Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mvb/mvb.jpg)
mvb spune:
Ioana ce bine ca ti-ai facut programare....atunci mai aveau programari sau atunci ai vrut tu?
imi pare nespus de rau pt mamica ta....insa tu stii sa nu esti singura si ca un inger are grija de tine si BBlushul tau!...adevarul e ca eu nu-mi imaginez viata fara ai mei!
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ioanara23 spune:
mvb
pai asa mi-a zis drita mea, ca ar fi bine sa ma programez pana in 24 de sapt...si eu zic ca e destul de bine, voi avea 23 sapt si 3 zile...si, oricum nu mai puteau face programari luna asta ...tu ce zici? o fi prea tarziu?
ioana 20+
puiutza mica
Swetty_82 spune:
salut fetelor, sunt si eu o graviduta cu DNP 8 ianuarie, cu un baietel in burtica. Doresc sa apar si eu pe listuta de pe prima pagina. Imi poate spune cineva cum trebuie sa procedez. Merci mult...
flowerbee spune:
Buna surate burtici,
Tocmai m-am intors de la optcian, ca a trebuit ca imi comand ochelari noi. Am mers vreo ora pe jos si cand sa ajung acasa, am simtit aceeasi presiune si durere la burtica. credeam ca dupa o sapt intreaga de stat in pat si de no-spa o sa treaca. Vedem maine ce o fi.
Ledi, daca dr ti-a zis cerclaj, inseamna ca asta e solutia cea mpai buna. Fii linistita si va fi bine.
Naty, felicitari pentru fetita!
Cristi, nci eu nu vrea pe altcneva langa mine, doar pe mama. Nu vreau vizite, cadouri, flori etc decat de la sot. Insa o sa o las si pe soacra ca e de treaba si la cat si-a dorit ca asta mica sa fie fetita, cred ca va fi prima. Si ca regula generala: fara pupaturi si suflat deasupra copilului. Stiu ca sunt exagerata, dar asta e! Eu hotarasc. Aaaaa, si cred ca in chestia cu femeia la ciclu care daca atinge copilul, acesta poate face bubite.
Cat despre compensate, dr mea de fam imi da doar la antibiotice si alte medicamente mai scumpe, nu la no-spa sau prenatale. Insa unele analize le-am facut gratuit sau cu reducere. Oricum e o tipa de nota 10 si de aceea imi face placere sa ii mai duc un buchet de flori, bombonele etc.
Pupici
Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
edinutza spune:
Jasmi_ai fost tare cu tripletii!multumesc de aprecieri!
Veronica_tu dar ce ti-a crescut burta,cand ai venit din concediu abia s-a vazut si acum...!ah si ai un par super bogat!
Carmen_te-am vazut si pe tine!cred ca toate am luat un avans la burtici,ce fericita sunt!suntem noi mai codase dar nu ne lasam
!astept vesti de la tine!
Billy_ce m-a distrat bancul cu vrabia!!defapt toate m-au distrat!
Mvb_multumesc de aprecieri,lumea zice ca am burtica de baiat,habar nu am,dar imi doresc!17+
edi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jasmi/jasmi.jpg)
jasmi spune:
Edi, Veronica voi aveti niste burtici foarte frumoase. Dar in topul celor mai mici, ca sa nu zic aproape invizibile burtici , cred ca intrec pe toata lumea Dar cred ca incepe totusi sa creasca si la mine ceva ... cred ca tripletii aia
Jasmi 17+ cu
Vlad
way to go, BB
flowerbee spune:
Fetelor, mi-am mai luat o bluzita cu burta de la Chic maman. Am intrat si la Premaman, si la Mothercare, si la Faire Dodo si m-am enervat pt ca hainele de gravide sunt ffff scumpe si mai sunt si sumbre (negru, maro, gri, bleumarin, f rar rosu sau grena). Nu inteleg de ce. Apoi am fost la un magazin normal unde am gasit o camasuta rosie si draguta si mai ieftinuta si am luat-o.
Cat despre hainute pt bebe, eu nu am luat nimic, dar azi era cat p'aci. Noroc ca nu eram sigura daca mi-a intrat salariul si am bani pe card, ca in buzunar era loc destul. Eu cand intru in magazine pt copii, ma ia plansul de emotie.
Voi folositi perna de gravide (foloseste pt dormit cand e burtica deja mare si apoi pt alaptat). Am vazut-o la premaman insa mi s-a parut cam scumpa, adica 230 lei. Stiti voi mai ieftine in alta parte?
Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
bee- de ce crezi ca mi-am comandat haine de gravi din canada? astea de aici is deprimante rau si costa de ametesti
nu am saltea din aceea23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
edinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi Edi, Veronica voi aveti niste burtici foarte frumoase. Dar in topul celor mai mici, ca sa nu zic aproape invizibile burtici , cred ca intrec pe toata lumea ![]() ![]() Jasmi ![]() ![]() way to go, BB |
stai tu linistita,ai sa vezi ce brusc iti va creste,cel putin la mine asa este,pozele in tricou roz le-am facut duminica,dar daca fac astazi din nou sigur e mai mare!cand o sa isi dea drumul sa te tii!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
edi
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Cum mai sunteti? Eu cam lesinata, am avut tensiunea 7 cu 4(la doctor masurata), chiar si pentru mine e un record... Pe linga asta cam multe contractii cu dureri, dar no problem, si la Francesca la fel a fost... unele incep doar acum sa aiba contractii(se intareste burta, e perfect normal) cind apar si dureri trebuie sa o lasam mai moale cica. Ma rog, cat se poate cu slujba si prunc....
Ia sa vad ce ati mai scris...
Daiopri, asa suntem noi, temperamentale, hahaha...
Andreea si Daiopri, si mie imi plac haine colorate la baieti...am doi nepoti columbieni(adica olandezi acu`, dar sunt adoptati de acolo) si arata supermortal in galben, rosu, roz!!!!!! Asa is de frumosi, zau, si imi plac ca au personalitate si se imbraca in ce le place lor.
Auzi tu Criss, numai cand nu e sotu` ai chef de romantism? sa nu te auda....
DarkBendis, sefii tot sefi, nu se vor gandi la tine ci la profit...si eu ma gandesc sa le zic zilele astea ca vreau sa lucrez o ora mai putin pe zi (am drept prin lege) si stiu ca nu vor fi superincantati, dar vor fi de acord, ca nu au ce sa faca. La mine inseamna mai putine ore declarate, mai putin profit pentru firma....
Ioana, fara stress, te tin ei sub observatie cu lichidul.
Carmen si Ioana, sa va zic cat car eu: cam intre 12,5 si 13 kilograme, de citeva ori pe zi... ce parere aveti?
Carmen, e frumos patutul!
Ingrid, asa eram si eu in primele luni la prima sarcina, fara vlaga, dormeam mult... insa acum nu am incotro, ca Francesca ma trage de mineca: Mama, us....
Naty, felicitari pentru fetita! I-ai spus Ioanei?
Fetelor, MVB mai ales, vorbeati de prima tinuta a copilului.... cand iese din spital, sau acolo la spital? Aici ii pune dupa nastere direct pe pieptul mamei, si ii spala dupa citeva ore doar, e bine pentru pielea lor sa mai profite de substanta aia care ii protejeaza. Pentru dupa prima baita e bine sa ai un body, un costumas si o caciulita usoara. Cand iesi din spital (aici e dupa citeva ore daca totul e ok) e bine sa ai un fel de sac gros de iesit afara, noi asa am avut (de la prieteni) si tare bine ne-a prins. Ca un sac de dormit insa gros si cu gluga si care se incheie cu fermoar.
Nu mai povesti de tarta cu visine!
Ledi, draga de tine. O faci pentru bebe, si trece si asta.
Justme, lasa-i pe socrii sa zica ce vor ei, voi faceti cum vreti voi...daca bebe nu vrea suzeta? A mea a scuipat-o! Insa e amatoare de degetel si acum la un an si 9 luni!
Ioana, imi pare rau pentru mama ta!
Edinutza, te-am vazut in sfarsit! Esti frumoasa! Si poza aceea la malul marii e supersexi! Iti sta bine cu bebe in brate! Ai burtica frumoasa si sunteti un cuplu fain, se vede ca sunteti indragostiti!
Flowerbee, eu dorm deja cu perna, e cea de alaptat...la alaptat recunosc ca am folosit-o mai putin, dar in timpul sarcinii trecute si acum o folosesc din plin. La alaptat e ok, insa la un moment dat cred ca fiecare mamica isi gaseste pozitia ideala si eu preferam sa alaptez culcata.
Stiu ca si aici era scumpa, cred cam 60-70 euro.
Va pupacesc si aveti grija de voi!