America (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Am pe matusica din California care vrea sa faca un testament si trebuie sa ma duc sa o ajut si nu ma pricep deloc. Cine se ocupa de facut testamente? Notar, avocat? Si cum gasesc unul? E ok sa gasesc in yellow pages? Cunoasteti pe cineva? Si daca matusica ma pune next of kin sau cum se zice, ce acte trebuie sa aduc cu mine de aici?
Senchiu in avans pentru orice info

Mihaela, sanatate multa lui Mihaita.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Oana, matusica aia bogata??? Cool, te-ai scos! N-am nici o idee cum se face testamentul, desi de cind eram insarcinata am tot vorbit de asta.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

un avocat ar putea sa va ajute desi cred ca daca ai gasi un format care va aranjeaza n-ar mai trebui si avocatul.
uite ce zice wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Will_(law)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Just to let you know ca ajuns Ike si la noi... ne-a lovit aseara cu vantoase puternice, scarry de-a binelea, ma intrebam cat de rau o fi fost in Texas daca la noi inca vanturile erau atat de puternice si zgomotoase. La noi in gospodarie vantul a rupt o antena mare care ne-a cazut pe acoperis, dar se pare ca numai streasina a avut de suferit, plus ca s-a rupt o creanga mare care ne-a spart un geam la masina... in rest, se pare ca vecinii sunt nevatamati, noi am fost mai cu lipici la uragan ... dar ma uitam si prin oras, e plin de crengi rupte.
As vrea sa sper ca s-a terminat... oare cat mai tine sezonul uraganelor?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Deci...io alergai ieri 5k in Central Park...am reusit sa scot un timp de 29 de minute (inclusiv balmajala de la start cind toata lumea se calca in picioare)...YAY! A fost prea cald si prea umed dar in final am terminat cu bine.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Anamaria!! Io daca alerg 10m lesin...5km, wow!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, multumesc mult pentru telefon, pentru mesajul postat aici si pentru oferta generoasa de a veni la voi!
Donia cine s-ar gandi ca ajunge asa de in nord.. ma bucur ca sunteti bine! sper ca nu e prea complicat de reparat cu streasina si geamul de la masina.
Cris, Oana, Onelu', Andrada si toate celelalte fete care ne-au dat sfaturi uraganice - multumim mult; n-am reusit sa le punem pe toate in aplicare de data asta, dar cu siguranta sunt foarte bune.
Ramona si Honey, bine ca nu si-a dat in stamba Ike prea mult pe la voi!
Panteru', ma bucur mult sa aud ca ai vostri sunt toti ok. Si la noi cam ca la ei - suntem safe, intregi, doar ca nu avem apa si curent si nu se stie pana cand. Din fericire au inceput sa se deschida magazinele, am mai cumparat niste apa si azi-dimineata, dupa ce ne-am foit toata noaptea de pe o parte pe alta de caldura si transpiratie, am transferat ce apa mai ramasese in cada in niste galeti, ne-am bagat in cada si ne-am turnat apa cu bidonul unul altuia si asa am reusit sa ne spalam, chiar si pe cap, a fost muuuuuult mai bine dupa Astazi parca nici nu este asa de cald, acum va scriu de la universitate unde e curent, merge internetul si maine se redeschide oficial campusul, asa ca avem planuri mari sa mergem sa facem dus la gym.
In noaptea de vineri spre sambata cand a venit Ike ne-am cam speriat
cu geamurile - n-am mai apucat sa citesc si nici nu ne-a venit ideea sa le tape - pana la urma nu s-a intamplat nimic doar a intrat putina apa; noi ne-am petrecut insa noaptea in baie de pe la doua jumatate, din fericire o echipasem deja cu perne, paturi si a fost chiar relativ confortabil in conditiile date.
Va pupam si va rugam sa ne tineti pumnii sa vina curentul sau macar apa cat mai repede.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lai, ce ma bucur ca sunteti ok si sper sa aveti cat de curand apa si curent, imi imaginez ce nasol e ca trebuie sa te speli, sa folosesti wc, sa dormi...bine ca ati trecut cu bine.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lai, ce bine ca sunteti bine!!!! Sper sa aveti curent cat de curand!!!

Anamaria, oau!!!! Eu nu pot sa alerg...uf...de la mers nu dau inapoi...dar daca ma pui sa alerg ma blochez...

Doina, sper sa treceti de Ike cu bine!!!

David e tare obosit...nu stiu ce e cu el...vine acasa rupt...Cred ca renuntam la un sport si am sa il mai culc la praz...
Ciudat...ca anul trecut a avut acelasi program si nu era atat de obosit...uf...nu prea s-a odihnit in vacanta si recupereaza acum!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Bine ca sinteti bine fetelor. La noi au fost niste vintoase de 70mph de am crezut ca ploua cu grindina iar azi dimineata am gasit numai ramuri groase in curte plus ca in oras erau cartiere fara lumina si copaci smulsi din radacini care blocau drumul.
Vorba Doniei daca la noi e asa cum o fi fost in TX?

Mergi la inceput