb prin ianuarie ar trebui sa vin in Norvegia sa cer viza anuala.

Maine dimineata vine Episcopul Europei de Nord in Stavanger, o sa ma duc la slujba, sper sa reusesc sa imi clarific ideile si sa iau cea mai buna decizie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Multumesc fetelor pt sustinere e greu fara sotz, dar am parintii care s-au mutat la mine pana vine el, deci nu e draq asa de negru...numai noaptea cand nu are cine sa ma ia in brate sa fac nani
Otilia deci suntem colege de suferinta. Imi pare rau ca sunteti in situatia asta. Poate totusi se mai schimba ceva intre timp.

Babyzapi fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Manumanu, este la Facultatea de Constructii si iti dai seama ca daca are examenul asta restanta de vreo 4 ani, e clar cu cine are de-a face. Iar al meu sot daca nu merge la scoala nu stie sa faca proiectul cu acest profesor. Daca ar fi fost un elev foarte bun ar fi trecut de examen si fara prezenta dar nu este cazul lui. Inca nu s-a dus sa se roage de el, dar a discutat cu alti profesorii si i-au zis ca nu va ceda la rugaminti.
Nu stiu intr-un fel poate este mai bine asa sa vin in Ro sa nasc, trebuie sa las insa totul aici bine pus la punct daca lipsesc vreo 10-11 luni.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si acum minunata lista:

Stimata viitoare mamica,

Pentru a va face o sedere placuta si eficienta in Spitalul Clinic Filantropia, va rugam sa retineti urmatoarele:pentru a minimaliza riscul transmiterii infectiilor nosocomiale va recomandam ca sederea Dumneavoastra sa fie cat mai scurta 24-72 ore, in functie de particularitati.
Va oferim cateva sfaturi utile:

1. Ce trebuie sa contina ,,bagajul" pe care il pregatiti inainte de internare:
-Toate documentele medicale in care s-a consemnat evolutia sarcinii
-Actele personale: C.I.;
-adeverinta salariata personala, in care sa se specifice ca sunteti platitoare a fondului de asigurari medicale;
-Daca sunteti casatorita si nu aveti venituri, adeverinta va fi adusa dupa sot, daca este salariat;
-Certificat de nastere (in cazul in care nu sunteti casatorita legal);
-Certificat de casatorie, necesar in vederea declararii nou-nascutului;
-2 camasi de noapte deschise, cu maneci largi; papuci; cana + 1l apa plata; tampoane igienice, pachet vata; pasta de dinti, periuta, sapun.

2. Ce nu trebuie sa contina "bagajul" pe care il pregatiti inainte de internare:
- Bijuterii
-Sume mari de bani;
-Telefoane mobile;
-Valori;
-Sa nu fie sacosa foarte mare;

Va urma

Ps: lista este copiata cu tot cu greselile lor....

==========
Corina 28+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput