Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
florinela79 spune:
cezariana sau nastere normala....cred ca nu ar trebui sa ne panicam de peacum.
Daca intrebi pe cineva care naste normal cu epidurala...zice o nu mai bine cezariana. Pe cele cu cezariana .....zic mai bine natural. Sunt cazuri in care sau recuperat foarte repede si bine dupa cezariana (MAI ALES DACA NU TE INGRASI).
Mama mea a nascut si pe mine si fratele meu prin cezariana (doar ca atunci taietura se facea pe vertical - nu a ascultat sfatul medicului si a facut efort astfel a facut hernie si.....a mai fost operata, acum la 52 de ani iarasi s-a facut hernie)offffffffff.
Mie mie frica de mor de nastere naturala(dureri, travaliu,contractii, episiotomie si tot ce implica dupa). Tot la cezariana imi zboara gandul....sunt fricoasa tare.
Mai bine gandim numai la lucruri frumoase, si cu sigurnata vom trece cu bine peste toate!
fbruma
Timi07 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 cezariana sau nastere normala....cred ca nu ar trebui sa ne panicam de peacum.Daca intrebi pe cineva care naste normal cu epidurala...zice o nu mai bine cezariana. Pe cele cu cezariana .....zic mai bine natural. Sunt cazuri in care sau recuperat foarte repede si bine dupa cezariana (MAI ALES DACA NU TE INGRASI). Mama mea a nascut si pe mine si fratele meu prin cezariana (doar ca atunci taietura se facea pe vertical - nu a ascultat sfatul medicului si a facut efort astfel a facut hernie si.....a mai fost operata, acum la 52 de ani iarasi s-a facut hernie)offffffffff. Mie mie frica de mor de nastere naturala(dureri, travaliu,contractii, episiotomie si tot ce implica dupa). Tot la cezariana imi zboara gandul....sunt fricoasa tare. Mai bine gandim numai la lucruri frumoase, si cu sigurnata vom trece cu bine peste toate! fbruma |
Nici nu-ti poti imagina cat de repede uiti de durere dupa nastere. Bucura-te de sarcina si concentreaza-te pe momentul cand iti vei tine bebelusul in brate. Lasa frica, sper sa alegi varianta cea mai buna pt voi amandoi. Eu aici n-am optiunea de cezariana si nici nu cred ca as opta chiar de ar fi posibila.... da fiecare cu ale lui.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ionica spune:
Fetele ,nu am vrut sa va bulversez,departe de mine acest gand.
Pana la nastere mai avem ceva cale de strabatut!
Eu am facut o tava de macaroane cu branza de vaci sper sa pot manca si eu putin ca miroase tare bine in casa.
O seara frumoasa la toate.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Dodo Pui ,scuze ca te intreb, ce terapie face piticul tau? |
Bogdi face kinetoterapie,logopedie,psihoterapie.De ce gasiti AICI
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
floricik spune:
Dodo-pui 
. Nu prea ma pricep eu la vorbe..si sunt si f emotiva. In seara asta sotul a zis sa-mi arate un videoclip frumos si emotiv pe youtube. La sf ma intreba daca mi-a placut...eu plangeam in hohote , nu ma puteam opri
.
Ii doresc multa sanatate puiului tau, sa va bucurati de el si de realizarile lui. Emotionanta povestea de pe blog.
Gina si eu fac morfofetala tot la Pop la Diagnosis. Am programare pe 7.11 cand o sa am fix 20 de saptamani. Sper sa nu fie devreme. Dr meu e FAN Dr Pop. ![]()
Va pup ca ma cheama sotu sa ne uitam la film. Nu-l refuz.
11
anamariame spune:
Felicitari mamicilor care au aflat deja ce poarta in burtica! Numai baietei pe aici, se pare ca ei s-au grabit sa ne arate ce sunt. Mie mi se pare cale lunga pana sa aflam ce e in burtik, poate avem noroc mai devreme, insa dupa calculele mele, inainte de Craciun vom sti. Un cadou frumos pentru acest an!Aoleu, Monik si Iza, chiar asa rau cu foamea prin lunile 14-15? Si eu care deja am pus pe mine, ce ma fac???
Am vazut ca deja discutati despre nastere si metoda aleasa. Eu as opta pentru nastere cu epidurala, insa nu m-am consultat inca cu dr.Alina.n, stresul nu poate sa iti faca decat rau, asa ca fii calma. Cumva te inteleg, pentru ca nici la mine nu se vedea bine bb si ne tot chema dr saptamanal sa vada cum stau treburile. Deocamdata totul e bine, multumim lui Dumnezeu.Ana-Maria
7+
Aalina spune:
Fetelor mie in general mi-a placut culoarea albastra asa ca serviti-ma cu un carut. Las pe altcineva sa aduca prima fetita pe lista ![]()
Pruncul meu e in grafic, fix 15 s si 6 zile ca si dupa calculele mele. Am zis eu ca acest copil vrea sa le faca pe toate perfect.
Mi-a taiat pofta de tigari si de dulciuri, nu m-am ingrasat decat 1-2 kg, mananc cat mai natural... ceva de speriat.
In rest toate sunt bine pe acolo, nu era prea jucaus fata de data trecuta da o fi fost si el plictisit de cat asteptasem, plus ca nici loc asa mult de distractie nu mai are... I-au iesit toate degetele la numaratoare. Medicul mi-a spus ca si eu sunt ok, placenta e cum trebuie, deci toate bune... ne vedem peste o luna.
Va pup
15+
petrean spune:
Eu am nascut normal, fara peridurala ca nu a mai apucat sa-mi faca..si am stat in travaliu 14 ore..insa daca va fi posibil, imi doresc sa nasc la fel si acum. Au fost dureri, insa cred eu incomparabile cu o refacere dupa cezariana..asa cred eu. Sper ca si bebeii mei sa stea pe pozitie..adik sa nu fie primul cu picioarele inainte..pt ca atunci cezariana clar..dupa cum mi-a zis dr. Vom trai si vom vedea
bogdana
novus spune:
Eu am fost astazi in sfarsit la coafor unde mi-am facut doar niste suvite ciocolatii pe blondul meu ( si nu mi-a atins radacina a lasat acolo parul crescut culoarea mea naturala) si arata super !!!

Sunt foarte incantata !
Mai plecam la munte, dupa cum am vazut la meteo e vreme doar de ''ros cotetul''![]()
dar bine e si asa !!!
Va pup si sa aveti un week-end placut !!!
15+
alina.n spune:
Aalinafelicitari pt baietel si pt rezultatele bune la eco 
Fetele sa fie o odisee numai cu baietei
? Cine urmeaza la analize sa vina cu prima fetita ?
Asa este no stressssssss!!!!!!![]()
Alina
8+