America (123)
Raspunsuri - Pagina 19
Oana C spune:
Am vazut si eu pozele de Sex and the City ale gagicilor din Florida. Super distractie pe capul vostru!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
pumba spune:
buna fetelor! ne-am intors si noi dupa 6 saptamani de Romania.am inceput clasa 1,balet,incercam sa intram in ritm.
miere - felicitari -pt baietel ! sa ai o sarcina si nastere usoara.
am o mare rugaminte - care e cea mai avantajoasa metoda de transfer a banilor din Romania in America?
ML spune:
Ramona, iepuroii mananca si flori? Atunci cred ca ei mi-au rontait panselutele. Aici sunt peste tot. In primavara a gasit baietelul unul miiiic, miiiic ascuns in curte, sub canoe. Sotul ii spunea ca-l poate atinge cu lopatica la codita, dar doar usor de tot, ca trebuie sa fie bolnav. Era bietul amortit de frig si paralizat de frica. L-a atins copilul incetisor si a disparut ca o naluca!
Te ajuta cineva la gradina? Copiilor le place? Hai, curaj, stiu ce manute pricepute ai!
Oana, ah, ce perisor frumos! Ai o papusica de fetita!
Multumesc fetelor pt. aprecieri vis a vis de poze (Oana, este un Kodak banal (ca sa nu-i spun altfel)si... digital ).
Sanziana, chiar vrei sa te muti? Noi am renuntat la capre... deocamdata... din cauza gardurilor, ar fi f. scump. Ne pregatim de gaini.
Josefine, Bicul intreba de pachete .
Miere, sa fiti sanatosi si tu si baietelul!! Ha, de unde crezi ca ne-am mutat aici in Mai, anul trecut? Din St. Augustine. Stii caruselul?
Andreea au 5 1/2 si 7 ani (aproape..., amandoi).
Oana, pt. site te duci sus la Books (sau DVD) si apoi in stanga la "children's" si iti apar cartile pe grupe de varsta. Daca vrei DVD, la fel, cauti in stanga (fiecare film are scris mititel undeva "more". Se va deschide o alta fereastra. Cam incurcat, te ajuta?)
Take joy! (poze)
Oana_B spune:
ML, intotdeauna ti-am admirat pozele, sunt o adevarata poezie, imi inspira multa delicatete. Ai un adevarat talent pentru fotografie si titlurile sunt foarte inspirate.
Anamaria esti tare.
Ciuf maine-poimaine il vaz la tiviu pe Luca la concursurile alea crazy cu baietii aia pe biciclete care fac tot felul de giumbuslucuri prin aer. Bravo lui
Oana C ce fetita artista ai.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Pumba, eu primesc bani din Romania prin Western Union. Nu am avut niciodata probleme, ajung cam in 10-20 de minute. Stiu ca mama plateste o taxa, in functie de suma trimisa. Pentru mine una asta a fost cea mai buna alternativa, dar este vorba de sume mici, de pana la 500 de dolari, nu stiu cate de avantajos este pt sume mai mari.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Ramona J spune:
Oana C, ce fetita talentata ai! Incepeti pianul deja? Eu nu cred ca Ana ar sta pe scaun!
Bic, habar n-am cum e cu pachetele. Am facut si eu un calcul cu UPS si am renuntat! Poate prin posta obisnuita, dar cred ca dureaza mai mult.
Josefine, deci dupa doi ani pot sa spun linistita ca sint incepatoare!
Miere, bafta in lupta cu asigurarea. Eu am avut citeva batalii si am vazut ca daca te vad ca nu renunti o lasa ei mai moale. Cu kg ti-as zice sa nu-ti faci griji, dar nu stiu... Depinde de fiecare, eu am cam ramas cu toate kg.
Andreea, asteptam poze cu deck-ul. Singuri l-ati facut? Bravo!
Pumba. bine ati revenit. Cum a fost in vacanta? Nu stiu care e metoda cea mai avantajoasa de transferat banii, Western Union merge rapid. Daca e vorba de sume mari se cam aduna la comision. Poate transfer Paypal?!
ML, iepurii maninca TOT! Rod coaja de copac, via, zmeura, trandafirii... Restul de flori le-au devorat de la radacina. Am pus gardulet in jurul citorva plante, sa le salvez.
Alexandru e mai saritor cind e vorba sa ma ajute. Imi tot cere sa-i dau o bucatica de pamint in fata casei (si bani!), de care sa se ocupe el. Anuta e doar cu culesul florilor... galbene, culoarea ei preferata.
Am mai muncit ieri putin in fata casei, dar n-am terminat inca. Incerc sa salvez niste craite care au suferit de caldura in vara asta, sa vedem daca-si mai revin.
Vad ca voi v-ati apucat de treaba, ati inceput constructia cotetului? Ce mi-as fi dorit si eu niste pui! Cred ca ma mut la tara!
N-am stiut ca ati locuit la St. Augustine, era frumos si acolo.
Oana B, nu va mai scapati de dom' primar?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
josefine spune:
ML, asa e, Bic intrebase! In principiu, eu stiu ca sunt firme - majoritatea sunt detinute de romani si transporta pachete - vezi exemplul pe care ti l-am dat. Nu stiu cat e mai ieftin decat celalalte. Priority mail sau Express Mail, la posta. La Express pachetul ajunge cam in 5 zile, dar e mai scump decat Priority.
Cu banii nu prea stiu nici eu; am inteles ca transferul de la o banca din Ro intr-o banca de aici agreata de banca din Ro nu ar fi asa scump (poate 30-40 de dolari la orice suma) Dar nu stiu sa spun banci, eu am vorbit la Raiffeisen si la ING, dar comisioanele erau mari. Ma intereseaza si pe mine si cum aflu ceva, va spun.
Ramona, facem clubul incepatoarelor! Sa inteleg ca nu ai condus deloc in traficul nebun din NY . Acolo chiar ca nu as avea curaj..
Oana_B spune:
lol Ramona, nu-mi vine sa cred ca cccccccccccc chiar se cara, azi parca e ultima zi. Deja a fost sworn in altul Ken Cockrel, e choice de mai mult timp, chiar dinainte de procesul lu' hip-hop mayor. Auz' la el nesimtitu' Kilpatrick la discursul de resign a dat vina pe toata lumea pt necazurile lui, pe presa, pe guvernatoare lol si a zis ca se intoarce peste 5 ani cand i se ridica probation. Idiot
Si Christine Beatty, chief of staff, ma uitam la pozele de inceputul procesului ce acritura era si ce atitudine pe capul ei si cum isi dadea ochii peste cap mocking the court and everything si acu' are o mutra plouata si amarata si sta doar cu ochii in jos.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ruxij spune:
Eu acum trei ani am primit 30 mii de dolari prin banca Transilvania. Comisionul a fost de vreo 40$.