America (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello, hello

Am vazut copii frumosi de Ciuf si de OanaC:) sa va traiasca si sa creasca mari.
Ma bucur ca ati scapat fetelor cu bine de Ike, am vazut pozele si ce prapad a lasat in urma lui...
ML imi plac pozele tale la nebunie...uite asa intr-o astfel de zona mi-ar placea si mie sa traiesc cu toamna, cu iarna....pe mine ma tine capcaunul asta aici sa ma topesc de caldura, Florida Sunshine State:))

Sunt super stresata cu insurance-ul meu de cacao, nu cred ca v-am spus dar o sa-i dau in judecata, am si avocat gratis de la universitate care ma sustine, au refuzat sa-mi plateasca o ecografie in valoare de 1300 de dolari sub motivatia not medically necessary. Am submis claimul de doua ori si de doua ori mi-au denied, acum fac appeal ...sa vedem ce s-o intampla.
Ar trebui sa graduez cam intr-o luna jumate si eu am scris doar jumate din teza de master:((( sunt la pamant, nu cred ca voi reusi semestrul asta.

Josefine nu mai fi suparata din cauza masinii, cred ca fiecare are cate o poveste din asta de spus, eu cel putin la 2 luni dupa ce mi-am luat carnetul si masina am intrat intr-un pom intr-o parcare si cand am vrut sa dau inapoi am intrat intr-un SUV:))))m-ar fi costat reparatiile aproape jumatate din cat dadusem pe masina, de fapt inca mai umblu cu usa si aripa indoite...nu am reparat decat bumperul din fata.
Sanziana te invidiez...si noi avem romani aici in zona, ne intalnim aproape in fiecare luna, dar nu am prietene romance cu care sa-mi beau cafeaua, mi-as dori.
Ocebine, te admir foarte mult ca ai vointa sa te tii de alergat....5 km...asta da performanta, la mai mare:)

Eu ma ingras pe zi ce trece, daca la inceput primele trei luni nu am pus nimic, acum am inceput sa recuperez, am sase luni si 7 kg si vaz ca acu' la cantar nu se opreste, eu mi-am setat un goal de 12 kg maxim, dar sincer...nu cred ca o sa reusesc...nu inteleg care e faza, ca mananc normal...ma consolez cu ideea ca nu am pete pe fata...inca

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIERE,hihihih,ne-am terminat cafele,acum fiecare la munci sau cu copii... si mutati-va mai jos,daca tot in FL sunteti,aici suntem multe

CIUF,wauuuuu,super tare...ce mi-a placut,i-am aratat si sotului,ce scump e baietelul...cred ca si lui Robert al meu i-ar place asa ceva...aici nu am vazut in nici un parc zona din asta...ce misto este!!!...BRAVO LUCA!

OANA,felicitari pt cantareata!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Crismir, daca ai sti de cand il bat la cap pe Luc sa va facem o vizita, mi-ar face mare placere sa va intalnesc, numai ca lui ii este frica sa mai pleca la drum cu mine, nici pana la St Augustine, (care este la o ora jumate de noi) nu vrea sa mearga. Eu cam trebuie sa stau la pat, macar o perioada pana isi schima bb pozitia si nu mai loveste in col.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Miere, sa stii ca mi-a ramas intiparita patania ta nefericita cu accidentul. De cand mi-am luat masina mi-am zis sa nu patesc ca tine, ca deh, experienta si eu la volan cat cuprinde. Dar tu ai fost tare haioasa cand ai povestit, cred ca de-asta imi aduc aminte si acum.
Se mai intampla, nu ai ce sa faci, acum am dezvoltat un complex, ma uit la toate geamurile din spate de la masini sa vad daca-s originale sau nu.
Spor la scris cu teza de masterat, inca putin si esti gata.

Am vazut si eu filmuletul cu Luca, grozav!

Cafeluta cu prietenele romance credeam ca e pe forum, la subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIERE,daca sunt probleme mai bine stai linistita in patut,apoi poti venii pe la noi si dupa ce nasti,asa cunoastem si noi bebeul...cat despre ingrasat,hihihi,lasa ca dai totul jos dupa nastere,nu-ti fa griji,important e sa fiti voi doi sanatosi

JOSEFINE,da ,asa este, e pe forum,,dar noi avem intalniri si live cateodata

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Mierea, success in lupta impotriva asigurarii. Daca doctorul tau te sustine, si spune ca era necesar, asigurarea trebuie sa-ti plateasca ultrasound-ul. La mine a fost cam la fel, nu m-am putut hotari sa fac amniocenteza (care era gratis oricum, dar pt care asigurarea ar fi platit o carca de bani) si doctorul vazand in ce dilema sunt m-a sfatuit sa fac un advanced ultrasound unde verifica absolut tot ce se poate la baby: organe, creier, dumensiuni functii, etc. A durat aproape doua ore pana l-au masurat complet in toate felurile (tehnicianul plus doctorul)si a costat mult mai mult decat un ultrasound normal (in jur de $2000) Asigurarea a comentat dar pana la urma a platit din suma si o parte am platit eu din cauza ca aveam deductible destul de mare.
Eu zic ca merita sa te bati cu ei. In greutate am luat si eu mult dar daca planuiesti sa alaptezi, o sa dai jos repede dupa ce nasti. Hraneste-te sanatos nu te abtine daca ti-e foame dar nici nu exagera si totul o sa fie bine, chiar daca treci peste limita pe care ti-o doresti. Oricum spre sfarsit iei mult mai repede in greutate.
Scrie-ti repede teza sa scapi de grija scolii, daca graduezi inainte de a aparea baby o sa fii mult mai linistita dupa aceea.

