America (123)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana_B spune:
Fetelor sa treceti cu bine de uragane, aveti grija de voi.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
blackpanterro spune:
Cuscra lasa blogul si citeste Twilight, e numa bun pt noi desperate housewives
Azi a venit cartea a 4-a si am citit pe rasuflate primele 140 de pagini, acum ma duc la somn ca e 1.15.
Cumnatii mei se duc in San Antonio, cealalta cumnata nu poate sa plece pt ca trebuie sa stea langa un spital in caz de ceva cu nepotica mea, plus ca au teste programate luni si socrii mei si-au baricadat casa.Au batut lemne in toate ferestrele si vor ramane acasa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ruxij spune:
Sa treca cu bine uraganul si sa nu fie mari probleme! Cand au zis ca ajunge? Ca eu nu ma uit la TV, de la voi aflu stiri.
Oana C spune:
Lai, multumim pentru urari. Sper sa treceti cu bine de uragan.
Ramona, nici eu nu am stiut ca Anuta este cu doar 3 luni mai mare decit Eva. Eu am crezut ca-i mai mica Si noi mai avem patutul in camera ei, fara o laterala, dar e doar de decor si pentru papusi, pentru ca Eva nu mai doarme in el din decembrie. Asteptam sa ne mutam in Pennsylvania si o sa-i cumparam dormitor special, de big girl. Din patut a inceput sa sara dinainte de 2 ani, chiar daca e patut monstru, de-ala cit se poate de mare.
Cuscra, pai cum, nu o evacueaza si pe nepotica? Sau ramine acolo, in spital? Este safe pentru ea sa stea acolo pe timpul uraganului? Nu au transport special pentru copilasii mici si bolnavi? Parca citisem ca incepusera sa evacueze copiii din spitale ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
sinzi_ana spune:
Mirelus, iti arat eu ochi!!! hihi...ce pregatiri ca noi umblam prin cluburi inainte de Ike, uitasi???
Andreea, felicitari pt rangu de "americanca"...deci te duci la vot, ai???
Ciuf, ce usurare pe voi ca Luca va merge cu bunica!! Cat va sta??
Da, David face si inot in continuare...saracu e cam incarcat si cade lat seara!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
Am si eu nevoie de niste sfaturi...
Sunt intr-o mare dilema...vrem ca la anul sa schimbam scoala...sa mergem la public...cum alegi o scoala buna??? Ce trebuie sa intreb, dupa ce sa ma uit, pe unde sa caut???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Oana C spune:
Sinzi, uite aici, mergi pe county-ul tau si ai toate informatiile legate de scolile publice:
http://www.fldoe.org/schools/schoolmap/flash/schoolmap_text.asp
Ramona J spune:
Sinzi, www.greatschools.net
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana C spune:
Cuscra, cica storm surge o sa fie de 22 feet, ceea ce o sa acopere casele de 1 etaj. Asa ca si daca s-au baricadat in casa, nu ajuta la nimic, atunci cind vine apa peste ei. Eu cred ca ar trebui sa plece cu totii, ca nu pare a gluma. Am stat la tv, pe CNN (AC360) si tot le spuneau alora sa plece de acolo, din Galveston, dar multi cica nu pleaca. Sper sa nu se intimple ca la Katrina ...
Lai, si despre Houston au spus o gramada de chestii, vinturile puternince, care o sa sparga geamurile cladirilor (inalte sau nu), plus inundatii. Eu cred ca mai bine mergeti intr-o zona mai safe, undeva spre vest, daca mai aveti timp.
Ramona, si la tine s-ar putea sa ajunga o firimitura de uragan, pentru ca ei spun ca se va intoarce spre nord si est ...
Gata, fug la culcare.
blackpanterro spune:
Cuscra si eu am zis ca ar trebui sa plece toti dar ei asa au decis.Cu nepotica cred ca le e teama sa nu fie blocati in trafic ca si la Katrina.
Atunci au stat in traficul spre San Antonio 23 de ore. Cred ca de aia nu vor sa riste sa nu fie langa spital.
Cat despre socrii, aici cred ca e decizia socrului, e incapatanat ca un catar si cred ca el a decis sa ramana la mosie. De casa lor nu mie teama ca au asigurare totala dar de ei imi e groaza, baricadati in casa...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."