Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
andre_ea spune:
Tuchi, imi pare rau ca trebuie sa stai in pat. Ai grija de bb.
Ledi, bafta la cerclaj. Stiu ca-i greu pentru tine, dar e important ca bb sa fie bine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
![](gravida.gif)
![](al9leacer.gif)
Delu Prichindelu'
Prichinduta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Naty spune:
Neata!
bee succes la doctor!
ioanara multi ani inainte!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 21+ cu
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mvb/mvb.jpg)
mvb spune:
Ioana eu am 22 sapt si pe BB il simt cand si cand si atunci f delicat.....nu te igrijora ca nu il simti.....ai timp suficient sa-i induri loviturile de picioare....eu il simt dimineata cam doua bufuri unul dupa altul, la pranz un buf si seara iar o data sau de 2 ori.....si eu m-am ingrijorat la inceput cand auzeam la fete cat de agitati sunt BB-i lor.....agitatie lui BB depinde si de agitatia mamei....eu daca dorm toata ziua, doarme si BB toata ziua!
....stii cand il simt?....dupa ce mananc fructe si dupa ce ma intind imediat in pat.....am observat ca-i plac strugurii....dupa struguri e vesel nevoie mare....sper ca nu se imbata!
Felicitari pt cei 4 ani de cas(z)nicie si la mai multe momente frumoase traite alaturi de sotiorul tau!....stiti ca mai aveti 96 de ani, nu?
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
cristi_2003 spune:
buna fetele
a venit tati acasa si a adus 7 body pt bebel - cam mari da nu strica. da mie mi s-a ridicat placenta si se pare ca primul dr a gresit si nu e anterioara ci posterioara - mi s-a demonstrat clar la eco. am uitat sa va zic da de la cluj m-am intors muuult mai satisfacuta.... stiti voi la ce ma refer.
ciufik si celelalte fete bun venit la noi la odisee
ledi speram sa fie totul bine azi la cerclaj. tuchi ai si tu mare grija de tine si sa fie totul bine pt voi.
cris e mai bine sa ai camasa de noapte oricat de antic suna ca sa nu te stranga de burta in primele zile dupa nastere.
lisa neaparat sa ii zici la dr de carcei ca iti poate da magneziu sa nu mai ai.
nu vorbiti de cartofi prajiti va roooooog ca mor aici - adica de cartofi in general...
ioanara - felicitari si la cat mai multi si mai fericiti23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mvb/mvb.jpg)
mvb spune:
Leditia ia si te relaxeaza....pune un dvd cu filmul preferat sau citeste ceva usor si elibereaza-te de orice strop de teama.....totul va fi bine! .....David Christian are nevoie de o mimica curajoasa!
Tin pumnii si iti voi trimite ganduri pozitive de incurajare!22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
lavini spune:
Neata!
Ledi, succes azi la dr, va fi totul bine!
Tuchi, mult curaj si tie, ai incedere c avei ajunge cu bine la termen.
Ciufik, Liza, bine ati venit printre noi!
Ioana, la cat mai multi ani impreuna cu sotul tau…sa aveti o aniversare minunata!
Ella, cu cine nasti la Giulesti(sau ai vrea)?Intr-adevar, e nasol ce s-a intamplat, si pe mine ma sperie gandul, dar nu am certitudinea ca in alt spital va fi mai bine…Macar acolo stiu la ce sa ma astept.
Cris, sigur iti va trebui camasa de noapte.Cu pantaloni e mai greu de imbracat/dezbracat, in timpul travaliului nici nu se pune problema cred io indiferent in ce colt de lume te-ai afla…Dupa nastere, iarasi depinde de locatie, dar cu camasa e mult mai comod…nici mie nu imi place, dar cat am stat in spital i-am vazut utilitatea.
Miere, multumim de reteta..in weekend bag si eu niste cartofiori la cuptor.
Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)
cristi_2003 spune:
eu tocmai ca as avea mai mare incredere sa merg in spitalul ala - ca doar dupa un scandal major se mai iau masuri.23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cami_antonia spune:
buna dimineata burtici....
apar si eu dupa o zi lipsa pt ca ieri am fost la targul de haine de la mamaia....ca a trebuit sa cumpar hainute pt finutul si finuta pe care ii voi boteza acest an.....si mai bine de acum decat mai tarziu cand imi creste burta si poate nu mai am chef,.....
LEDI incredere in Dumnezeu caci va trece repede pentru ca o prietena de-a mea a facut la bucuresti cerclaj si a fost bine apoi toata sarcina....a fost prin luna a 6-a si in italia cu masina personala....asa ca va fi bine....va trece si ziua de azi cu bine....
bine ati venit noile forumiste burtiocoase.....sunteti deja in grupuletul nostru.....dar nu am verificat le-a adaugat cineva si pe ele pe listuta cu tot cu carucioarele de rigoare????
carmen_marieta am o mare rugaminteeeeeeee la tine....mai trimite si mie site-ul acesla cu patutul....caci tare mult mi-a placut si cred ca il voi comanda si eu luna viitoare.....te rog frumos....
va pup....azi nu stiu daca mai inttru caci mai dau o tura pe la targ....
pupici pe burtici
am intrat si noi ieri in 19 saptamani....18+
ANTONIA IOANA
Camelia