Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pup toate buricile ,

Ce mai faceti fete dragi? Noi am fost ieri la eco am auzit inimioara bb-ului.Este ok, avem exact varsta care reiese din calculul de la um variaza cu 1-2zile.
lysbeth si mie imi vine sa ma iau de orice chestie ,ma enervez foarte repede si pe sot.Uneori ma trezesc si din scomn cu o stare cumplita de stres/nervi.Nu stiu cat este de normal si incerc sa ma auto controlez dar nu reusesc
aalinate asteptam cu vesti
aris26ce faci? vad ca ati ajuns la 12 sapt, noi maine intram in sapt 9.
Fetelor eu as vrea sa fac cezariana, mi-e tare teama sa nasc natural ,asa sunt eu mai fricoasa

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pisik sper in seara asta dupa ora 19 sa te conving. Pana atunci tre sa ma suportati ca bantui pe aici ca sa nu dau in paranoia din nou.

15+

Mergi la inceput

Pisik dupa acest calcul mie imi iese fetita
Eu asta imi doresc, sa vedem daca are drepate

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n - felicitari ..wow..9 saptamani...inca un pic si scapi de stres deshi sunt convisa ca esti mult mai linishtita...eu in ziua de dupa eco..plutesc...zambesc incontinuu

eu dupa laparo am jurat ca nici nu vreau sa aud de cezariana decat daca viatza nostra depinde de ea...daca la 3 gaurele in burta m-am chinuit atat, nici nu vreau sa ma gandesc la sectionarea muschiului abdominal si a uterului...dar asta e, o sa vedem ce trebuie sa facem.

aalina - cred ca ai emotzii...eu numai cand ma gandesc la saptamana viitoare cand trebuie sa merg la eco parca am fluturi in stomac

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Da sunt mai linistita acum dupa eco dar ce a fost in mintea mea de luni pana ieri la eco ...brr
Sa va povestesc ce s-a intamplat , am fost luni la dr. si hai sa facem eco, mi-a facut abdominal si cica datorita uterului care are o retroverse foarte "ciudata"(_nu stiu ce vrea sa insemne asta) nu a reusit decat sa vada ca e bb ,ca a crescut dar nu vedea daca are activitate cardiaca asa ca m-a chemat mercuri la cabinet unde are aparat mai performant. Uff cea fost in sufletul meu de luni pana ieri va dati seama ...Ideea este ca in per asta stau cu sufletul la gura de teama sa nu pierd sarcina (am pierdut acum 2-3 ani o alta exact in aceasta perioada).

Asta este sper sa scap cat mai rapid de stresul asta

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n stai linishtita ca o sa fie bine de data asta. conform legii generale a compensatiei am avut parte de destule rele...acum trebuie sa fie totul perfect. eu asa simt, pe cat de greu am obtinut sarcina si cat am plans pana sa raman facandu-mi tot felul de ganduri negre, cum ca nu o sa pot sa fac un copil, pe atat de ushor a decus totul pana acum.

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

asa sper si eu ca va fi bine

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

MariaK - si eu am placenta putin coborata, dar am inteles ca nu este o problema, se va urca ea..., nu?

Pisik, dry-test-ul l-am facut la Medsana, a costa 400 cu reducere (in mod normal e 500 dar eu lucrez la o firma care are contract cu ei), l-am facut in saptamana a 11-a (cred) si rezultatrele au venit cam in 2 saptamani.

Pupici!

PT 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pisik dupa calculul dat de tine imi iese baiatel,eu am un baiat deci ar fi pefect ;dar si fata mi-ar place.Am vazut si pe prima pagina o chestie "ghiceste sexul ?" si acolo mi-a iesit fata .Dar pt mine e un nou joc

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetele hai sa va spun cum am trait eu cezariana:

Deci ,am simtit tot ,cand m-au sectionat,cand se chinuiau sa o scoata pe pitica- ma taiase prea jos pentru a scadea riscul de a o taia pe bebelina si daca operatia e prea jos facuta bbe
iese mai greu.
La mine au scapat-o inapoi de vreo doua ori si au fost obligati sa-mi sectioneze muschii abdominali ,durerea a fost dubla in postoperatoriu.

De ce vreau sa nasc iar cu cezariana? fiindca varsta nu-mi permite sa am o nastere naturala si v-a fi foarte periculos daca se rupe uterul in momentul cand "imping" la nastere naturala.

Hai ca v-am speriat, sora mea a nascut acum o luna natural si mi-a spus ca a fost oribil in scel moment ,dar recuperarea e mult mai rapida ,la cezariana mi-a trebuit trei luni.

Dodo Pui ,scuze ca te intreb, ce terapie face piticul tau?

Fetelor eu am baut azi doar lapte batut si simt ca voi exploda.

Maine la pranz merg si eu la Ginecolog sa-l vad pe bebe:

Pupici la toate.

p.s. Data mea de nastere : 01.01.1973

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput