Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanara23 spune:
Doamne fetelor, ma faceti sa imi dea lacrimile...niciodata nu am primit atatea felicitari! 

cristi 
P.S.: poate la ceas aniversar prind si io o bucatica! ![]()
ioana
20+
puiutza mica
Iris2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ioana eu am 22 sapt si pe BB il simt cand si cand si atunci f delicat.....nu te igrijora ca nu il simti.....ai timp suficient sa-i induri loviturile de picioare Felicitari pt cei 4 ani de cas(z)nicie 22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN![]() |
MVB, ai dreptate, fiecare bebe e altfel si important e ca il simti zilnic.
ioanara23 spune:
ciufika, sweety bun venit! sa ne spuneti datele pt ca fetele sa improspateze listuta! sanatate la bebei si sarcina usoara in contiuare!
cami site-ul e www.copiiyumi.com....waw...crez c-o sa aiba la comenzi...e intr-adevar foaarte frumos paturul si util mai ales!
ioana
20+
puiutza mica
mvb spune:
Oriunde am naste, sa ne rugam sa ne fereasca Dumnezeu de asa necazuri......eu tot timpul schimb postul cand incep sa vorbeasca de BB-ii aia necajiti.....ma doare sufletul cand vad ce fetisoare au!.....sotul meu are in dotare pistol si a zis ca jura ca il descarca integral in capul asistentei care ar face asa ceva cu BB-lu nostru!
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
jasmi spune:
io am o nelamurire
... stiu ca am mai intrebat...
la 16s+5z mi s-a parut ca am simtit clar 3 miscari de bebe.
Dup-aia am tot asteptat si iar am asteptat ... dar de atunci n-am mai simtit nimic asa de clar incat sa zic sigur ca e bebe. Si azi am intrat in sapt 19 si el nimic. oare sa ma impacientez sau sa mai astept? ![]()
Jasmi
18+ cu
Vlad
way to go, BB
Iris2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jasmi io am o nelamurire ... stiu ca am mai intrebat... la 16s+5z mi s-a parut ca am simtit clar 3 miscari de bebe. Dup-aia am tot asteptat si iar am asteptat ... dar de atunci n-am mai simtit nimic asa de clar incat sa zic sigur ca e bebe. Si azi am intrat in sapt 19 si el nimic. oare sa ma impacientez sau sa mai astept? Jasmi 18+ cu Vladway to go, BB |
Jasmi, nu te stresa, asteapta un pic...aici spun doctorii ca de pe la 22 saptamini simti bebele zilnic. (si zilnic nu inseamna in continuu
ioanara23 spune:
jasmi scumpa mea , nu te impacienta!
eu am 20 s + 3 zile si uite ca eram mai suspicioasa ca tine...dar fetele m-au linistit...

bebe e bine, numa ca simtim noi falfaielile numai in anumite momente!
mai incolo can vor fi niste grasunei de numa-numa...eu sunt convinsa ca vom la la suturi si la coateeee....
ioana
20+
puiutza mica
mvb spune:
Jasmi tie nu ti-e clar?.....ficiorasul tau e pui de ardelean...cum ai vrea sa fie un ardelean altfel decat linistit si calm?....ar fi atipic sa fie agitat si nervos!
....stai bland, toate la timpul lor!......o fi imprumutat de la tine manierele ardelenesti!
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN