Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
ionica spune:
Buna ziua burtici,
ne-am intors si noi de la primul control ,deci s-a confimat sarcina de 11spt. cu un fetus de 38mm,un imens de bebe!
Deocamdata nu stim ce carucior vom avea fiindca e prea devreme,saptamana viitoare facem si alte teste mai aprofundate pentru a indeparta orisice risc de pierdere a sarcinii.
Nu cred ca v-am spus,am piedut 5 sarcini pana am nascut-o pe Sophia,dar asta tine de trecut .
Mi-a prescris Utrogestan timp de o luna plus alte vitamine utile sarcinii si Vomex pentru starile de rau si de voma.
Dar eu ma simt bine si sunt super happy ca avem un bebe bine implantat .
DODO Pui, sa-mi trimiti adresa ta mail pe PM.
O seara frumoasa.
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Leeloo21 spune:
ionica ma bucur pt vestile tale bune legate de bebitzul tau..la 12s 2z ingerasul meu avea 41,9mm maricel dupa spusele tale
si i se vedea si nasucul(ceea ce am inteles ca este destul de important,placenta fundica, lichid amniotic in cantitate normala,COL lung,cu OI (care nu stiu ce inseamna) inchis,CO normal structurat,normal inserat,membre trisigmentate cu tot cu degetele separate..totul este corespunzator varstei mi s-a zis
si perfect normal
urmatoarea ecografie am fost sfatuita sa o fac intre saptamanile 20-24..si vreau sa fie 4d..Dumnezeu sa ne ajute sa nu apara niciun fel de complicatii pt a fi necesara o ecografie mai devreme..
12+
loryV spune:
Buna seara burtici ! ![]()
Revin si eu dupa o pauza de cateva zile in care mi-am facut mii si mii de ganduri negre
.De duminica la mine toate simptomele de graviduta au incetat subit.Nu greata , nu dureri de sani, nu dureri abdominale...si m-am panicat toata , mai ales cand am citit pe net ca acestea ar fi simptomele sarcinii oprite in evolutie.Asa ca dupa inca o noapte de plans
,mi-am luat inima in dinti si-am mers astazi la control si l-am vazut pe bebe mic
, bine merci si cu inimioara batand.Aaaaa....si inca ceva ,parca spunea cineva aici ca daca bebele are peste 140 de batai pe minut ...e fetita,nu?Pana aflam cu siguranta ce este , eu imi permit sa visez frumos la un carucior roz(154bpm).
Va pupic

dulce pe toate si va doresc sa aveti o sarcina usoara si sa nu va panicati ca mine daca greturile inceteaza
sau daca va simtiti prea bine .
![]()
Lory
8+
Leeloo21 spune:
ecografiea mea : 11s 2z am corectat greseala mea de mai sus..41.9mm dimensiunea bebicului
sper sa scap si eu de moderarea mesajelor![]()
alina.n spune:
Leeloo 21 bine ai venit 
Tu nu vei mai face nici un eco pana la sapt 20-24?Nu este mare distanta ...sau nu ma pricep eu?![]()
Alina
9+
zsuzsu spune:
buna seara fetelor
la mine la 11saptam si 2 z bb avea 4,4 cm-asa ca cred ca e de bine, e destul de mare
11+ si
de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
mihaelacg spune:
seara buna fetelor.
am intrat si eu un pic sa vad ce noutati mai sunt si vad ca va "laudati" cu dimensiunile la bb-i.
noi miercuri la 12 sapt si 2 zile aveam 5.77 cm si inimioara ne batea cu 167 bpm.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poza cu bb 4 D
mitzica
12+
mihaelacg spune:
vreau sa-i dau o cautare dupa "cerclaj", ca imi e cunoscut doar termenul, vreau sa vad ce implica acest cerclaj.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poza cu bb 4 D
mitzica
12+
cris_tinaus spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica, cu un bebel de 13 saptamani fara o zi, si care ar trebui sa dea ochii cu noi cam pe la mijlocul lui martie. Sper din tot sufletul ca o sa stea acolo cat trebuie pentru ca am uter infantil si medicul mi-a spus inainte de sarcina ca vor fi ceva riscuri mai mari decat la o sarcina normala ca sa nu imi fac probleme pentru ca la urma acum exista cerclajul. Vedem la controlul de saptamana viitoare cat a mai crescut piticotul pentru ca pe burtica deja incepe sa se vada destul de binisor.
Bine ca sunt de felul meu o persoana optimsta si incerc sa ma gandesc ca o sa fie totul ok.![]()
Leeloo21 spune:
doctorita asa mi-a zis..ca urmatoarea ecografie e bine sa o fac pe la 22 de saptamani..voi mergeti mai des la ecografie?
sunt la prima sarcina, cu cateva luni inainte de a ramane insarcinata am pus pe mine cateva kg si am ajuns de la 47 cat am avut ani la randul la 54kg (1,65 inaltime)...acum la 12 sapt si 5 zile de bebe am 53kg..iar burtica nu mi-o simt marita..imi permit sa port inca aceleasi perechi de pantaloni ca pana acum cateva saptamani (intradevar..imi deschid nasturii cand stau pe scaun..dar mai mult pt k ma gandesc sa nu-l strivesc pe bebe,nu pt k mi-ar atarna burtica pe afara
) si va intreb daca sunteti si voi in aceeasi situatie ca si mine..sau la voi deja se "vede" burtica?
cand stau intinsa in pat dimineata pe stomacelul gol,pe spate...imi pun mainile pe burtica unde se afla bebe si il simt umflat si tare..si multe "ghiortaieli" parca se aud acolo..cred ca se misca
am incercat sa-i ascult bataile inimioare acasa cu un stetoscop..dar nu am auzit eu inca nimic..insa la ecografie se auzeau foarte bine si repede..
va rog povestiti-mi si mie despre bebitii vostrii din burtica..si daca si voi aveti aceleasi sentimente si trairi ca si mine
pupici pe burtici,
Cristina
cu bebe mic 12+