Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna gravidutze! Ma bucur pentru vestile bune pe care le-am citit si imi pare rau pt cele care sufera din cauza H sau alte motive.

Eu mi-am facut analizele si mi-a iesit anemie, am citit o gramada de lucruri urate despre anemie. Dr de fam mi-a dat sa iau materna dimineata si fe-picaturi- ferrum hausmann seara.

A mai luat cineva asa ceva? Am citit ca nu se asimileaza daca nu bei un pahar de suc de portocale dupa, dar eu nu pot bea, nu-mi mai place, chiar mi-e scarba din primul trim de la greturi.

Parca mai citisem despre cineva din odiseea noastra ca are anemie, dar nu mai stiu cine,ce ai facut?

Referitor la nastere naturala sau cezariana, eu as opta pt cezariana ca am facut anul trecut o operatie de hernie si mi-e teama, cu toata ca sunt destul de mare, am plecat de la 58kg(acum am 71)si 1.72cm.Apreciez curajul fetelor care aveau 41, 42, kg si vor nastere normala, sunteti nishte curajoase!

Sanatate multa!
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor...iar ma simt ca un balon...nu stiu ce sa iau
nu am mancat decat niste cereale cu lapte..am burta tare si abia respir...bebele meu de dimineata are de lucru cu ficatul meu...cred ca face figurine din el ca m-a terminat...

30+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mariana, si eu am anemie si am luat fier (Maltofer Fol) timp de doua sapt., insa am renuntat pt. ca nu il toleram. Acum iau doar Materna si fierul incerc sa-l asimilez din alimente, asta este! Nu pot lua nici Elevit, tot din cauza fierului, ma stric foarte rau la burta! Culmea, la toata lumea are ca efect secundar constipatia, numai la mine e invers.

Leeloo, super vesti, ma bucur din suflet! Bravo si cu dentistul, ti-am zis eu ca are ce sa-ti faca! Ai fost cam capoasa , dar bine ca te-ai dus pana la urma! Vad ca si bebele tau are circ. peste burtica de 27cm, incep sa-mi fac griji si mai mari...al meu are toate masuratorile cam ca si al tau, in afara de CA asta, care e putin peste 24 cm. Sper din suflet ca nu a masurat dr mea bine, ca nu l-a prins in cea mai buna pozitie pe bebe, nu stiu, sper ca nu e retard de crestere ca si mor de inima ! La Ianca am avut aceeasi pb. cu placenta, era imbatranita rau, asa ca mititica nu a mai luat DELOC in greutate din sapt. 34 pana in sapt. 37, cand s-a nascut! Acum insa, ar fi cam repede...de-abia intru in sapt. 32...

Elilov, nu te mai gandi la asemenea lucruri, o sa fie bine, sunt sigura!!!

Simona, BraveGirl, si cine mai ia Gynipral...mai, la mine are un SUPER efect, am luat si aseara si de dimineata cate o jumatate si ma simt perfect. Nu am mai avut decat vreo doua contractii, ceea ce e o premiera pt. mine ! Si nici nu mi-e asa rau de la el, cu tot cu aritmia si tahicardia mea, vad ca il tolerez bine! Super!

Dr. mea mi-a zis ca No-spa este mai mult...placebo decat medicament si ajung sa-i dau dreptate. Pai eu luam si cate 5 No-spa pe zi cu efect zero, adica aveam contractii non-stop, iar acum, cu doar o pastila de Gynipral s-au orpit!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 30+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Trei berze seara la cafea, discuta despre ce-au facut in cursul zilei.
- Eu am dus o pereche de bebelusi gemeni, dragutzi rau...
- Eu am dus un bebe negru adorabil...
- Eu am mai speriat vreo doua studente

sa mai radem si noi un pic

30+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

leeloo felicitari de vestile bune de la echo
ginye
bebecris...ce tare esti auzi la ea face figurine din ficat
fetele o intrebare pt voi ...cum stati cu pulsul..cat il aveti...cam cat ar trebui sa fie normal..stie cineva despre acest subiect ceva
eu am intels ca e normal sa fie mai crescu mai ales in aceasta perioada insa ma intereseaza valori cate batai pe minut 80,90,100??? cate?
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Elilov, eu am pulsul accelerat rau din cauza problemuteleor cu inima si din cauza tensiunii foarte mici (ieri era 8/5). Ultima data cand mi-am luat tensiunea aveam 90 bpm, dar am si 100 si peste de multe ori.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 30+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Am gasit aici niste grafice cu dimensiunile bebelului la eco si vad ca la 31s 243 mm peste burtica e chiar la limita de jos, poate imi fac griji degeaba. Sper...

http://www.awog.it/ac.htm

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 30+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mariana28 eu am ramas cu o anemie de cand am iesit din spital, de la 5 luni. De atunci iau fier (ferrogradumet), elevit si un complex de B-uri si tot anemica sunt.

Diana si mie mi-a recomandat dr Gynipral dar pana azi mi-a fost frica sa-l iau. In spital faceam zilnic perfuzii cu Gynipral si-mi dadeau niste reactii f urate. Azi dimineata am luat o jumatate de pastila pt ca am contractii nedureroase mai tot timpul. Cred ca o sa iau si eu la fel ca tine: dimineata si seara.

Voua vi se intampla sa vi se intareasca burta cand stati intinse in pat si va intoarceti de pe o parte pe alta? Eu mereu patesc asta. Apoi se relaxeaza, iar cand vreau sa ma intorc pe cealalta parte iar se intareste. La fel patesc cand vreau sa ma ridic din pat. Cum m-am ridicat cum mi s-a intarit burta.

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

diana, iubita, de ce iti faci atatea griji? bebe e foarte bine. crezi ca daca era o problema, cat de mica, nu ti-ar fi spus medicul? sincer, nu te mai stresa, ai sa vezi ca e totul bine. ce face d-ra Nasturel? i-a mai scazut febra?
hai uite multi ca sa te linistesti si sa scada si febra la domnisorica.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
25+

Mergi la inceput