America (123)
Raspunsuri - Pagina 12
Oana C spune:
Lai, vezi ce i-am spus si Ramonei: pungi ziploc de gallon, pline cu apa de baut si puse in congelator. In caz ca se ia curentul si tine mai mult, pui cite o punga inghetata in frigider, sa-l pastreze rece, iar cind se dezgheata (apa din punga) puteti sa beti apa sau sa o folosesti pentru mincare.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Am uitat, noi cam de fiecare data cind am avut uragan pe aici am avut tornado watch sau warning, daca zareau vreuna.
Voi nu aveti copii, dar e bine si pentru voi; gaseste un loc in casa unde sa va puteti adaposti in caz de tornada, pune citeva sticle cu apa acolo, 1-2 lanterne, un fluier, o patura si daca au un extra celular (eu mai pun si cele necesare pentru Eva, dar la voi nu se aplica inca).
Ca atunci cind auzi huruitul tornadei linga tine nu mai ai timp de adunat ce-ti trebuie de prin casa, si chiar daca stii pe unde ar putea fi celularul, mai mult ca sigur n-o sa-l gasesti (sfaturi primite de la o prietena trecuta prin asta).
Sper sa nu aveti nevoie de sfaturile mele.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Ramona J spune:
Foarte bune sfaturile, multumesc. Eu am o baie interioara in care ne putem inghesui daca-i tornado (ca doar traim in tornadoland, nu ma gindeam ca vine si uraganul), dar nu mi-a trecut prin minte sa-mi pun la indemina apa sau alte cele. Daca nu esti patit uite ca nu stii cum sa te pregatesti.
N-am ris asa tare de punjab, cred ca as fi reactionat la fel.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
honey79 spune:
Fetelor, salutare.
Ramona, Lai...cum sunteti cu vantul si ploaia?
La noi a inxeput deja sa bata vantul. Nu rau, dar bate. Si..s-au adunat ceva nori pe cer.
Si eu maine si Duminica, trebuie sa fiu la munca.
La noi cica maine, pana in 1pm ar ajunge. Ma rog, noi am prinde doar marginea uraganului.Dar totusi, se vorbeste de vant puternic50-70 mph, 2-4" ploaie si .... tornado.
Sper din suflet sa trecem toti cu bine, de evenimentul asta.
Lai, sper ca ati plecat din Houston... caci se pare ca va lovi in plin la voi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Honey, la voi se anunta ca si pe aici. Deocamdata avem soare, bate un pic vintul, dar asa-i in Texas!
De miine dimineata incepe vintul, apoi vin ploi si sper ca nu tornado.
Noi avem ce ne trebuie, sper, miine nu ne miscam din casa.
Numai bine si aveti grija de voi. Nu uitati sa scrieti din cind in cind.
CRISMIR spune:
LAI,ai fost scumpa tare cu postarea!...eu va tin pumnii sa nu fie rau,e oricum bine ca-i doar de gradul 2..desii astia au preconizat la un momendat ca va creste,bine ca nu s-a adeverit...oricum,o sa fie apa muuuuuuuuulta,ploaie si vant...e bine ca voi nici una nu stati langa ocean,acolo e prapada,sigur...sper sa nu vi se ia curentul,ar fi fost bun generator-ul,dar...acum e prea tarziu oricum....si daca nu v-ati pus nimic la geamuri(nu mai retin ce ai zis,daca ai sau nu shutere),puteti lipi benzi pe ele in forma de x,daca se sparge nu cade,benzile il tin asa....sper din suflet sa fie ok!!!
RAMONA,foarte bun sfatul OANEI!
HONEY si tie iti tin pumnii,Doamne ajuta sa nu fie nimic uart pe la voi,cu copii e si mai greu!
Am vorbit si eu cu verisoara mea si ei stau la bloc,nu au evacuat...s-au aprovizionat cu de toate ,chiar si de butelie au facut rost in caz ca se ia curentul.
Fetelor sa scrie-ti si aici cand puteti si va tin pumnii sa nu fie foarte tare!!
Inca ceva,si daca se sparg geamurile sa va adapostiti undeva in casa,in zone fara geamuri, pana trece curentul,nu va inghesuiti sa salvati nimic,aveti grija de voi!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Si noi va tinem pumnii!!!
Lai, Ramona, Honey, sa ne tineti la curent...eu voi urmari constant forumul
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
Fetelor tocmai m-am uitat la TV la Weather cannel si zic ca totusi cand ajunge la pamant va fi de gradul 3,....offfffff..
RAMONA,cum e treaba la voi?
LAI,la tine,ca tu esti mai aproape decat Ramona de ochi?!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Multumim fetelor ca va faceti griji pentru noi. Lai e mai in mijlocul furtunii, la noi vintul incepe cindva in noaptea asta si o tinem asa pina dupa miezul noptii, miine seara.
Deocamdata sintem bine. Am notat sfaturile voastre, ca mai apoi sa constat ca Alexandru al meu le stia pe mai toate astea, ba mi-a zis sa avem si bani pregatiti in "ascunzatoare". Sint pe miini bune, ce mai! El, marele amator de tot ce tine de meteorologie, e in extaz!
Ne-am pregatit cum am stiut mai bine, sper sa nu fie prea grav.
Gratarul l-am lasat in curte, oare la cite mph mi-l vintura? E mediu, nici din ala prea amarit, dar nici cum sint cele uriase, cu tot felul de alte briz-brizuri.
Oana_B spune:
Aratau pe weather channel mai devreme unul cu un camion cu o bucata de plywood cred ca e era si pe care scria: Go home Ike, Tina's not here!. Bine ca isi pastreaza oamenii simtul umorului.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!