Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela2233

fetelor nu vreau sa va sperii, nu stiu daca ati vorbit sau daca ati vazut la tv despre bebelusii aceia de la giulesti, dar de cand am vazut articolul sunt in dubii, doctora mea are trecere doar la giulesti si acum dupa ce am vazut la tv imi este tare frica sa mai merg acolo, voi ce ma sfatuiti?, ca nu mai stiu, am vorbit cu o vecina care trebuie sa nasca acum, are cam 38 sapt si mi-a spus ca ea naste la municipal cu o dr. pe nume tufan si ca e ok, vine de acasa chiar daca nasti noaptea, dar e cam scumpa, nu stiu ce sa fac, help, al meu imi spune ca s-a intamplat si ca daca e sa se intample ceva cu bebele nostru se poate intampla oriunde, CE SA FAC?

multi pupici si numai bine

18+

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"

Ella, si eu sunt de parerea sotului, se poate intampla oriunde. In plus, in urma mediatizarii cazului sunt convinsa ca maternitatea Giulesti va fi mult mai stricta in privinta ingrijirii bebelusilor.
Si in Municipal, in urma cazului de anul trecut, gravidele sunt mult mai bine supravegheate. Asta e singura parte buna a acestor cazuri nefericite.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Leditia,bafta multa azi la doctor! tinem pumnii sa fie bine.
in legatura cu sotul,e mai mult partea de pacat foarte mare,na...e din Moldova unde sunt mult mai multi credinciosi pe langa casa omului decat prin alte zone. eu una nu am gasit niciunde sa scriue ca e pacat,dar daca ala a zis...inseamna ca e. am sa caut sa vad!
ia uitati-va la astea care iarasi ne-au facut de kkt :
http://www.youtube.com/watch?v=S0ZdXSu3Rvk

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Lisa, te duci la contul meu in partea de sus a paginii, la profil personal, editeaza date personale, iti cere parola, apoi jos este optiuni profil si faci clic pe plus (e semn dar nu il gasesc eu pe tastatura). Acolo iti scrii numele, treci gravi si nr de saptamani si linkul lilypie).

Sper ca ai inteles ceva.

Bee20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

va multumesc din suflet fetele!

avem tort si capucino!
va invit sa servim si sa petrecem!

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Penibile fetele de la Indigo, insa juriul le-a salvat. Acum doua seri s-a discutat la emisiunea lui Gadea despre ele si despre publicul american.

Bee20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

indigo cu doi de gg,te rog frumossss cu multi de ssss penibile rau!

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

PorumbitaAsa mi-a zis si mie dr ca daca fac cerclaj pot ajunge si la primarie sa ma marit,daca nu,nu!Plus ca e mai riscant fara cerclaj..
Eh,ma gandesc la moaca aia mica din burtica si pt ea fac tot ce e nevoie.Dar totusi,sa vina dec dom;le sa-mi iau o piatra de pe inima.Nu stiu de ce nu vreti sa vina neamurile la voi,soacrele..Ma rog,fiecare cu motivele lui.Eu nu am nimic impotriva,soacra-mea mi-e ca o mama,asa ca nu as putea sa-i interzic sa vina.Mie imi pare rau ca ai mei o sa-mi vada puiul abia cand merg eu mai incolo cu el acasa...Consider ca parintii ambilor soti au aceleasi drepturi.POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian
Si mie mi se pare la fel. Ca legat de copil, ambele mame au aceleasi drepturi la fel cum si parintii au aceleasi drepturi. Mama cu treaba ei, sa stea cu puiul, tatal cu treaba lui, sa aiba grija de amandoi.
Eu am noroc, ca am o soacra care nu-mi iese din cuvant si nici nu prea ma viziteaza, da si la o soacra rea as fi facut fata. Mama mea a avut o soacra f f f rea, asa ca eu toata viata m-am pregatit pentru o soacra rea, dar nu a fost sa fie.17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza!

Swetty_82, Ciufik,IRA_LIZA bine ati venit!
Tuchi, imi pare rau ca treci prin asta. Iti doresc multa sanatate si sa fie bine!
Lisa, ma bucur ca ai ajuns cu bine si sa vii de la doctor cu vesti bune!
Ledi, bafta multa azi!
Bee, tin pumnii si sper sa fie totul bine la medic! Felicitari pt cele 20 de sapt. Azi am implinit si noi 18
Ioana, La multi ani! fericiti si de acum inainte!

It's friday!

Jasmi 18+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Ledi tinem pumnii mult mult de tot azi!
Ingrid, cu sonda vaginala se vad mult mai bine lucrurile "pe acolo" cand nu esti insarcinata, se observa structura ovarelor, a uterului, etc.
Jasmi, daca vin oameni neanuntati - indiferent cine sunt - le atragi atentia politicos ca ai nevoie de odihna, si bb de liniste. asa ca sa sune inainte si sa intrebe daca pot veni. iar daca se fac ca nu inteleg te muti frumusel cu bebe in alta camera si ii lasi singurei. ptr ca voi sunteti unitatea de baza acum
Edinutz bravo mama acu v-am vazut si eu! esti o draguta!
Swetty82 bine ai revenit, noi ti-am mai scris sa ne dai detaliile ca sa te trecem pe listuta dar se pare ca ai trecut cam rar pe aici. felicitari pentru baietel!
Iris moaaamaaa 7 cu 4 tensiunea parca e concurs de cadavre ambulante pe aci
Lisa bine ca ai ajuns totusi ok! carceii musculari pot fi datorati unei lipse de magneziu, iti poate da dr un supliment simplu de Mg cu B6.
Ciuflik, bine ai venit printre noi, sa ai un baietel sanatos si sarcina usoara!
szmonic la 1 an nu se prea bucura de o masinuta. ia o jucarie cantatoare sau vreun animalut de plus care canta sau mai stiu eu ce fac. si cuburile acelea de la clementoni de care zice Ciuflik sunt foarte bune.
tuchi multi pupici!! nu mai creste "bestia aia de col" vb lui Ledi? la ce spital esti? te pupam si suntem alaturi de tine!
Ira_liza bine ai venit si tu! sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa!
Ela2233 - probleme pot apare in orice spital. din punctul de vedere al neonatologiei Giulesti-ul este oricum intre spitalele cele mai bune din bucuresti si nu numai.
Albinutz succes la medic azi!
Ioanara la multi ani fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Swetty_82

salut fetelor, sunt si eu o graviduta cu DNP 8 ianuarie, cu un baietel in burtica. Doresc sa apar si eu pe listuta de pe prima pagina. Imi poate spune cineva cum trebuie sa procedez. Merci mult...
Bine ai venit Sweety! 17+

Mergi la inceput