Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bine ai venit, Leeloo21!

Si eu sunt tot la prima sarcina si tot asa neexperimentata. Eu fac cam o eco pe luna. Mi se pare un pic cam des, dar am incredere in doctorita mea ca stie ce face. Am colege care au facut 3 eco in toata sarcina si eu saptamana viitoare deja ma duc la a patra. Ma bucur ca il vad pe bebe , dar n-as vrea sa il stresez cu atata tras cu ochiul. Daca tu ai rabdare pana la 20 de saptamani, nu vad de ce ai mai face alte eco pana atunci.

Burtica mea a inceput sa ia proportii... de la o zi la alta! Nu mai pot purta nicio pereche de pantaloni dinainte, numai pantaloni "cu burta": chiar daca nu ma arata sexi, macar sunt comozi. La 12 saptamani mai aveam vreo 2 perechi de blugi cu talie joasa pe care ii purtam.

Giortaieli simt de pe la 12 saptamani si mereu ma intreb daca e pestisorul sau pur si simplu gaze... Cateoadata mi se pare ca simt cum bate o inima in burtica. Acum vreo 2 seri mi se parea ca inoata cineva prin burtica mea. Dar toata lumea zice ca e prea devreme, asa ca astept un sut.

Mi-am amintit ca in facultate am avut o colega care avea bebe. Il nascuse inainte sa intre. Si s-a descurcat foarte bine, dar au si ajutat-o mult parintii. In primele luni o sa fie greu, probabil ca va trebui sa lasi cateva examene pe toamna, dar daca ai pe cineva langa tine o sa le duci pe toate.

Sarcina usoara!

si somnic usor tuturor mamicilor si puilor!

15

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Netaza fetele! Avem vesti: am fost ieri cu bb la doctor. S-a uitat pe analize, mi-a zis sa imi schimb modul de alimentatie (sa mananc mult peste - cam naspa mie neplacandu-mi pestele prea tare, legume - si aici trisez in ultima vreme, fructe - asta mananc si branzeturi), a zis sa iau fier si sa continu cu Magne B6 si acid folic, inca nu mi-a bagat vitamine, nu's de ce, da nu ma mai stresez...El mi-a zis sa momentan nu se ingrijoreaza la analize, chiar daca sunt cateva linii cam in afara graficului.
Apoi am discutat despre testele astea genetice si mi-a explicat ca sunt niste teste statistice, care iau in calcul niste parametrii si, in functie de ei, te incadreaza intr-o grupa de risc sau nu. Mi-a zis ca ramane fix la latitudinea mea ce test sa fac si daca sa fac, el explicandu-mi exact cum sta treaba si eu am spus ca as vrea sa fac dry test, care desi este f scump, masoara 5 parametrii de posibile defecte genetice. Mi-a zis ca e o alegere f buna si am trecut la ecografie.
Bb al meu este f zvapaiat, se misca mereu mereu, abia l-a prins sa il masoare ca lumea, misca din picioare, e activ nevoie mare ce mai. I-am vazut toate particelele si am fost f f fericita ca e bine
Din pacate, nu a mai avut hartie sa ne dea poza sa vada si tati care s-a necajit un pic ca nu a putut veni din cauza serviciului, dar asta este....next time.
EU din foaia de la co nu inteleg decat ca ii bate inimioara cu 156 batai/minut. In rest, a trecut niste valori, dar am uitat dpa eco sa intreb care e lungimea puiului si daca a trecut-o. In fine, important e ca e bine, asta e tot ce conteaza.
I-am zis ca merg la Iosup in sapt 15 si 22, a zis ca aia din s22 e relevanta, da daca eu tin mortis sa ma duc si la 15 sa ma duc...
Despre eco, eu am facut cam una la 2-3 sapt. Acum o sa fac peste 2 sapt morfo si peste inca 2 avem iar intalnire cu dr. Dar mie toti medicii mi-au zis ca nu dauneaza.

Cam atat despre noi. Pupam burticile

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am schimbate si semnatura

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

neata fetele!

si noi am schimbat azi semnatura!
am fost la echo abdominal joi si bebe era bine, inimioara batea, iar el avea 1,1 cm

pe mine ma apuca iar isteriile, ca de aseara nu ma mai dor sanii asa tare...foarte putin in parti....aproape ca ma lasa!!!!!
e normal?????

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

mamici si samburici

Leeloo21 bine ai venit

Eu sunt ingrozitor de obosita prin urmare azi am zi de stat in pat>

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Chiar daca nu scriu prea des intru zilnic sa citesc ce mai faceti.Eu sunt la a treia sarcina si sunt mult mai relaxata decat la celelalte sarcini.Merg la dr in fiecare luna.Am vazut ca cineva vorbea de cerclaj.E posibil sa imi faca si mie(va decide dr la sf lunii in functie de col).Eu am avut la a doua sarcina colul deschis din luna a patra si am stat in pat ultimele trei luni de sarcina.Sper sa nu se repete treaba si acum.Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Eu,desi stiu ca nu e foarte bine,mai beau cate o cafea dimineata.Voi cum stati la capitolul asta?Ati renuntat cu totul la cafea?Si in celelalte sarcini am baut cate o cafea si totul a fost ok.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Neata fetele!
Si la noi creste burtica si mi-e tare drag de ea Ieri am descoperit ca blugii cu talie joasa (nu-i mai incercasem din primavara cred) ma cuprind, dar nu sunt f comozi, ma dor oasele bazinului si cred ca merg cam ca o ratusca Deci...altiiii
Tot pandesc gadilituri si burbuluci, dar in afara de cele de acum aprox 1 sapt parca nu stiu daca mai am simtit altele. Doar ca uneori mi se mai umfla burtica intr-o parte si banuiesc ca pe acolo se plimba bebe
Miruna si mie mi se parea ba ca nu ma dor sanii, ba ca s-au micsorat (acum nu mi se mai pare ca s-au micsorat, dar de durut nu mai dor). Daca ai avea in fiecare zi toate simptomele iti imaginezi cum te-ai simti? Dureri, balonari, greata etc..Rabdare ca isi revin ei.Cred ca atunci cand il vom simti pe bebe ne mai calmam, dar si atunci o sa ni se para ca misca prea mult/ prea putin

15+

Mergi la inceput

Referitor la sexul bebelusului din burtica mie toate testele imi spun ca voi avea o fetita.Mi-as fi dorit un baietel dar daca DD imi va da inca o fetita nu va fi nici o problema.Imi voi iubi oricum copilul.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Eu am renuntat la cafea dar beau....cacao cu lapte ca oricum n-am calciu. Am impresia si ca am tensiunea cam mica si tensiometrul meu din comert cam asa zice...Mereu am zis ca il intreb pe dr, dar mereu s-au ivit altele. Poate ma lasa si pe mine sa beau o cescuta de cafea dimineata
Eu am facut 4 echo pana acum

15+

Mergi la inceput