America (123)
Raspunsuri - Pagina 10
Andrada spune:
Da si eu sint ingrijorata. Fetelor luati-va o mica vacanta 2-3 zile, plecati de-acolo,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana C spune:
Cuscra, mai, spune-le sa mearga la spital, orice spital din apropiere. Ei au etaje, iar in caz de inundatii mari sint mai safe decit sa stea in casa.
Am vazut pe CNN ca deja e inundata o foarte mare parte din Galveston. Si inca nu a ajuns uraganul ... Aia sint inconstienti. Daca li se intimpla ceva, e doar prostia socrului.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
monabella spune:
Oh my God ce-i la voi acolo. La noi au ajuns franjurile: citeva picaturi desi azi noapte a pluat de am zis ca se rupe acoperisul.
Aveti grija de voi fetele
Ramona J spune:
Blackpanterro, ei locuiesc la Galveston?
La noi e soare, miine ajunge furtuna. Lai, scrie please din cind in cind.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana C spune:
Mai, da' nu au avut mandatory evacuation? Daca da, spune-la ca nu mai vine nici naiba sa-i scoata de acolo, chiar daca se intimpla ceva cu fetita. Aici se stie, daca avem mandatory evacuation si alegem sa stam in casa, e pe riscul nostru, pentru ca nici salvarea, nici pompierii nu vin in caz de urgenta (chiar daca sunam la 911)!!!
Ei chiar cred ca o sa se mai tina appointmentul pentru fetita luni??? Cind totul o sa fie acoperit de apa, sigur o sa vina doctorul sa o vada pe fetita ... Ei ce cred?
Zi-i lui JP sa tzipe la ei, sa fuga, daca mai au timp.
Oana C spune:
O sa pun si eu niste poze cu inundatiile de la noi de ieri si miercuri. Si am fost la marginea, marginei uraganului!
blackpanterro spune:
Nu putem sa intram in contact cu nimeni din familie.Sper din suflet ca au plecat toti.Acasa nu raspunde nimeni ceea ce e un semn bun.Cumnata-mea cred ca va merge la spital dar nu stiu...
Ramona, ei stau in Deer Park, cam la 20 minute de condus de Galveston.Si La Porte e in pericol, acolo ne-am casatorit, chiar pe malul apei era biserica, acum o fi sub apa...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
josefine spune:
Fetele, sa treceti cu bine de uragan. Ma ingrijorez de ce citesc aici, la teve nu urmaresc.
CRISMIR spune:
LAI,sper ca totusi ai plecat din zona..si sper fetelor sa fie totul bine...RAMONA,Doamne ajuta!...va ziceam ca nu e de gluma...sa auzim numai de bine fetelor,sper sa aveti curent sa puteti scrie aici,sa stim de voi... pe toata lumea!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100