Daca apasa mult pe col, ideal ar fi sa stai intinsa astfel incat greutatea lui sa nu puna presiune pe col. la mine si-a schimbat pozitia si s-a intors dupa ce am stat cam un minut upside-down(cu spatele pe sezutul canapelei si sprijinita cu picioarele spre spatarul canapelei) pe canapea intr-o seara ca era in breech si nu se misca si am vrut sa-l simt miscand. Eu am fost super stresata ca nu se misca dupa cum scrie in carti sau spunea doctorul :( Nu te sfatuiesc sa faci ca mine, doar ti-am spus ce a mers in cazul meu. Atunci (in noaptea cu pricina) s-a si intors din breech position, eram prin saptamana 30 parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare gagici
ml, super pozele tale, daca nu te superi, ce varsta au copilasii tai?
mey, voi cele din florida, mai treminati cu cafeaua aia in gasca ca iar sunt invidioasa, uite de-aia de suparare nici nu mai beau eu cafea. lol. am trecut pe ceai, dar si cand v-oi vizita...
yuhuhu, am terminat in sfarstit deck-ul (il daramasem pe cel vechi si urat), am sa va arat si poze cat de curand.
eu filme nu pot vedea de la munca, am sa ma uit de acasa, ma astept sa vad copilasi talentati.
pup la toata lumea fara discriminare :)

philip&andreea

Mergi la inceput

LucasMom, multumesc pt sfaturi, deocamdata bb e inca mic si are destul loc pe acolo, oricum ma bocane de zor, e f f activ.

Si ultrasound-ul meu a fost f avansat, a durat la fel ca si la tine apropae o ora si ceva, a venit si un neurolog sa se uite la creierul copilului, l-au masurat si intors pe toate partile. La mine amnio nu era gratis, era 2000 de dolari, dar vorba ta, ultrasound-ul a costat apropae cat amnio. Oricum o sa ma lupt cu ei pana in panzele albe, sunt niste nesimtiti, le-am trimis raportul de la ER unde scrie clar ca am avut threatened abortion si ca era necesar follow up la bb si cica tot nu e de ajuns, ca raportul ala justifica ultrasoundul pe care l-am avut la ER si care a costat 200 de dolari!!! normal ca le convine sa il plateasca pe ala mai ieftin si mi-l refuza pe asta mai scump....
Anyway, nu vreau sa monopolizez discutia cu problema asta, cert este ca ma streseaza ingrozitor..

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, multumim pentru aprecieri.

Miere, sper sa reusiti sa rezolvati cu asigurarea aceea. Tin minte ca si eu am avut iminenta de avort (plus singerare dupa aceea vreo 5 sapt si posibila placenta praevia), la 12 saptamini, am ajuns la ER, mi-au facut acolo ultrasound si tot ce era necesar. Era chiar in seara de revelion 2004-2005. Apoi, a doua zi (sau a 3a, nu mai tin minte) cind am sunat la cabinetul medicilor mei ginec (erau 4 in practica), mi-au zis ca daca m-au vazut cei de la ER nu mai are rost sa ma vada si ei. M-am luat putin de ei, asa ca in 10 min m-au sunat inapoi si mi-au programat control si ultrasound imediat. A durat mai mult de 30 min, dar nu a venit nici un alt dr special, doar una din dr ginec, pentru ca era la office-ul lor. Nu am avut probleme cu asigurarea.
Si una din prietenele mele de aici a avut placenta praevia totala, a singerat fff mult, am dus-o de citeva ori la ER (avea alti 3 copii acasa, cind era insarcinata cu al 4lea, iar sotul era plecat pe truck). Cu toate astea, dr ei ginecolog refuza sa ii faca ultrasound!!! Pentru ca avea HMO! Pina la urma, a nascut la 35 saptamini, dar nu cu dr ei, ci cu alti dr de la spital, pentru ca ajuns pentru a nu stiu cita oara la ER (numai asa reusea sa vada ce-i cu ea si cu copilul).
Este foarte ciudat cum de asigurarea a decis ca ultrasound-ul nu a fost necesar, daca dr tau a considerat ca este. V-ati uitat la transcriptul vizitei de atunci (stii ca drii inregistreaza pe niste casete sau scriu chiar ei tot ce s-a facut la vizita respectiva, care ajunge la asigurare, unde se decide plata)? Pentru ca poate ca daca dr a uitat sa mentioneze ca era urgenta si necesar, cei de la asigurare au considerat ca a fost ultrasound de "moft".
Sper sa rezolvati cu bine.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

ML si Andreea, eu mi-am prins urechile in site-ul ala. Nu am gasit nicicum cartile si DVD-urile de care vorbiti! Am tot cautat la Children, la Sale, la New ... Unde le-ati gasit voi?

ML superbe pozele cu peisajele!!! Si cele cu copilasii. Ce camera folosesti?

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput