Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)
Raspunsuri - Pagina 13
ginye55 spune:
O intrebare mai am pt fetele al caror bebe s-a intors in pozitia de nastere: simtiti loviturile lui bebe la fel de puternice ca inainte sa se intoarca? de vreo 2 zile il simt mai slab si ma gandeam e ca din cauza ca s-a intors si nu mai are aceeasi libertate de miscare.
Mariana Elilov multam de raspunsuri. 

ginye
33+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Alexa.1983 spune:
Elilov
Oceanborn
Diana
Miky
Auzi la mama.....sa-i pun muzica de Mozzard ca iese destept![]()
...hmmmm....de parca ar reactiona la altceva decat clubbing, manele.....nu e vina lui.....dar cu asa material genetic nu a avut nicio sansa de la bun inceput
......
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt 

malinas spune:
madutza, multumesc de sfat.o sa incerc cu galbenelele, sa speram ca voi avea mai mult succes. Mi-am luat azi si niste servetele (Cara) pt hemoroizi, sper sa fie bune de ceva.
andutza, sa-ti traiasca sotul si sa mancati fericiti muraturile puse de el. Sotul meu asa m-a cucerit, povestindu-mi cum a pus el muraturi si invitandu-ma la o friptura cu castravetiori pusi de el. E o comoara la bucatarie, si nu numai.
ginye, si mie mi se intareste burta cand ma misc de pe o parte pe alta si cand ma dau jos din pat, dar am considerat ca e oarecum normal, dat fiind efortul facut.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
31 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
Alexa.1983 spune:
Bebecris.....si mie mi se intareste burta cand ma ridic brusc......
...Vine un
la mami...
LAURA
30+ Deniel Alexi

AMR 9 sapt 

oceanborn spune:
Diana, exact, cand stau intr-o parte, si forma e cea descrisa de tine. pe mine nu ma sperie, daca as putea as musca din ea asa mi-e de drag cand vad..
si de sughitat la fel, si al meu sughite si ma distreaza dar cateodata mi-e si mila de el...cate 5 minute sa tot sughiti aproape in fiecare zi.
Fetelor, mie inca nu-mi vine sa cred ce minune ni se intampla. Pur si simplu greutatile sarcinii , ba greturi ba picioare umflate , balonari etc... le suport cu mult mai usor decat as face-o in mod normal, si asta pt ca atunci cand ma simt aiurea ba imi da un sut, ba face un val..scumpii nostri!!!!!
28+
Thomas
leeloo5979 spune:
[quote]citat din mesajul lui ginye55
O intrebare mai am pt fetele al caror bebe s-a intors in pozitia de nastere: simtiti loviturile lui bebe la fel de puternice ca inainte sa se intoarca? de vreo 2 zile il simt mai slab si ma gandeam e ca din cauza ca s-a intors si nu mai are aceeasi libertate de miscare.
Mariana Elilov multam de raspunsuri. 

ginye
33+
Stefan
Nu te ingrijora, e f posibil sa se fi intors - la mine intoarcerea lui cu capul in jos a coincis cu apogeul durerii danturii, iar vreo 3 zile a fost asa de linistit, incat am intrat in panica si am fugit la clinica hipocrat pt o eco - asa am aflat ca era intors din sapt 28 si ca totul e bine - pana isi gaseste pozitia optima e mai potolit probabil, dar sa vezi apoi ce miscari de trupe incep...sa te tii.
Leeloo
31 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
simona_1402 spune:
Leeloo, vesti bune, tine-o tot asa!
Ginye, si mie mi se intampla la fel. Daca nu e prea des nu te impacienta.
Alexa, super filmulet!!
Diana, din pacate sunt incadrata la categoria de mare risc. Si daca am reusit sa mai tin contractiile sub control cu ginipral, pentru nazbatiile lui Bocanila nu prea sunt alternative. Daca e prea agitat poate sa imi rupa colul sau uterul. Inca nu sunt ingrijorata, am vazut prin spital de-a lungul timpului o gramada de gravidute tinute sub control cu diazepam si nu au fost efecte secundare. Doctora zice ca daca as reusi sa ma limitez la 1 pe sapt e OK (eu am luat o jumatate, am fost si mai precauta). Ea mi-a recomandat fenobarbital pentru mine ca sa dorm, tot imi zice ca e bine sa dorm cat mai mult, ca atunci e uterul cel mai relaxat, dar nu are nici un efect asupra lui BB cand e agitat.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
29+ 
oceanborn spune:
ginye eu nu stiu cand s-a intors, stiu doar ca la ultimul eco era asa.. dar e posibil sa se fi intors in perioada in care vreo 2 3 zile am avut senzatiile alea nasoale, posibile lovituri in vezica , col ce-o fi .. tin minte ca am avut o perioada in care cateva zile trebuia sa ma asez intr-o parte si sa stau asa mai mult ca sa miste putin...in aceeasi perioada ,cand ma puneam pe spate mi se intarea direct burtica..
28+
Thomas
diana21 spune:
La mine sunt diferite miscarile de cand s-a intors. Nu mai face burtica valuri, valuri ca la Alexa, ci scoate doar piciorusele in dreapta, sus, la o palma deasupra buricului.
Simo, am inteles. Nu am stiut ca iei unul pe sapt., imi faceam griji ca iei zilnic.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
30+
Asa creste bebe
Alexa.1983 spune:
La mine nu a stat niciodata altfel decat cu capul in jos....asa a vrut el
....beleaua e ca ocazional isi aduce cracii in cap si la gura( dupa cum ziceam mai sus.....apucaturi dubioase...material genetic prost)....ca altfel le tine "intinse" in plamanii mei....![]()
...Vine un
la mami...
LAURA
30+ Deniel Alexi

AMR 9 sapt