Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

V-ati gandit daca veti alapta?
Eu la prima sarcina am alaptat, acum sunt in plin proces de itarcare prelungita si din tot sufletul imi doresc sa pot proceda la fel si cu bb2.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Buna dimineata!
Eu voi alapta cat pot si vrea bebe, am facut-o si la prima sarcina timp de un an si jumatate fara probleme nici cu intarcatul, nici dependenta de biberon ori suzeta. La aproape 4 ani, fiu-meu n-a avut nici macar o otita, doar raceli usoare, a fost la gradi timp de un an jumate si a racit de vreo 3 ori doar, se pare ca beneficiile alaptatului sunt reale.
Weekend placut!
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pana sa apuc sa citesc tot trebuie sa iti zic lysbeth ca eu zic ca vei avea baiat La prima sarcina cu fi-miu la fel aveam dorinte de jupuit sotul din dotar.

In alta ordine de idei in seara asta poate va aduc carutul roz daca nu bun o fi si ala albastru...macar nu mai cumpar masinute ca avem deja cu saci

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asta e un calculator bun ://baby2see.com/pregnancylength.html cu http in fata...calculeaza pe baza de prima zi a ultimului cm sau data ovulatie...a doilea trimestru incepe la 13 sapt si 4 zile

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona_B

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

V-ati gandit daca veti alapta?
Eu la prima sarcina am alaptat, acum sunt in plin proces de itarcare prelungita si din tot sufletul imi doresc sa pot proceda la fel si cu bb2.

Buna dimineata!
Eu voi alapta cat pot si vrea bebe, am facut-o si la prima sarcina timp de un an si jumatate fara probleme nici cu intarcatul, nici dependenta de biberon ori suzeta. La aproape 4 ani, fiu-meu n-a avut nici macar o otita, doar raceli usoare, a fost la gradi timp de un an jumate si a racit de vreo 3 ori doar, se pare ca beneficiile alaptatului sunt reale.
Weekend placut!
Mona

Felicitari! Sper sa reusesti si la bb2 sa te bucuri de aceeasi performanta si sa-i dai acelasi start sanatos in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

@aalina
mercic mi-ai crescut moralul >:D<

9+

Mergi la inceput

Lysbeth problema e ca uite dupa 5 ani am uitat ca ii ziceam imediat dupa nastere ca daca ii mai trebuie copii sa isi gaseasca cu cine ii face
Si cum mai spunea cineva sarcina asta e foarte diferita de prima... da nu sper tare mult ca e fetita, chiar daca imi doresc pe undeva.
De nascut am nascuta natural si am alaptat si acum vreau tot natural si sper sa pot alapta cat mai mult.
De data asta voi naste cu acelasi medic doar ca nu voi mai merge la spitalul din oras ci la clinica privata.

Ne mai auzim fetelor pe seara sper tare mult cu vesti bine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - ashteptam prima domnishoara!

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, eu am aflat de la cineva un calcul pt sexul lui bb si l-am testat pe toate cunostintele mele. Nu a dat gres.
Se spune ca femeile schimba sangele 1 data la 4 ani de ziua lor si barbatii 1 data la 3 ani tot de ziua lor. Cel care a schimbat sangele ultimul hotaraste sexul lui bb.
Adica, la 2 pers nascute in 80, ea in sept si el in iunie, cum suntem noi, el a schimbat sangele de ziua lui in 2007 de ziua lui (calculat din 3 in 3 ani) si eu in 2004 de ziua mea (calculat din 4 in 4 ani), eu urmand sa il schimb anul asta de ziua mea. Deci, el fiind ultimul care a schimbat sangele inainte de concepere, bb va fi baiat. Nu stiu daca functioneaza, dar la toate calculele facute de mine cunoscutilor cu copii a functionat.

12+

Mergi la inceput

Pisik inseamna ca la mine primul bb trebuia sa fie fetita si zau ca nu e....iar acum ar trebui sa fie baiat. Poate functioneza si ma compenseaza de tura asta
Ce face o zi de delegatie din om...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Aalina, in cazul asta mi-ai dat o speranta, poate mai da si erori

12+

Mergi la inceput