Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Flo,din pacate trebuie sa stai mai mult in pat.Si in pat inseamna la orizontala.Ai si tu grija de tine si nu mai umbla atat,cel putin pana afli ce-i cu colul ala.
Cerclajul il fac preventiv,pt ca e inchis colul.Nu e foarte scurt,la 2,4 mi-a zis ca se numeste incompetenta cervicala...dar uterul se mareste si trage de col.Exista riscul sa se scurteze si mai mult,chiar daca ma menajez si sa se deschida..si este prea devreme pt astfel de probleme.Iar cu cerclaj am sanse sa duc sarcina pana la termen si sa fie bine si nici sa nu fiu nevoita sa stau 24 din 24 numai in pat la orizontala.Asta este.
Sa porti hainele sanatoasa ,eu imi pusesem mari sperante in targul care este zilele astea la noi,dar n-am cum sa ajung toate fetele.
POZE
Minunica mea22+ cu David Christian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lisa79 spune:
Va iau pe rand,ca Doamne mult ati mai scris:
Naty,felicitarti pentru tetita!
Leti,nu te ingrijora mama,ca totul o sa fie bine,numai sa incerci sa nu faci efort.
Jasmi,eu una te intelg perct,norocul meu e ca sunt dfeparte de tara si nu pot sa ajunga astia la mine decat daca vreau eu. incearca sa le explici,baga la inaintarea faza ca suntem cu capu dupa ce nastem,dar sa ai grija sa nu creada ei ca faci vreo diferenta. sau ca te simti mai confortabila cu mama,ca na,ea te-a crescut!
ralucaalexa,mare dreptate ai! toti ne dau sfaturi si sfaturi. de ce nu ne lasa pe noi sa ne vedem de ale noastre,nu stiu! nici eu nu ii suport pe cei care se cred foarte destepti si care cerd ca au cei mai buni copii(cu toate ca sunt niste razgaiati),dar se trezesc sa ne dea sfaturi utile! scuteste-ma!!!
sweety82 bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
eu am ajuns cu bine,m-au enervat astia din America de la vama si sa va zic de ce! in cluj,a fost tata cu mine deci nu am ridicat nimic(doar cum era sa ridic bagaj de 26 de kg???), ajung in State,trec de vamesii aia cu pasapoarte,ajung la banda, imi vine bagajul,rog un tip ce lucra la aeroport sa ma ajute,eu intre timp imi adusesem un carut de impins,bun,tipul foarte dragut ma ajuta...imi ureaza sarcina usoara
foarte dragut!
trec pe la aia cu bagaje,fiind din Romania,trecem pe la verifiatul bagajului,unde era UNA bucata femeie(gen barbat),care astepta acolo. era o banda si aparatul ala de scanat, eu zic catre ea,fiti amabila,va rog sa rugati poe cineva sa ma ajute sa puna bagajele pe banda de scanat. ea zice:de ce?,eu:sunt insarcinata si nu ridic!,ea: eee,in cate luni?, in 5,zic,soc pe mine la ce mi-au auzit urechile: draga,eu la 7 luni ridicam si nu am patit nimic asa ca nu iti mai fa problem
...bine ca i-am zis ca eu nu le ridic si basta,nu a avut incotro decat sa cheme un tip sa le puna pe banda!
pe partea cealalta 2 barbati asteptau bagajele,nu a trebuit decat sa ii rog sa le puna inapoi in carut ca mi-au si zis sa nu ma stresez ca le rtidica ei si mi-au si urat sarcina usoara!!!ce femeie
deci ,acum sunt bine,azi nopate m-a prins un carcel cat casa de mare la piciorul stang,eu nu am patit asa ceva pana acum,dimineata nici nu mai putea sa calc pe el,ce sa fac?
al meu m-a asteptat cu flori ,casa luna si bec si multe cadouri...sunt o rasfatata!!!
AAA: v-am zis eu ca i-a intrat in cap ca hata hata nu se poate face si ca nu e bine trebuie sa avem o discutie serioasa pe tema asta!
20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
flowerbee spune:
Ledi, din pacate nici eu nu voi ajunge la targ pentru ca nu mai vreau sa ies din casa pana nu se inchide colul. Depinde ce zice si gineco maine. Lasa ca mai este un targ de iarna si atunci o sa fim si noi bine si o sa mergem.
Eu am iesit azi pt ca nu mai vad bine cu ochelarii astia, mai sunt si zgariati, deci vad printre linii si pete.
Iris, eu in Belgia am vazut prima data perna, tot la premaman si tot scumpa mi s-a parut. Cred ca voi face un efort si o sa o cumpar, ca nu prea imi mai gasesc locul cand dorm.
Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Naty, felicitari pt fetita! Cum a reactionat Ioana la vestea ca va avea o surioara?
Leditia ma gandesc la tine maine! O sa fie bine!
Edinuta esti o frumoasa! Si pozele alea pe malul marii m-au terminat!
Lisa, bine ai venit inapoi! Cum fuse calatoria? cu ce companie ai zburat?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
cu luthansa,zborul a fost extraoprdinar,fara nici un fel de emotii. la cina,ne-au servit un sandwich,care nu i-a picat bine bbinei asa ca, le-am facut un cadou sa nu ma uite
oricum ,eu nu imi mai schimb compania de zbor,conditii excenlente si angajatii deasemenea! o zi buna,schimbului 2!
20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Leditia spune:
flo,de ieri e un targ la noi,in Cta..vin multi producatori de haine si incaltaminte si gasesti lucruri faine,de calitate la preturi bune,inclusiv de bb.Voiam sa merg ca am nevoie de una -alta,dar din pacate nu pot.Totusi,aveam nevoie de un halat,ca maine imi trebuie halat si eu am de 2 feluri..de baie-alb si din alea sexy..si uite asa mi-am trimis barbatu sa-mi caute si mi-a luat de acolo..frumos foc..:))
POZE
Minunica mea22+ cu David Christian
Ciufik spune:
Salutare, burtici de fulguleti!
Ma primiti si pe mine in lista voastra? ca mai e un pic si trece odiseea...dar de-abia acum au trecut toate emotiile si indraznesc.
eu va citesc de la inceput, cu cateva am fost colega la aspirante: cristi2003, justme..
si eu tot mamica de baiat, UM 6.04.08, DPN 10.01.09, DN 23.02.1980
Andreea, 22+ cu Andrei
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik Salutare, burtici de fulguleti! Ma primiti si pe mine in lista voastra? ca mai e un pic si trece odiseea...dar de-abia acum au trecut toate emotiile si indraznesc. eu va citesc de la inceput, cu cateva am fost colega la aspirante: cristi2003, justme.. si eu tot mamica de baiat, UM 6.04.08, DPN 10.01.09, DN 23.02.1980 Andreea, 22+ cu Andrei ![]() |
Bine ai venit!Sarcina usoara si bb sanatos.
POZE
Minunica mea
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
szmonic spune:
Ciufik, bine ai venit printre noi
Aveti vreo idee cam ce as putea cumpara cadou unui bebe baiat care implineste 1 an? Bugetul ar fi cam undeva la 50-70 lei. Am fost prin cateva magazine de jucarii dar majoritatea jucariilor sunt pt copii de 18 luni+ si la niste preturi sa mori nu alta. Pai o masinuta mica si schiloada la 40-50 lei? mi-ar fi rusine sa ma duc cu asa un cadou Si eu si sotul ne-am uitat la jucarii ca la niste ozn-uri
Cum nu avem copii nu ne pricepem, habar n-am ce as putea cumpara
veronica75 spune:
Swety82,Ciufik - bine ati venit printre noiva doresc in continuare sarcini fara probleme si bb-i sanatosi
Ciufik - tare simpatica ai fost la faza cu 'mai e un pic si trece odiseea' ...mai e
+19
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">