America (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ciuf, wow, la nici 5 ani si face acrobatice cu bicicleta!!! Bravo lui!

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

M-au impresionat pozele cu Ike, sa va reveniti cat mai repede!

Ramona, mi-ar face placere sa-ti revad gradina... aranjata. He, he, ce aranjata, ca era superba?!

Imi pare bine ca ti-a folosit, Andreea. Noi am cumparat carti si filmul asta, astept sa-l vad:

http://www.youtube.com/watch?v=uaQqYiuP9-E&feature=related

Mirela, ce zici?!..., si eu abia am terminat de mancat galustile. M-am bucurat sa gasesc unele mai mici si moi, ba chiar gustoase...

Uitasem de carte, Sanzi. Le-o recitesc acum copiilor, am ajuns la demascarea lui Habarnam . Ai grija de baiet!

Ciuf, bravo lui, ce frumos se descurca!!!

Numai bine, sa va bucurati de toamna, la noi a venit AZI .

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

ML, glumesti! Am vazut eu pozele tale, cum sa se compare gradina mea? Acum nu prea mai am ce poza, ne-au invadat iepurii (aveti si voi?) si ce n-au distrus ei a rezolvat caldura (am avut destule zile peste 40C). Acum sa vad ce mai pot repara, avem si noi temperaturi normale. Nu-mi vine sa mai intru in casa!

Ciuf, e fantastic Luca! O sa-i arat filmuletul si lui Alexandru ca il pomeneste din cind in cind pe Luca.
Pe tine nu te crede nimeni ca nu alergi un km, dupa ce va catarati pe toti muntii din zona!

Josefine, scary treaba. Eu sint incepatoare si nu am avut accident pina acum. Cred ca daca patesc ceva nici nu ma mai urc la volan! Chiar, cit timp poti sa te tot dai incepatoare?

Sinzi, n-am facut poze la scrima. Ma gindeam ca nici la inot n-am facut nici o poza.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Un filmulet scurt cu Eva cintind la keyboard (stil de pian) cu ajutorul calutului ... Si abia miercuri incepem lectiile de pian!

http://www.youtube.com/watch?v=bC5TlN32W0Q

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Unele dintre voi stiu ca eu am o permanenta durere care acum s-a acutizat. Cu ce servicii mai trimiteti voi pachete in Romania?
Cineva, stie ea cine, mi-a vindut pontul cu trimisul printr-o asociatie, dar din pacate aia vor sa trimiti un anumit minimum de greutate care mi se pare ff. mult. Nu cred ca-l pot indeplini.
Iar cu USPS mai nou te costa o avere sa trimiti 2-3 chestioare.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, bravo lui Luca!!

Cuscra, bravo Evei, ce fain canta ea la pian cu calutzu'

ML, superbe pozele voastre!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf impresionat Luca!!!!! I-am aratat si lui DAvid in dimineata asta si spunea si el ca vrea sa scape de rotile ajutatoare (pe care noi inca le mai avem) Iar Eva e o dulceata!!!!
Ce peisaje aveti...noi nu am descoperit pana acum nici un drum de biciclete...mi-ar place si mie...(pe faleza e prea aglomerat, cald si deloc umbra!!!)

ML, bun linkul cu carti...acum il studiez si eu indeaproape!!!! Vreau sa imi fac si eu o mica gradina cand ne-om muta...capra trebuie sa mai astepte caci nu am loc

Josefine, si noi am avut masina lovita (de ziua mea)...a lovit-o sotul in parcare cand s-a dus sa ia torul...(bine ca tortul a fost intreg) A costat reparatia mai mult decat cadoul

Am fugit la cafea...avem intalnire cu fetele dis de dimineata!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ramona, eu ma dau incepatoare de 4 ani. Am permisul de 4 ani, de-abia de un an am mai condus seara, dupa ce veneam de la amici. De o luna de cand s-a mutat sotul cu slujba in alt oras, mi-am luat si eu masinuta si mi-am facut curaj sa merg la scoala.
Ceasuri rele, ce pot sa zic, mi-a fost ciuda, masina de aproape o luna.. Nu m-am speriat, dar cand am vazut parbrizul din spate spart si bara atarnand mi s-au inmuiat picioarele. Toti imi zic sa fie invatatura de minte, sa ma asigur cand dau cu spatele:-)
De incepatoare ce sunt nici nu merg pe autostrada, acum chiar ca nu mai am curaj sa incerc. Fac si eu ca Sanziana, reparatiile au costat pana acum mai mult de o treime din salariul meu de studenta:-)

ML, vroiam sa iti spun de posta, ca sunt relativi ieftini. Dar depinde ce trimiti. Daca nu, mai sunt firme, de exemplu in NY, http://www.atlasshippingltd.com/ , poti sa trimiti la ei si ei iti trimit mai departe. Nu stiu cat de ieftin e, dar am impresia ca e mai ieftin decat cu posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Lai ma bucur ca sunteti bine. Sper sa vina apa si curentul cat mai repede, imi imaginez cat de ingrozitor de neplacut este!!

Si pe la noi au trecut ramasitele lui Ike, duminica si putin luni dimineata, dar cam atat. Nu a fost prea rau, ceva vant si ploaie, dar nu f. tare.

la noi a ajuns coada lui ike, de-abia de cateva ore am curent. duminica pe la 3 a inceput vijelia si s-a intrerupt curentul. a batut vantul cu vreo 60-70 mph. ioc apa calda, ioc curent. unii aveau curent, unii nu aveau, bine ca s-a rezolvat.

auzeam la radio ca purdue a fost inchisa luni, de-asta te-am citat, ma gandeam ca si la voi a fost cam ca aici.

mi-am busit si masina azi :(, nu prea grav, geamul din spate si bumperul. geamul l-am schimbat, am pus un inlocuitor, nu am luat de la dealer ca ma costa cat nu facea.
pe un ton mai optimist, sper sa vina primavara si pe strada mea:-)

La noi nu a fost chiar asa de rau totusi. Nu au cazut pomi, crengi, nu s-a intrerupt nici curentul nici nimic. Si dc. Purdue a fost inchis luni, pe noi nu ne-au anuntat, ca as fi stat cu mare placere acasa Totul a decurs absolut normal, ba chiar luni la pranz a iesit soarele bine de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ha! Ce tare e Luca!! :)) Bravo lui!!

Mergi la inceput