America (123)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Aratau pe weather channel mai devreme unul cu un camion cu o bucata de plywood cred ca e era si pe care scria: Go home Ike, Tina's not here!. Bine ca isi pastreaza oamenii simtul umorului. Oana_B www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta I love pink! |
LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
CRISMIR spune:
LAI,zi ceva iubita!!!...sper ca sunteti ok...ah,adr stai ca acum mi-am dat seama ca nu aveti curent,asa e?..am vorbit cu vara mea si ei au zsi ca sunt ok,nu s-au spart geamuri,doar ca a intrat apa peste tot,pe sub usi,pe la geamuri...si nu au curent.
HONEY,voi,cum sunteti?
RAMONA,la voi nu va fi mare lucru,vant si ceva ploaie,dar nimic foarte grav...bine ca sunteti pregatiti...ai vazut,ce baiat mare ai mai
ADRIANA,ce fac rudele tale?...totul e ok,ai putut sa iei legatura cu careva?
si sper sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Uraganul va merge mai la est decit credeau initial, se pare ca nu va fi prea rau. Noi sintem pregatiti, copiii umbla prin casa cu flashlights dupa ei. Cine la mai poate lua?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
honey79 spune:
Acum am facut si eu ochi, ma pregatesc sa plec la munca.
Bate vantul si e cam innorat, deci peste zi sigur va ploua.
Sotul e deja dezamagit ca nu ploua inca.
Mie mi-e groaza de vant... asa ca, azi ma va duce sotul la scoala..pardon..munca.
Mai dau de stire diseara, daca n-o pica curentul.
Ramona, Lai... va pup fetelor. Aveti grija de voi.
Mie mi se rupe inima ca trebuie sa plec, si AJ ramane acasa, cu sotul.
Sunt dusa cu capul, nu stiu de ce am impresia ca as fi eu mai buna in a-l proteja pe bebe decat sot. Deh, zuza.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
blackpanterro spune:
Crismir, inca nu putem sa intram in contact cu parintii...am vazut ca peretele ochiului e chiar la marginea Deer Park ceea ce nu poate fi bine.Ne-a spus cumnatul ca sunt ok deocamdata, pe langa toate proviziile ce le-au facut si-au cumparat si generator de electricitate.
PS. Ultimele stiri....Nu mai au curent si copacul din fata casei a fost smuls afara :(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
miereamara spune:
Fetelor ma gandesc la voi...sa treceti cu bine de Ike. Aveti grija de voi si de familiile voastre!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Donia spune:
Si eu sunt cu gandul la voi... sper ca toata lumea e in siguranta, inclusiv rude, prieteni, si sper ca totul sa reintre in normal cat mai curand!
lai... acum 3 ani iti povesteam de prietenul meu si Katrina, iar acum vad ca si tu esti in pericol... de abia astept un semn din partea ta!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CRISMIR spune:
ADRIANA,Doamne ajuta sa fie toti bine...restul se repara
RAMONA,deci voi scapati,am vazut ca si-a mai schimbat din traiectorie se duce mai central/nord...copii sunt mortali
Sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
philip spune:
of, Doamne, nu suna deloc bine ce ziceti voi acolo. lai, sper din tot sufletul ca suneti ok, asemenea vali, ramona zici ca la tine e mai ok. nasol, sotul se uita la stiri online...suntem cu gandul la voi.
philip&andreea
Ramona J spune:
La noi nu e nici o problema, furtuna s-a dus mai spre est si sintem OK. Bate un pic vintul, sint nori, nimic neobisnuit.
Am vorbit cu Lai, sint bine si ei. Au ramas fara apa si curent, sper ca se rezolva repede.
The best thing you can do for your children is to love your wife.