Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
petrean spune:
eu la 13 sapt merg la 3d insa nu stiu dc va vedea sexul...la andrei s-a vazut la 2d la 17 sapt..poate am noroc:)
bogdana
Leeloo21 spune:
Buna fetelor!
ma numesc Cristina si sunt si eu binecuvantata cu un cadou in burtica ce va vedea lumina zilei in (21-23) martie 2009
12 s 5 z
m-am inregistrat de curand pe forumul vostru si sper sa gasesc aici niste prietene bune![]()
cateva cuvinte despre mine: sunt studenta la arhitectura in bucuresti (anul 2) am 21 de ani (impliniti pe 5 septembrie) si sunt extrem de fericita ca o sa fiu mamica
sunt logodita cu cel mai frumos si bun baiat din univers si avem familii ce ne iubesc si ne sprijina in tot ce va urma
imi doresc sa fie cat mai bine astfel incat sa pot trece peste urmatorul an universitar fara sa-l intrerup..insa copilasul va fi pe primul loc si voi face orice astfel incat lui/ei sa-i fie cat mai bine
mamicilor de pe acest forum le adresez o intrebare..cat de greu este in primul an dupa ce se naste bebe?
sper sa ma primiti cu drag in gasca voastra de mamici fericite
pupici pe burtici,
Cristina
cu bebe mic
Timi07 spune:
Bine ai venit Leeloo21, sarcina usoara si bebe sanatos!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Aalina spune:
Bun venit Leeloo! Cat despre intrebarea ta... depinde de atat de multe... Primele luni sunt mai obositoare pana iti intri in ritm. Insa tare mult depinde de ce program isi face piticul, de cat te ajuta cei din jur...
Novus distractie faina. Adevarul e ca si eu m-am simtit super dupa ce m-am aranjat la par. Iar astazi m-am si imbracat cu fustita ce mi-o cumparasem in sarcina trecuta si cum incepe sa mi se vada chiar bine burtica ma simt... excelent!
Alina.n cand m-am hotarat sa am bb2 am zis ca vaii ce ma voi bucura de sarcina, si voi baga la cap sa simt fiecare moment, ca trece repede etc. Ei bine dupa ce am pierdut sarcina de data asta parca merg pe coji de oua uneori. Insa cu cat trec zilele cu atat incerc sa fiu mai optimista. Si imi repet ca daca nici de data asta nu ma bucur... adioa alta ocazie ![]()
Sa ne tinem toate puii in brate in primavara!
16+
MADYN spune:
'neata vorbaretelor!
Hai sa va zic si eu despre cum am nascut, ca sa va mai relaxati. Am nascut natural cu epidurala, travaliul a durat cam 5 ore, timp in care eu stateam intinsa pe pat, conectata la un aparat care masura bataile inimii puiului si ... citeam ziarul. Asa ca daca aveti posibilitatea de epidurala, dupa mine, e cea mai buna optiune. Momentul expulziei a fost un pic dureros dar in rest no problem.
m
(8+) & m - (1-aug-2006)
grace30 spune:
Bine ai venit Leeloo. sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Pisik mi-ai dat o speranta
.
La prima sarcina iese din test baietel....si e baietel .....
si acum ar trebui sa fie fetite yuhuuu ....
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
mon_mmm spune:
buna dimineata burtici !
Si eu am nascut natural, cu un travaliu de 4 ore ... nu a fost foarte placut dar durerea trece repede !!! Bebeul nu a fost foarte mare ... a avut 3 kg...asa ca nu a fost nevoie de taieturi. M-am recuperat foarte repede.
Acum la a doua sarcina as vrea sa nasc tot natural ... sper sa nu fie alte probleme.
Sincer va sfatuiesc sa nasteti natural ... sa recurgeti la cezariana doar daca este necesar. Asta e parerea mea... acum fiecare face cum crede ca e mai bine !
Greturile mele continua non-stop, nu prea pot manca si am foarte des senzatie de frig ! Se mai confrunta cineva cu asa ceva?
Pisik am verificat si eu "sexul bebeului" din burtica dupa cum ai spus tu ...mi-a iesit fetita
...asa mi-ar place ca mai am un baietel!!!...dar pana la urma sincer vreau un bebe sanatos si altceva nu conteaza !
Va pupic,
8+
madymar spune:
neata fetelor
aalina felicitari pentru flacau, sa fie sanatos, o sa fii soaca cu 2 nurori![]()
petrean bine ai venit si felicitari pentru dubla minune
leeloo21 bine ai venit si sarcina usaora,ce mamica tanara
nici o domnisoara nimic? cine sparge gheata? noi mergem joia viitoare la dr si poate ne spune,dar cred ca tot cu carutul albastru
pupici

14+
simina_kin spune:
DODO m-ai terminat!!! Imi pare rau pentru voi ca trebuie sa treceti prin asa ceva!!! Eu am terminat facultatea de kinetoterapie , si , desi n-am lucrat in domeniu stiu ce inseamna aceasta suferinta a piciului tau ,si stiu cati bani cheltuiti numai la sedintele de kineto. Sa stii ca sunt vitale ghetulele pt el, trebuie neaparat sa poarte. Ce sa mai zic eu acum.....sa va dea Dumnezeu forta sa luptati pt el in continuare , si sa reusiti sa va mentineti la linia de plutire d.p.d.v. financiar
14# 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Bogdi face kinetoterapie,logopedie,psihoterapie.De ce gasiti AICI Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui BB2 Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |

Doamne ajuta!