Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye eu am citit pe net ca e noral dupa ce se intoarce cu capul in jos miscarile lui bb sa se diminueze tocmai din cauza spatiului redus..ah dupa ce se intoarce cica ne simtim mai bine dispare acea senzatie ca n putem respira..eu inca o astept
si al meu fetelor sughite si imi pare asa de rau de el...tot cateva minute...hehe e de bine deci
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa eu m-am uitat pe national geog.la emisiune in pantec si zicea ca daca asculti muzica lenta are efect de a calma bb-le de al linisti..cu cat e mai vioaie cu atat e mai activ si el...deci tot geniu e indiferent de muzica ce o asculta
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor m-ati mai linistit. Ca si tine Oceanborn tb sa stau mai mult intr-o anumita pozitie (pe dreapta sau pe spate) ca sa-l simt mai bine.Elilov si eu astept sa nu mai am senzatia aia de respiratie taiata. Il simt pe bebe in special cand loveste pe partea dreapta, sus, sub costa. De multe ori nu pot sa ma aplec ca simt cum ma impinge. Si il mai simt cum apasa jos si de multe ori simt niste intepaturiin aceasta parte. Cred ca tot el e de vina.

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ginye eu am citit pe net ca e noral dupa ce se intoarce cu capul in jos miscarile lui bb sa se diminueze tocmai din cauza spatiului redus..ah dupa ce se intoarce cica ne simtim mai bine dispare acea senzatie ca n putem respira..eu inca o astept
si al meu fetelor sughite si imi pare asa de rau de el...tot cateva minute...hehe e de bine deci
31+Dimitrie

Din pacate viseeeee! al meu e intors de la 19 sapt si nu s-ar zice ca il deranjeaza.... pe el, ca pe mine rau de tot.... Am si eu problema ta in privinta cumparaturilor. Nu ma pot hotari sa incep sa iau cate ceva, pe de o parte ma gandesc ca mai e timp, ca nu stiu cat ma va costa nasterea, in functie de complicatii si ar fi mai bine sa pastrez rezerve. Dar sunt si stresata... am visat ca nascusem, nu aveam patut, carucior, haine de schimb, sotzul era la munca, eu singura acasa si nu stiam cum sa fac sa-mi iau cele trebuincioase.... Si ca sa imi fie si mai bine, daca tot m-a vazut toata ziua pe net, sotzul mi-a zis ca sa il las in pace cu cumparaturile, sa iau eu ce vreau, el nu se mai amesteca...

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

oceanborn cu procedura la ,,spaga'', stai linistita ca nu e asa finut cum crezi, iti baga ei buzunarul sub nas, la inaintare, dar ai dreptate, tot penibil este
Alecs2008 daca esti draguta, niste sit-uri in franceza ar fi super ( ca e limba in care ma descurc mai bine). eu zic ca e intors bebe, dupa cum il simti. daca ai curajul sa il apesi nu pateste nimic) o sa simti capul tare ( o formatiune nedepresibila) orientat catre pelvis si la celalat pol o formatiune moale ( funduletul).
diana21 Nu-ti mai fa griji, poate bebele tau e mai suplu acum si o sa puna pe burtica mai la sfarsit.
mav Nu te speria , nu cred ca e infectie, poate nu ai recoltat bine urocultura sau s-a contaminat proba pe parcurs
criss703 aceeasi senzatie o am si eu, bebe apasa pe vezica
simona1402 pt secretii iti trebuie un medic ginecolog, nu iti recolteaza la laborator
malinas sotul meu foloseste cu succes unguientul proctolog, dar se introduce ( crema) profund in rect ( are aplicator) pt un bun rezultat, deoarece hemoroizii incep din interior. eu apa calda nu-ti recomand, deoarece ii dilata si ii fac si mai proeminenti, hemoroizii sunt defapt vene dilatate...
elilov3 va fi bine! Pulsul meu e constant 100 b/min si e normal in sarcina
anmdrutza02 felicitari pt sotul harnicut! Profita la max acum, ca dupa ce vin fetele intrati amandoi in priza
ginye55 bebelina mea e intoarsa de mult timp, e instalata in pozitia cu capsorul in jos si nu se sfieste sa ma loveasca in ficati. Ma apasa asa de rau azi, ca numai pe stanga, culcata pot sa stau confortabil

33+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si eu probleme cu ficatii...de dimineata o tinem asa...mai nou...am inceput sa ma constip...daca puiul meu are ce are cu partea dreapta...ficat, fiere...

30+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

BraveGirl, ziceai ceva de o lista pe care ai primit-o de la dr. tau! Te rog si eu mult de tot sa o scanezi si sa ne-o arati si noua, ne-ar prinde bine! Sunt curioasa cam ce ne trebuie celor care vom naste la Filantropia. Pupici!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 30+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana- lista lor e o gluma proasta. Am ras cand am citit=o. Acum trebuie sa mananc si sa plec, dar revin diseara cu ea.

==========
Corina 28+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

otilia, bebecris-e bine ca nu sunt singura care posteaza bancuri.

ginye-nu ti-a zis dr sa nu iei gynipralul asa tarziu.
eu an discutat cu 2 dr care mi-au zis sa nu-l iau mai tarziu de ora 5-6. din cauza palpitatiilor poti avea probleme cu somnul. chiar dac il iei in 2 reprize in doze mai mici.
si eu am acelasi fel de contractii. cand ma intorc dupa o parte pe alta sau cand ma ridic din pat, am contractii. dar nu le am numai atunci. le am si cu alte alte ocazii.

ma bucuram ca eu nu am probleme cu somnul, iar daca am , am o metoda foarte eficienta cu care adorm repede. din pacate metoda mea cu numaratul invers de care va vorbeam saptamana trecuta nu mai functioneaza si, cam de o saptamana am niste insomnii cumplite.
am incercat sa pun in aplicare sfatul mirthei sa beau un pahar de vin cu 3 ore inainte de a ma culca. si aseara ce-am facut? am bagat un pahar de vin rosu, cred ca m-am ca-m luat un pic, dar ce somn am tras. multumesc, mirtha.

malinas- -entru d-nii H du-te la proctoline. ei stiu mai bine ce tratament efiecient sa-ti dea.

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Carmendu nu mi-a zis de ora la care sa-l iau, doar sa iau juma de pastila la nevoie, max o pastila pe zi.

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput