America (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

A trecut uraganul fara mari stricaciuni.A smuls copacul din fata casei si au ramas socrii fara curent si apa.Cam nasol ca e cald rau si nu pot face baie deloc.Li s-a spus ca poate sa dureze pana la 3 saptamani sa se dea drumul la curent.Casa e intacta si toti sunt ok, asta e tot ce conteaza.

In rest toata lumea e ok?

Io azi m-am facut ferchesa :) cuscra, m-a vazut deja :) daca vreti sa ma vedeti bagati un ochi aici, daca nu, nu :)
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-09-13/21:20:30

pass aidany627

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Super, iti sta excelent.
Si io ma chinui sa ajung la coafor, am inceput sa le iau la rand pe astea din jurul meu pana gasesc o coafeza sa stie sa faca domle un bob ca lumea, ca numa de tute care nici cu poza in mana nu stiu sa tunda. Ah ce mi-e dor de colega mea de banca din liceu avea domle o mana extraordinara.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Multu Oana!
Asa si eu m-am dus cu poza dar coafeza asta e fabulous :), cred ca si mor daca pleaca vreodata de la salonu asta.
As fi incercat si mai scurt da mi-a fost groaza rau, dar imi place la nebunie bob cut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare fetelor.

Noi suntem bine. La noi a fost ok tot timpul.Soare toata ziua, putin vant, si....cam atat.

Vedem maine ce se mai intampla. Caci avem flood warning, dar... eu una nu vad nici un semn cum ca ar ploua.

Va pup si sper ca sunteti bine cu toatele.

Eu am fost la salon, mi-am pus refill pe unghii, dupa ce am iesit de la munca.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Na, ca am scris un mesaj de un km si l-am pierdut!

Anyway, ma bucur ca texanele noastre sint bine (Ramona, Vali, Lai), sper ca si cele care nu au scris, dar locuiesc acolo, sint bine.

Cuscra, si pentru familia ta, bine ca sint ok; chiar incepusem sa ma ingrijorez aseara, cind am vazut ca Ike a luat-o putin spre E, iar Deer Park ar fi fost in ochiul uraganului.

Lai, scrie-ne cum a fost in mijlocul uraganului. Am citit aici experienta unei familii:
http://www.time.com/time/nation/article/0,8599,1841042,00.html?cnn=yes

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

In seara asta am avut movie night acasa, cu popcorn, coffee cake, lemonade si Charlotte's Web. Eva s-a distrat o gramada, cu toate animalele vorbitoare.

Mai, sint sigura ca si voi aveti Michael's pe unde locuiti. Pentru fetele cu copii de 3+ ani, in fiecare simbata intre 10am-12noon au diferite activitati de craft.
Azi au avut make your own pop-up book; in pachet au avut o carticica pop-up si vreo 7 pungute, de diferite culori, de clay Crayola de modelat, care se usuca la aer. Fiica-mea a facut o maimutica si o testoasa.
Saptamina viitoare, simbata, au American Girl doll, o sa decoreze bluzite pentru papusi si o sa faca o gentuta tot pentru papusi.
Aici e site-ul cu evenimentele: http://www.michaels.com/art/online/static?page=kids_events

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Blackpanterro, iti sta foarte bine noua tunsoare!
OanaC, imi place la nebunie Michael's! As sta acolo cu orele...imi plac noile aranjamente pt toamna si cosurile alea impletite in tot felul de forme, dar mai ales imi place mirosul din magazinul ala, miroase a lemn...

Am vazut un film in seara asta, am ras cu lacrimi, Burn after reading, cu Brad Pitt (are un rol de tantalau....si George Cloony).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADRIANA,super arati...si ce am ras ca si eu m-am tuns de vreo 3 saptamani si am cam aceeasi freza....numai ca eu am breton,ca nu-mi sta bine fara....da,tu arati foarte bine

Am pus si eu poze noi,cine are chef sa vizioneze!

Fetelor din Texas,ma bucur ca a trecut totul si sunteti bine

Noi mergem azi la o petrecere a unui baietel de 3 anisori...asa ca va las,plec sa ne pregatim... si o duminica placuta la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Multu Miere, Mirela.As fi incercat un breton dar mi-a fost teama, nu am mai avut breton de cand eram fetita.

Wow Mirela ce party la voi acolo, numai femei? Sex and the City party with fabulous women!! :) ati avut cosmopolitane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,imi cer scuze,ca dau buzna peste voi,dar disperarea te impinge sa faci multe lucruri,mai ales cand este vb de sanatatea copilului tau,asa ca,va rog din suflet,cititi aici despre noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
si daca vreti si puteti,dati mai departe blogul lui mihaita!
cu cat ne vede mai multa lume,cu atat mai bine,si poate fiecare din putinul lui,ne da si noua 1 euro...dupa cum se stie,putin cu putin se aduna marea!
va multumesc din suflet,ca aveti rabdare sa ne cititi,si poate sa ne si ajutati!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput