Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara!
Bine ai venit Ciufik
Fetelor multa sanatate si felicitari celor ce au aflat ce carucioare poseda.

Eu nu am sa fac cerclaj deoarece este colul prea scurt(tot 1,4cm) si deschis la ambele orificii si in acest caz daca se pune fir odata cu inaintarea in sarcina, respectiv cu cresterea uterului, membranele pot sa cedeze si atunci automat se pierde totul...asa ca am sa stau la pat in spital cu perfuzii,im-uri si oral pana la sfarsit.

pe toate

22+BogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si io la raport...

Ledi, inca o grija in plus pentru tine, uf... Dar daca e sa-l ajute pe bebe... Sa fii cuminte si sa ai grija de tine, tinem pumnii!

just, eu stiam ca vizitele (rudelor de orice fel, ca sa nu mai zic de prieteni si asa) sunt interzise pana implineste bebe 1 luna. Chiar am citit un articol, "vrei sa fii o mamica stresata sau una linistita?" Ca, daca vrei sa fii linistita, pas vizite... A, si obligatoriu igiena super atenta la vizitatori...

Naty, felicitari! Iubi tine cu fetitele, zice "bravo" de cate ori zic ca a mai aparut o fetita...

Swetty, bine ai ajuns! Ciufik, la fel! Si felicitari pentru baietei!

Eu am fost aseara la Real si m-a pus nevoia sa mananc niste cartofi la cuptor cu ciuperci, de acolo, de la Gastronomie, toata noaptea am fost cu stare de greata, bleah, de-abia dimineata m-am mai calmat, dupa toaleta si baut ceai de tei si musetel cu miere... Cred ca era prea tarziu pentru ciuperci...

Am implinit 25 de saptamani...

Copila asta e asa de activa in ultima vreme, ma loveste de ma boxeaza, si iubi a zis, wow, ce da, fac galme pe burta, azi-noapte se plimba din stanga in dreapta ca un peste...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchi123

Buna seara!
Bine ai venit Ciufik
Fetelor multa sanatate si felicitari celor ce au aflat ce carucioare poseda.

Eu nu am sa fac cerclaj deoarece este colul prea scurt(tot 1,4cm) si deschis la ambele orificii si in acest caz daca se pune fir odata cu inaintarea in sarcina, respectiv cu cresterea uterului, membranele pot sa cedeze si atunci automat se pierde totul...asa ca am sa stau la pat in spital cu perfuzii,im-uri si oral pana la sfarsit.

pe toate

22+BogdanDoamne ajuta

Off,imi pare rau tuchi.Iti doresc sa ajungi macar la 36 de sapt,ideal ar fi la 40,dar la 36 e ok..de la 37 se considera nastere la termen.
Ambele orificii deschise zici?Off,eu stiam ca se face cerclaj mai ales daca colul e deschis!
Iti doresc multa sanatate.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

tuchi, adica nu mai iesi din spital pana nasti??? Of, ai grija de tine...

szmonic, nu este Selgros acolo unde esti tu? La Selgros Romania am gasit mereu jucarii frumoase si la pret OK... Chiar si pentru copii de 1 anisor... Si la Real am vazut, dar oferta e f. mica fata de Selgros... Era o jucarie muzicala pe care o poate si molfai, chiar draguta, 30 de RON... Si la Selgros sunt... Plus puzderie de masinute, din plastic sau chiar cauciuc, f. colorate, special pentru piticii care testeaza totul cu gurita... Ba chiar galetute cu diverse masinute de diverse culori...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Multumesc fetelor de primire!
Tuchi multa sanatate, stai cumintica si incearca sa fii cat mai linistita. o sa fie bine
Ledi - bafta maine! orice pt siguranta bebe-ului!
Szmonic eu am o nepotica de 1 an si 4 luni si la 1 an i-am luat niste cuburi dintr-un fel de cauciuc, colorate, de la clementine - firma, magazin miniblu, cam scumpe, cred ca 1 mil, dar se joaca cu foarte multa placere cu ele + le stimuleaza imaginatia.
Selene deja ai fetita mare! Frumos nume
Veronica parca ieri tineam testul/testelecu 2 II in mana si nu-mi venea sa cred si deja au trecut 5 luni ?!

Andreea, 22+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Offf am atata treaba ca abia mai apuc sa citesc ce faceti.

Multumesc mult pentru felicitari, sunteti toate niste dragute!

Despre noi - eu sunt in culmea fericirii, ieri mi-au dat lacrimile cand mi-a spus ca e fetita. Doamne, asa mult imi doream sa fie fata ... E totul in regula, are 400 gr, dar e mai micuta cu o sapt. dupa masuratori decat dupa UM. Ioana e si ea fericita, prima reactie cand i-am spus ca o sa aiba o surioara a fost "aaaa, pot sa-i dau pantofiorii mei mici " Dar se bucura tare, mi-a spus dimineata "mami ce bine ca bebi e o fetita, daca era baiat nu imi placea de el!".

ledi imi pare rau ca trebuie sa faci cerclaj ... tinem pumnii pentru maine.

tuchi saracuta de tine ... multa rabdare si curaj iti doresc!

dalma felicitari pentru fetita!

bee eu dorm cu o perna normala sub burta (nu din aia patrata si mare ca nu le suport, ci dreptungiulara) si ma simt bine cu ea.

In legatura cu vizitatorii in primele zile - incercati sa nu primiti in vizita decat persoanele foarte apropiate (parintii) caci nu e bine sa se apropie de bebe prea multi. Chiar si parintii sa nu se apuce sa ii smotoceasca si pupe. Eu una nu am lasat pe nimeni sa o pupe pe Ioana, nici eu nu am pupat-o mult timp decat pe capsor, in nici un caz pe fata.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 21+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Salut, mamici & burtici! sunt fericita mamica a unei fetite, asa k scorul bananutze - capsunici tinde spre egalare - imi aduc si eu contributia! deocamdata suntem bine amandoua (23 sapt), probleme sunt relativ minore, nimic ingrijorator; cel mai emotionant moment: la echo 4D, cand Lizuca mea a zambit! mi se pare incredibil! doftorul ne-a atras atentia, altfel nu bagam de seama, aveam oricum ochii in lacrimi si incercam sa nu suspin k sa nu se tulbure imaginea! cineva pe un alt subiect solicita informatii "no glamorous" despre nastere - insa cum sa treci asa, sec, peste momentele astea??

...asa k, daca ma primiti intre voi, sa ne puneti caruciorul roz, va pupam pe toate! sa-mi spuneti ce informatii mai trebuie sa va furnizam; a, era sa uit: DNP 10 ianuarie 2009

Yashi, esti din Piatra-Neamt?

Ira & Liza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

IRA_LIZA bine ai venit!
Avem acelasi DPN, dar eu una am un presentiment ca voi naste mai devreme de 10 ianuarie!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

maine la 10.30 am programare la doctor!

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Bun venit noilor mamici, sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Cristi mersi frumos pentru raspuns.Cat sunt de mici si ce activitate intensa au , mai incolo cand o sa ne creasca burta mai mult o sa fie ca un mare jeleu miscator.Pana la urma ce ti-a zis doctorul de placenta, s-a ridicat sau nu??
Naty felicitari pentru fetita.
Ledi tinem pumnii sa iasa bine operatiunea.

La noi e o atmosfera cam trista prin oras pentru ca azi se sarbatoresc 7 ani de la atentatele de la 11 septembrie.In fiecare an la locul unde au fost turnurile gemene se tine o ceremonie, se citesc numele tuturor celor care au murit, se depun coroane si flori,se scriu mesaje catre cei disparuti.Se tin cele 2 momente de reculegere unul la 8.45AM momentul in care primul avion a lovit unul din turnuri si celalalt la 9.30 parca, al doilea avion.In fiecare an e la fel de impresionant ca si anii trecuti, vin copii care acum au varsta de 7-8 ani si care si-au pierdut un parinte acolo .
Diseara or sa dea tot felul de documentare la televizor pe tema asta dar mi-am promis ca nu ma uit, pentru ca stiu ca o sa .

Revin.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput