America (123)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Josefine, la NY am circulat cu mijloacele de transport in comun. In rest conducea sotul.

Oana, bine ca ati scapat! Hip-hop mayor!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Yup, asa s-a autodenumit, avea si diamant in ureche.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oana, foarte bine canta fetita ta la pian!!! Cine a invatat-o??? Si lui DAvid ii place...dar noi suntem total paralel cu muzica (si la do re mi...ma incurc)

http://good-times.webshots.com/video/3029874440087737923Ufihjz

si talentatul mamii la tenis!!!!! (DAvid e cel mai mic -la club iau copii de la 6 ani, dar au facut o exceptie pt el, pe terenul 2, langa o fetita)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Legat de primit bani, si noi am primit de la socri, prin transfer bancar. Ei au folosit BCR-ul. Au platit un comision, dar nu stiu cat. IAr noi i-am primit cam in 5-7 zile lucratoare..

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ruxij, la ce banca de aici ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

fetelor, multumesc pt raspunsuri
noi am folosit ING--ul,dar asa de bine au fost transferatibani, ca au ajuns inapoi,de unde au plecat.
si ma gandeam poate exista o alta posibilitate mai sigura si mai rapida.
,
vacanta in tara a fost placuta, pt ca am stat cu familia ,prieteni apropiati , dar...am avut sentimentul de ratusca cea urata,toata lumea eleganta ,machiata ,pensata,vacante peste hotare,masini si figuri,parca toti ar castiga cel putin 3000$ pe luna. e si ramane un mister pt mine, cum poti avea stil de viata occidental cu salarii de Romania. in Romania lumea eleganta -iar in jur gunoaie ,praf,caini ,pisici, - in America lumea simpla,poate prea simpla( undeva la lasa-ma sa te las ) privind aspectul exterior,dar in schimb lumea zambitoare,relaxata,curatpe starzi,se circula fara nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, asa ma simt si eu in Romania. Chestia e ca asa am fost dintotdeauna, de unde trag concluzia ca pe aici e locul meu. Desi lumea mi se pare ingrijita si pe aici, doar mai... decenta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Welcome back, Pumba. Despre picanteriile romanesti ... ai dreptate. Si eu am remarcat cam acelasi lucru. Insa eu mai adaug: se plang de bani dar apoi se lauda ce granit sau marmura si-au bagat in casa, televizoare plasma (cum tu nu ai plasma???), laptop, isi fac vila (casa nu suna bine), musai vacante in Egipt sau mai stiu eu pe unde, te doare capul de cate laude auzi ... si in fond, despre sufletul tau cine te intreaba? Decat familia si atat. Ah, mint, m-a intrebat un fost coleg "Am auzit ca voi, acolo, in America o duceti rau de tot".
Mie mi-e asa o greata si de vecinii din Ro care ma masoara din cap in picioare sa vada ce lucruri de firma am (la anul ma duc si eu in Ro si ma laud cu geanta Prada ce mi-a adus-o mama din Olanda ca s-a saturat o ruda de ea si mi-a donat-o ). Nici nu vreau sa ma gandesc la cadouri ca sunt sigura ca nu picam pe aceeasi lungime de unda cu pretentiile de acasa. Tu ai dus cadouri?
Am zis. Anul viitor imi vad numai familia si farama aia de prieteni apropiati ce o mai avem. Visez la o vacanta de 7 zile pe litoralul romanesc, asa sa ne amintim de perioada cand eram studenti si ne strangeam bursele ca sa avem bani de o vacanta la mare sau la munte.
Socrii tot incearca sa ne convinga sa nu mergem acolo. Sa ne ducem, dom'le, in Grecia. In Ro nu se mai duce nimeni .
Pumba, crede-ma ca prefer sa traiesc viata de aici. Chit ca sunt bagata in datorii pana peste cap, dar am o viata linistita, sigura, ma bucur de amabilitatea oamenilor si de zambetele lor.
Ma uit la cumnatul meu. Are apartament de la parinti, masina si benzina de la serviciu, un salariu de 20 si ceva de milioane si tot nu are saracu' si e amarat (citez socrii).
Uff, ca repede ma mai aprinsei.
Zici ca eu ma intorsei de curand din Ro, nu tu.
Fetelor, multumesc ca l-ati vazut pe Luk Muk. Mama si-a luat un aparat foto care filmeaza cu sonor (Olympusul meu nu are sonor, drept urmare nu am folosit niciodata optiunea de film) si ma joc cu el de parca e al meu. Luca e innebunit dupa tziclu. Ma scoate din sarite ca in loc sa se joace afara cu copiii el vrea cu bicicleta. Ba un vecin care ii este ca un bunic i-a facut si o rampa ca sa sara pe ea cu tziclu .
zilele trecute ne-a dus sotul in locul lui secret, undeva unde nu vedeai picior de om, salbaticia salbaticiunii acolo, stateam cu urechile prastie sa nu vina cumva ursul sau puma, eu cea paranoica . Frumos al naibii, ce-i drept, este undeva pe domeniul Academiei de Aviatie. Si Luca a tinut sa ne spuna ce bine s-a simtit el ca am facut hiking.
In rest, sunt in cautare de imbracaminte pentru Luk. Si imi amintesc ce scria Andrada ce haine faine a luat ea din Franta. Aici dai cu tunul sa gasesti ceva mai shoki. In schimb, am lasat o gramada de bani la Children's place si i-am luat lui Mamzel rochite si pantalonasi, gen egari sau cum s-or chema pe aici.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Ruxij, la ce banca de aici ai primit?

CitiBank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cica in Romania chiar au bani acu'. Mai multi ca noi. Si asa e, asa se zice pe acolo, ca noi aci suntem tare amarati, si asta se zice demult, mi-a zis-o mie un dentist prin anul 2001-2002, iti dai seama acu'!!!

Mergi la inceput