Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Asta e linkul de la burtica mea agitata......

http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/?action=view¤t=Video001.flv

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Andreyuta, , asa zic si eu, ca mi-ar fi zis dr. daca era ceva...Multumesc!
Aia mica nu mai are febra, dar am tinut-o acasa azi, nu a mers la gradi. I-am dat doze soc de Osillo si vad ca e ok deja, doar putin ii mai curge nasucul si tuseste din cand in cand.

Mirtha, tu pe unde esti si ce faci ?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 30+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana si eu tot asa de asta si intreb..si cu tahicardia asta ma dispera...intreb pt ca mai inainte am numarat bpm si avem cca 100..insa nu tot timpul am..in unele zile nu am nimic in altele sunt mai agitata..imi era teama sa nu ii faca rau lui bb
ginye iubita cu intaritul burtii pana acuma nu prea am avut prob...numai daca stau mult timpi in picioare..sau am lipsa de somnic in rest sincera sa fiu nu am prea sesizat acest aspect
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa am vazut burtica ta valsand..asa si a mea..si mai ales daca stau pe spate..hehe ma facusi sa fiu optimista ca bb al meu e sanatos...
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Simona, te rog mult de tot, NU MAI LUA DIAZEPAM, acum am citit in MedEx despre el si m-am ingrozit. E in clasa D de risc pt. sarcina si e CONTARINDICAT in sarcina!

"La nou-nascuti s-a observat depresie SNC (sistem nervos central) prelungita probabil datorata incapacitatii de a transforma diazepamul in metaboliti inactivi."

Daca vrei iti scriu tot ce scrie aici, sunt doua pagini si nu suna bine deloc. Ai grija, mie mi se pare ca ti l-a dat aiurea, nu ai nevoie sa-l zapacesti pe bebe ca sa nu mai fie asa agitat! Asta nu e o problema atat de grava incat sa-ti dea Diazepam.

Categoria D de risc pt sarcina este:

Evidenta pozitiva a riscului
Datele obtinute pe baza cercwertarilor au demonstrat riscul pentru fat. Totusi, beneficiile pot depasi riscurile potentiale. In afectiunile severe, amenintatoare cu moartea, poate fi acceptat medicamnetul in sarcina doar daca nu pot fi folosite alte medicamente mai sigure, sau acestea sunt ineficiente.

Nu am vrut sa te sperii, insa, citind ce scrie, am zic ca trebuie neaparat sa stii si tu, poate e mai bine sa il opresti acum, ca nu ai luat foarte mult timp, totusi...

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 30+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Ginye si mie mi se intareste burta si mi se tuguie can ma intorc sau cand ma ridic din pat si stau putin pe marginea patului ca sa-si revina...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli la fel am si eu pulsul...
Alexa, doamne ce drag mi-e cand vad asa ceva!!!!si eu care ziceam ca piticul meu e terorist...al tau e si mai si...burta mea se misca la fel dar nu perioada asa lunga...in reprize mai scurte. ce mi-e cel mai drag cand ii simt picioarusele si chiar se vadin partea stanga..pe la ficat...figurine, pateu ...o face ceva si al meu...

28+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

[quote]citat din mesajul lui Alexa.1983

Asta e linkul de la burtica mea agitata......

http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/?action=view¤t=Video001.flv

Simpatic foc filmuletul tau...se pare ca flacaul tau deja isi arata calitatile de dansator...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Alexa, super, super! Nici al meu bebic nu face chiar asa, la mine sunt sutulete mai organizate si mai scurte, rar se balaceste asa, in toata burtica. Uneori, cand stau pe o parte, i se vede piciorusul bine de tot prin piele (e o galma de marimea unei nuci), aproape ca ma sperie!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 30+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ALEXA....super tare.... de cand ma tot tin sa filmez si eu nazbatiile lui bebe...acum el are de lucru cu ficatul...imi simt burta pana in gat....ce ziceati voi ca luati pt balonare? nu mai suport...nu pot sa res[pir si mi-e fff foame...
mie mi se intareste burta cand sunt obosita si cand stau mult in picioare...
ieri imi asteptam sotul sa iasa de la serv...eram la mc donald's in otopeni cu o apa in fata...cand baiatul meu a inceput sa sughita...vreo 5 minute a tinut-o asa....super tare.....mi-a placut senzatia...

30+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput