America (123)
Raspunsuri - Pagina 21
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Cica in Romania chiar au bani acu'. Mai multi ca noi. Si asa e, asa se zice pe acolo, ca noi aci suntem tare amarati, si asta se zice demult, mi-a zis-o mie un dentist prin anul 2001-2002, iti dai seama acu'!!! |
Acum stam cu mainile intinse.
Uite cate fete primesc bani de acasa, din Ro. (glumesc si eu ca am un chef de munca ca magarul de fuga - sper sa nu deranjeze pe nimeni aluzia mea)
Ah, ca imi amintii. In cartea de Sociologie era poza cu un orfelinat din Ro de pe vremea lui Ceausescu, comentand conditiile rele in care traiau copiii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ciuf, asculta-i pe ai tai cind iti spun ca nu-i de mers pe litoral. Noi am mers niste ani la rind, ca tot spuneau unii si altii ca-i mai bine - iar noi ne-am pacalit de fiecare data. Adevarul e ca am stat la o pensiune unde ne-am simtit foarte bine, desi e si cam scumpa. Dar dezamagirea incepea de cum ieseam pe poarta pensiunii. Eu m-am lecuit, daca ti-e dor de mare mergeti in Florida, zau ca-i mai ieftin, apa e mai calda si mai curata.
Cind merg in Romania nu vreau decit sa stau cu ai mei, ies putin sa vad ce mai e si cu asta imi ajunge. Sotul meu pastreaza legaturi cu prieteni, se viziteaza etc. Eu n-am chef sa ma vad cu nimeni, evit vizitele cit pot de mult, ca nu ma intereseaza intrecerile astea despre cine ce are si cum e. Ori toata chestia e un concurs de cine e mai tare. In fine, pe sotul meu il amuza toate astea, mie mi se par o pierdere de timp si prefer sa petrec fiecare secunda in familie, ca si asa ne vedem prea rar. Noroc cu internetul asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
pumba spune:
ciuf- am fost la mare anul asta la jupiter.ce sa zic? preturi enorme ,iar mizerie in jur ,gunoaie,totul e asa o spoiala, cica e turism.noi am stat la o vila unde a fost frumos,faceau curat in fiecare zi, patroni amabili,isi cunosteau meseria,placut pt Romania.
in primele zile mergeam prin magazine si eram cu- multumsc,ma scuzati,va rog frumos- se uitau la mine, ca la masini straine. daca nu cumparai din magazinu respectiv si intrebai unde pot gasi in alta parte?. nu stiu,dar marfa ca la noi ,nu mai gasiti in alta parte, asta era raspunsu.
si se fumeaza , frate nu joaca,cand am coborat din avion pe Otopeni m-a luat ameteala de la fumul de tigara ,de peste tot.
si eu sunt multumita aici unde sunt,suntem saraci ,dar normali.
blackpanterro spune:
Io de aia nu mai merg deloc in Ro.Vine mama la noi si asta e tot ce imi doresc.Numai pt mama as merge oricum.Iar cand plecam in State sper ca va vrea sa vina cu noi.
Chiar vreau sa va intreb, cum va convingeti parintii sa vina sa stea cate 6 luni in US?
Mama spune ca ar muri daca ar sta atat de mult timp fara vecinii ei de la banca unde se strang mereu.Ce fac parintii vostri 6 luni is State?Cum interactioneaza cu lumea?Stiu engleza?(aici mama chiar daca nu stie e genul care iti sxplica cu multe gesticulatii in romaneste, ma sparg de ras cand vorbeste cu soata dar se inteleg bine, el mai stie romaneste, ea mai stie ceva engleza si multe gesticulatii LOL)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
CRISMIR spune:
Noi am primit anul trecut 20 de mii si am platit prin banca Transilvania 70$...si aici au fost virati in Bank of America.
Ma speriati cu Ro,...noi vream la anul sa mergem,ca anul asta iar nu am ajuns...sotul are 7 ani de cand nu a mai fost in Ro,si suntem socati din ce in ce mai tare de ce auzim...dar...om vedea...oricum trebuie sa mergem,ca parintii lui nu pot venii aici.
ADRIANA,parintii mei au venit aici in noiembrie,pt 6 luni...nu au rezistat,dupa 5 luni le-am schimbat biletul de avion...au vrut acasa...nu mai vin sa stea niciodata atata,asa mi-a zis mama,e muuuult...le era dor de casa,de prieteni,de viata lor de acolo...sincer,a fost un chin sa-i tin 5 luni aici...cred ca 2 luni pt ai mei e suficient...dar,cine stie...oamenii sunt diferiti...poate mama ta rezista si 6 luni..ai mei sunt foarte activi,calatoresc,merg pe munte,fac chefuri...aici s-au cam plictisit
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
blackpanterro spune:
http://www.nothingbutnets.net/ - da-ti o mana de ajutor daca puteti.
Mirela, mama e statica LOL, nu ii place nici un fel de activitate fizica, problema ei e ca nu i-au avea pe vecinii de la banca :).
Atat de mult imi doresc sa vina sa stea cu noi, acasa e mereu singura, sora-mea nu da pe acasa decat cand trebuie sa manance.
pumba spune:
ai mei au stat 6 luni- fara engleza stiuta ,dar faptul ca au fost impreuna a contat ,vorbeau, mergeau la cumparaturi,pe tata il trimiteam cu cutia goala de suc de rosii la magazin , sa cumpere exact la fel.sau scriam pe hartie denumirea si el cauta pe raft.
isi poate face prieteni la biserica.e un loc excelent de facut prieteni romani.
cei de la ING ne cer IBAN -ul de la banca noastra,aveti idee ce e? please..........
Oana_B spune:
Ai mei s-au plictisit, era si iarna cand au venit prima oara. Se duceau pe jos la plimbare si la cumparaturi pe viscol de ma cruceamTaica-miu nu mai vrea sa vina ca el are treaba in Ro, ca pensionarii ocupat cu politica si administrative pe la bloc iar my stepmom a zis sa o chem cand o sa facem bebe, i-am zis ca slabe sanse asa ca o sa o aduc vara sa ne preumblam in concediu.
Daca aveti haine desucheate, p-alea sa le bagati primele in bagaje. Io nu le-am luat, ma gandeam ca se uita lumea ciudat la mine. Nu m-am blend in deloc aratam simpluta rau.
Cel mai tare ma 'nerveaza fumul de tigara peste tot si faza cu banii. Mie mi s-a parut mult mai simplu cu leii noi da' in Ro tot in preturile vechi gandeau de ma confuzau de tot. Nush daca am mai povestit: in statia de autobuz era dulap d-ala cu sucuri, si m-am dus la aia la bilete sa ii platesc pentru apa si ea zice 17, si scot 2 hartii de 10 lei. Noroc ca eram cu stepmom si ea zice nuuu, da-i 2 lei. Ha? Costa 1.7 lei da' ea ti-a zis 17 de la 17000 in banii vechi
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
blackpanterro spune:
Problema mamei e ca e singura, ai mei au divortat acum 16 ani.O sa fie mai greu pt ea dar are noroc ca e foarte infipta si sociabila.Cu biserica mai greu, mama nu merge iar noi nici atat.
Cum sunt romanii din America?Stiu ca fetele de pe forum sunt fabulous :) dar in general cum sunt romanii in US?
Aici in Germa, nu am putut gasi pe nimeni, toti romanii de pe aici(svabi) sunt cu figuri in cap, au case mari si se lauda de ma ia cu durerea de cap.Era o tipa care ma ametea cu casa ei de 600K euro...asa e si peste ocean? Cu o singura tanti ma inteleg fain, e ca si mama mea, poate de aia ma inteleg cu ea, e la o varsta cand fitzele nu mai conteaza.
pumba spune:
blackpantero= nu stiu cum e in germania , cu biserica ,dar aici iti faci cunostinte,nr te tel alea alea. sa- mi fie rusine , stiu
am ramas buna prietena cu o tipa din bucuresti ,cunoascuta la biserica si vecina de cartier aici in State.
vino in State si ai sa vezi ,ce vorbesc.
cat mai stati in Germania? sotul termina sau mergeti la alt post, dupa asta?