America (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetele,de ce nu va uitati la weather channel?...zic aia tot ce se intampla...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, sunteti bine? Sa mai dati un semn din cand in cand.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mirela, ce zic cei de la Weather? Sunt la serviciu acum si nu am acces la TV. O sa ma uit pe website-ul lor sa vad ce zic.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Blackpanterro, sper sa fie toate bune.
Va fi rau si la noi, dar nu sintem direct in calea lui Ike. Centrul e la vreo 50 mi., asa ceva.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu Ramona, sper si eu sa fie ok.

Acum vorbeste JP cu cumnata...vor ramane in Houston si parintii lui vor ramane in Deer Park. Na cam asta e.Numai frate-su cu nevasta si copilul au plecat la San Antonio.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, multumim mult pentru ganduri si sfaturi

Ramona, multumim inca o data mult, mult! Tinem legatura.

Cris, eu n-am trecut prin nici un uragan pana acum, nu stiu pe propria piele cum e, dar n-o iau in gluma in nici un caz. Mai fac eu haz de necaz pe-aici, dar altfel n-am nici o intentie sa fac pe viteaza si sa risc aiurea.

Aici deocamdata nu-i nici un semn de Ike, doar ca ieri dupa-amiaza era cam bataie in magazine, cozi la benzinarii si aseara mai tarziu ambuietaj la iesirile din oras spre N si NV.
Am luat ieri benzina, mancare, apa, am avut grija sa parcam masina la un etaj mai inalt al parcarii si intr-o zona cat de cat mai acoperita, iar noi stam in casa.
In Houston sunt cateva zip code areas care sunt in low lands si carora li s-a spus sa evacueze. Noi nu suntem printre ei.
Uraganul se preconizeaza ca va ajunge in Galveston la noapte, pe la 1-2am. Zic ca pe o raza de 100+ mile din centrul uraganului vor fi conditii de uragan si pe o raza de 200+ mile conditii de furtuna puternica. La noi vor fi vanturi si ploi f. puternice, dar in afara de zonele carora li s-a spus sa evacueze, in celelalte (inclusiv unde stam noi) e posibil sa se ia curentul (si asta au zis ca daca se intampla poate sa dureze pana la 2-3 saptamani sa revina la normal) si de asemenea sunt in pericol structurile mai putin stabile gen mobile homes. De aceea au spus sa evacueze persoanele ce necesita curent electric pentru motive legate de sanatate (aparatura medicala) si cei care stau in mobile homes sa se mute intr-o cladire stabila.
Celorlalti li s-a spus sa stea pe loc, cu proviziile de rigoare. Asta o sa facem si noi.
O parte din motivul pentru care au spus sa nu evacueze cei care nu sunt in zonele de evacuare obligatorie sunt ambuteiajele f. mari care se creeaza si ii impiedica pe cei care au intr-adevar nevoie sa evacueze (cei care vin din Galveston si imprejurimi si trebuie sa treaca prin Houston).

Panterutza, numai ganduri bune familiei voastre, sa treaca toti cu bine, sa fie toti in siguranta!

Cris, Sanzi, Oana, sper ca la voi e totul in regula si ca ce era mai nasol a trecut!

Sanzi, felicitari lui David sportivul!
Ciuf, ma bucur mult ca ati rezolvat cu Luca cu zborul!
Andreea, felicitari inca o data! Te-ai facut cetateana la fix!

Noi abia acum strangem dosarul sa depunem actele pt. GC. Spre sfarsitul lunii cred ca vom avea gata tot ce trebuie. Mie nici nu-mi vine sa cred ca dupa atata amar de ani pe aceste meleaguri am ajuns si noi sa putem aplica pt. GC.

In alta ordine de idei, voiam sa va spun ca mie imi place mult de Obama (nu ca n-ar avea nici o buba sau ca as crede ca va reusi sa faca tot ce-si propune plus ca dupa mine ar trebui sa-si propuna mai multe - dar raportat realist la ce e posibil in arena politica americana astazi) si de asemenea voiam sa va spun ca va iubesc

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai, aveti grija si mai scrie din cind in cind sa stim cum esti.
Cam aceleasi sfaturi le-am primit si noi.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiu daca se potriveste situatia, dar cred ca e bine sa aveti ceva supplies, imi amintesc cand a fost blackout-ul in 2003 si-am fost 2 zile fara curent cele mai importante lucruri au fost apa la bidoane, multe bidoane si conservele. Neavand curent, ca sa nu se strice mancarea in frigider nu il deschideam prea des. Fiind mai outdoorsy ne-au prins bine unele lucruri pe care le folosim cand mergem camping. E bun aragazul pe gaz nu curent electric, poate un aragaz mic de camping cu niste butelii pe propane care sunt bune si pentru lanterne. Daca nu, lumanari.
Si n-am avut, dar ne-ar fi prins bine un telefon din ala model vechi cu fir de bagat in mufa de telefon nu d-asta modern ca daca pica curentul nu mai functioneaza. Ne-am simtit ca rupti de lume fara telefon blocati in casa.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

celularele incarcate si medicamentele intr-o punga aproape.

Intr-o nota mai usoara
http://www.youtube.com/watch?v=IZj7lSDeQZc&feature=related
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

saracu' mai avea un pic si facea infarct.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput