America (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da si eu sint ingrijorata. Fetelor luati-va o mica vacanta 2-3 zile, plecati de-acolo,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor, cum e treaba?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cuscra, mai, spune-le sa mearga la spital, orice spital din apropiere. Ei au etaje, iar in caz de inundatii mari sint mai safe decit sa stea in casa.
Am vazut pe CNN ca deja e inundata o foarte mare parte din Galveston. Si inca nu a ajuns uraganul ... Aia sint inconstienti. Daca li se intimpla ceva, e doar prostia socrului.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Oh my God ce-i la voi acolo. La noi au ajuns franjurile: citeva picaturi desi azi noapte a pluat de am zis ca se rupe acoperisul.
Aveti grija de voi fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Blackpanterro, ei locuiesc la Galveston?
La noi e soare, miine ajunge furtuna. Lai, scrie please din cind in cind.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Mai, da' nu au avut mandatory evacuation? Daca da, spune-la ca nu mai vine nici naiba sa-i scoata de acolo, chiar daca se intimpla ceva cu fetita. Aici se stie, daca avem mandatory evacuation si alegem sa stam in casa, e pe riscul nostru, pentru ca nici salvarea, nici pompierii nu vin in caz de urgenta (chiar daca sunam la 911)!!!
Ei chiar cred ca o sa se mai tina appointmentul pentru fetita luni??? Cind totul o sa fie acoperit de apa, sigur o sa vina doctorul sa o vada pe fetita ... Ei ce cred?
Zi-i lui JP sa tzipe la ei, sa fuga, daca mai au timp.

Mergi la inceput

O sa pun si eu niste poze cu inundatiile de la noi de ieri si miercuri. Si am fost la marginea, marginei uraganului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu putem sa intram in contact cu nimeni din familie.Sper din suflet ca au plecat toti.Acasa nu raspunde nimeni ceea ce e un semn bun.Cumnata-mea cred ca va merge la spital dar nu stiu...

Ramona, ei stau in Deer Park, cam la 20 minute de condus de Galveston.Si La Porte e in pericol, acolo ne-am casatorit, chiar pe malul apei era biserica, acum o fi sub apa...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Fetele, sa treceti cu bine de uragan. Ma ingrijorez de ce citesc aici, la teve nu urmaresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LAI,sper ca totusi ai plecat din zona..si sper fetelor sa fie totul bine...RAMONA,Doamne ajuta!...va ziceam ca nu e de gluma...sa auzim numai de bine fetelor,sper sa aveti curent sa puteti scrie aici,sa stim de voi... pe toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput