Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata fete
eu sunt foarte bine- sunt acasa- intru in concediu de azi- cu 2 exceptii -luni si marti trebuie sa intru un pic la servici dar doar cateva ore
pisik dupa calculele pe care le-ai spus mie la prima sarcina a iesit baiat -asa a si fost , si acum imi iese fata-sper ca va fi corect si de data asta
mie de fapt toate semnele imi arata ca va fi fata- sarcina total diferita de prima, cosuri multe pe fata, si toate chestiile pe care le-am incercat- la toate iese fata

11+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mon_mmm spune:

hmmm...eu parca simt ca e "domnisoara" ...peste 2 saptamani merg la eco dar voi avea doar 10 saptamani si nu cred ca voi afla nimic in acest sens ...mai trebuie sa astept !

8+

Mergi la inceput

leeloo-bine ai venit sa ai o sarcina usoara si un bb mare si sanatos
in leg cu intrebarea ta- depinde mult de copil si de cat de repede va acomodati.
eu una am avut noroc sa am un copil f cuminte, nu plangacios, nu cu dureri de burtica, singura problema a fosat ca era lenes si nu a vrut sa suga- din vina mea sau nu- asa ca trebuia sa ma mulg luni la randul ca el sa primeasca cel mai bun lapte posibil
pe toate

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

mom-mmm nu prea cred sa se vada inca- eu am fost miercuri si nu s-a vaz nimik
sper ca peste 2 saptam la 13 saptam si, sa se vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
pisik dupa calculul tau fete ar trebui sa fie copii mei..pavel era baiat si acuma astept tot baiat..cine stie...
bun venit leeloo o sarcina usoara si la termen
alina felicitaripentru baietel sa fiti sanatosi
ref la nastere eu am stat 3 zile in travaliu cu dilatatie si tot tacamul prob a fost ca bb era cucapul in partea dreapta a abdomenului si picioarele in stanga...pana la urma am ajuns la cezariana prin urmare am suferit su durerile travaliului si durerea cezarienei..eh nasoala treaba...sper ca de data asta sa fie mai usor
un link despre analizele in sarcina sunt explicate foarte bine...si cine nu sa incumetat sa le faca sa se lumineze acuma
http://sanatateatv.wordpress.com/2008/06/26/investigatii-de-laborator-utile-in-monitorizarea-sarcinii/
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mady si eu ma gandeam la faza cu soacra dar am o consolare... bine ca nu o sa fiu aia cu 3 nurori Oricum m-am gandit sa salvez subiectele despre soacre care sunt pe forum sa le recitesc cand oi ajunge acolo.

Pana la urma cati gemeni avem la odisee??

zsuzsu concediu placut!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Bine ai venit Leeloo!
Am facut si eu testul, adica eu citeam si al meu calcula. A zis "fetita" si eu m-am bucurat tare mult. Dupa cateva minute a realizat ca are 27 de ani nu 26 si i-a iesit baietel...si eu m-am bucurat la fel de mult Lui parca al 2-lea calcul i-a suras mai trare...Mai avem insa 3 sapt pana poate aflam. Sanatos se fie!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

poate voi fi eu soacra cu 3 nurori..cine stie?

bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Mie mi-a iesit ca o sa fie baietel:D. Sper sa nu iasa o fetita baietoasa ca masa :-s

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumesc de bun venit
glumita: Stiti cum numesc canibalii o femeie insarcinara?
Kinder cu surprize
noi ne-am gandit ca vrem sa avem parte de surpriza sexului copilasului nostru in momentul nasterii..asta doar daca nu o sa-si arate el singur sexul la una din ecografiile urmatoare
la cea de saptamana trecuta la 12s 2z nu s-a vazut nimic a zis doctorita, insa dupa calculele gasite aici pe forum a iesit ca este fetita..
sa ne dea Dumnezeu la toate copilasi sanatosi ca asta este cel mai important!

pupici pe burtici,
Cristina cu bebe mic

Mergi la inceput