Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

azi am fost la ecografie la iosup. multumesc lorena pentru programarea pe care mi-ai cedat-o.
toate sunu in limitele normale. pentru cine intreba de AC la noi la 30+ este 26,11
trebuie sa beau mai multe lichide.
din pacate , in continuare are "esarfa de cordon"
mi-a masurat colul si mi-a spus ca este 4 cm. eu nu mai inteleg nimic. saptamana trecuta mi-a masurat colul la medlife si mi-a spus ca este 2,4 si e in scadere. a fost masurat de dr care ma monitorizeaza de la inceputul sarcinii.
l-am intrebat pe dr iosup daca e sigur. a repetat masuratoare si a confirmat 4cm. pana la urma, eu nu mai inteleg care e adevaru.
ma duc la dr meu abia peste 2 sapt si atunci o sa discut cu el, sa vad si eu cine are dreptate pana la urma. daca erau cativa mm ar fi fost ok, da' e mai mult de un centimetru juma'

elilov- colpilultau e sanatos, nu-ti mai face griji. o sa fie bine.

alexa- grozava burtika

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dragi burticute va citesc cit pot dar nu pot participa la discutii.
Sunt ingropata in lucrari la servici si cred ca nici pina la oar 18 nu termin.
Suntem in plin sesezon de pensionari si va imaginati ca toate lurarile tinereilor pensionari se reporteaza la cei ramasi pe baricade.

Vreau sa va raspund fiecareia si inca de la capitolul anterior sunt dataore cu ceva raspunsuri dar cred ca voi reusi abia in week-end !

Va pup cu drag !

Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Carmendu ma bucur ca ti-a fost de folos programarea la Iosup...vei naste prin cezariana, daca bb are esarfa de cordon? Eu cred ca ai colul de 4 cm...vezi tu la doctorul tau!
Alexa super filmuletul....
Cit priveste miscarile mai incete ale lui bb dupa ce s-a intors in pozitia de nastere, eu nu cred in ele...Larisa este super activa, imi misca burta incolo si incoace si este demult in pozitia de nastere, basca ca acum cred ca are peste 2250!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am primit vesti minunate la echo!
BB este un grasun, are 2960g (aproape 3kg), arata de peste 36s! I-am vazut obrajorii dolofani si... pletele "fluturand" in lichid...
Si-a desfasurat una dintre esarfe, mai are doar o singura circulara de cordon, iar problema de la rinichi nu s-a agravat, ba chiar masuratorile arata putinel mai bine!
Efectiv plutesc de bucurie!

Malina, imi pare rau ca si tu treci prin asemenea probleme... Sa te uiti in oglinda si daca H sunt tari si vinetii-negri (probabil trombozati), neaparat sa mergi la dr tau! Pe mine dr mea OBG m-a trimis la chirurgie vasculara, a considerat ca numai asa se rezolva problema (mi-au scos cheagurile, dar nu-ti inchipui ca mi-au retezat si nenorocitii; aia numai prin operatie se rezolva), nu m-am dus de capul meu.
In rest... ca si tratament... am folosit si Procto-glyvenol (atat crema cat si supozitoare) si Proctolog si Doxiproct... si pana si Bephantene-crema (e buna in caz de fisuri anale si cum eu am avut si incizii acolo...) ... si preparat dupa reteta primita de la spital...
In plus, eu iau si Detralex, pt reglarea circulatiei sangelui...
Daca te doare rau, poti pune comprese reci cu rivanol + 2-max3 picaturi de xilina (mi s-a intamplat sa nu pot adormi decat asa...)!
Ah, si-ti zicea cineva de clinica privata Proctoline... Eu am facut tratament vreo 6 luni la ei dupa ce l-am intarcat pe Sebi.... am dat peste 600 USD...... Si in final, tot n-am fost multumita....
...Si se mai si laudau ca "rezultatele pozitive" dureaza cel putin 10 ani.... Si uite prin ce trec acum... cu tromboze... si toate alea....

Madutza, nu-i cam mult timp sa o pedepsesti pe printesica 2 ore? Ca in fond are doar 4 ani.... Zic si eu, nu te supara...

Va pup pe toate, ma duc sa ma intind in pat...
33+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav ma bucura ca ai venit cu vesti bune de la echo!

Mi-au venit si mie rezultatele la secretie de col si urocultura: nici urma de candida sau de infectie urinara! Sunt happy!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna gravidutze dragi si scumpici!

Felicitari celor cu vesti bune de la dr

Eu sunt la serviciu pana la 10 seara, poate reusesc sa plec si eu mai devreme azi. Sotzul mi-a dat ieri vestea bomba ca nu se intoarce azi, mai tre sa stea o sapt...[red]DEA avenit pe la tine barbati-miu? , mi-l trimiti acasa dupa ce te joci cu el un pic da? am bagat ieri o repriza de plans sa ma descarc asa un pic si azi sunt ok.

Maine plec la munte cu colegii de la munca, doar 2 zile, miniexcursie organizata de firma. Super tare! Abia astept sa-mi fac de cap pe acolo.

Pupici pe burtici pt cele mai scumpici mamici!

Babyzapi fericita 29+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

uau...ce de vesti bune!!!!

ma bucur pentru voi fetelor..se pare ca, pe langa H, insomnii, dureri de ficat, balonari, maini si picioare umflate, vesti bune curg si pana la urma suntem niste gravidute curajoase si luptatoare!!!!

30+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Si...si...am schimbat si noi prefixul ce fericire!!!!

Babyzapi fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

felicitari, babyzapi!!!!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Si...si...am schimbat si noi prefixul ce fericire!!!!

Babyzapi fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

30+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Oceanborn, Ginye ce simtiti cand sughite bebe, cum va dati seama? La ultima ecografie si al meu a sughitat, dar nu mi-am dat seama, mi-a zis doc si a spus ca e foarte bine ca sughite pt ap respirator.

A mai luat cineva urinal? Mie mi-a spus dr de fam sa iau o partila pe zi ca previne infectiile urinare si relaxeaza ureterele pe care apasa bebe? Voi stiti ceva despre asta?
28+

Mergi la inceput