Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

imi cer scuze..ecografia mea de saptamana trecut la 11s 2z

Cristina cu bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele ceea ce este mai jos sigur o sa va intereseze este despre ORDONAN#354;#258; DE URGEN#354;#258; nr.96 din 20 octombrie 2003
privind protec#355;ia maternit#259;#355;ii la locurile de munc#259;
sa cititi este pt binele si drepturile voastre

linkul
http://www.romleas.ro/legi/OU96/OU96.html
a si inca ceva ce am gasit interesnt pe fiecare luna aveti dreptul la 2 zile libere pt analize zile ce sunt platite de angajator 100%
31+Dimitrie

Mergi la inceput

HOTARARE nr. 537 din 7 aprilie 2004

pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca

Emitent : GUVERNUL

Publicata in : MONITORUL OFICIAL nr. 378 din 29 aprilie 2004

linkul catre hotarare
http://www.romleas.ro/legi/hg537/index.html
31+Dimitrie

Mergi la inceput

http://www.romleas.ro/legi/legea%20210-1999/hg244.html
HOT#258;RĀRE nr. 244 din 10 aprilie 2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr. 10/1999

EMITENT: GUVERNUL

PUBLICAT ĪN: MONITORUL OFICIAL nr. 150 din 11 aprilie 2000

31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Fetele va rog sa-mi raspundeti si mie .cat a costat ecografia de prim trimestru(11-13)?Se face eco 3D sau 4D?Trebuie sa-mi fac programare de acum pentru luna oct.si nu stiu cam cat costa acest tip de cho.Va rog astept raspuns.

iulia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

iulia, intra pe site-urile centrelor medicale si ai sa vezi preturile.

ada 11+ si gabi 3ani+7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

toate burticile!

Iulia30- eco morfologica de trim I pe mine ma va costa 200 RON. Mi-am facut programare pentru 23 oct.

Mie mi-e tare greata astazi....abia am mancat. Nu prea stiu ce voi face daca continua greturile astea....mi-e rau si noaptea cand ma trezesc sa merg la baie...dar nu-i bai, bebe sa fie bine.

Pupici

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

iulia 30 eu mi-am facut ecografie morfologica la 11s+ pt primul trimestru si m-a costat 190 lei, dvd -ul cu inregistrarea lu' bebe a mai fost inca 5 lei plus innca 5 poze in diferite pozitii..in total am dat 210 lei...am mers cu programare facuta cu o luna aproximativ inainte..succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Eu am facut eco 2d la 12 saptamani, cand a masurat bebeul din cap pana in picioare. Si mi-a facut ecografia chiar doctorita mea. La 17 saptamani si ceva o sa fac eco morfofetala la 4d.
Iulia30 - preturile difera in functie de locul in care o faci. La Diagnosis e ceva mai scump. Pe mine ma va costa 500 ron ecografia + 25 ron cd cu inregistrare bebe.

Gina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Haideti in provincie eu la eco de 11 + am platit 60 lei.

In ce saptamana faceti a doua eco morfologica??

16+ cu

Mergi la inceput