Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu stiam ca de la sapt 16 incepe luna a 4-a..sper sa nu gresesc

bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

A si mai am o nelamurire: daca stiu exact data conceptiei cum calculez varsta:numar pur si simplu saptamanile sau mai adaug/scad ceva?Ca dupa um si dpn echografic nu imi iese :-)

15+

Mergi la inceput

iza ai incercat sa-ti calculezi dupa um cu calculatorul asta de pe dc?ala "cand vine barza"mie si la prima sarcina mi-a clacualt la fix...acum e mai greu..ca mi-a intarziat ..o luna...si dr estimeaza dupa lungimea bebelusilor si dupa ce arata eco varsta sarcinii..

bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Tocmai am fost si eu sa vad de niste pantaloni, si am cedat dupa primul magazin. Dupa ce am stat o ora si am incercat toate perechile de pantaloni, m-am enervat si am plecat acasa. Pantalonii imi sunt buni, dar cu burta cum ramane, ca nu pot incheia pantalonii la nici o pereche, si pantaloni cu talie f joasa nu am gasit. Am renuntat la cautari ca mi-am facut destui nervi pe ziua de azi

13

poze

Mergi la inceput

http://www.anastefania.ro/category.php?stil_id=2&stil_nume=Casual&tip_id=5&tip_nume=Camasi
eu aici am vazut haine frumoase de gravida..insa preturile mie una mi se par cam mari, pentru niste haine pe care nu le mai poti purta..dupa cateva luni

bogdana

Mergi la inceput

Petrean pe mine ma intreaba dr cum de am ovulat eu asa tarziu...Asta nu stiu, stiu doar ca era neregulat c...Ce stiu precis e cand am inceput sa nu ma protejez, de aceea vreau sa calculez cumva de atunci, de la data conceptiei...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

LYSBETH singurele lucruri nasoale si anormale care mi s-au intamplat mie in sarcina au fost 2: stari de nervi - exact ce zici tu numai ca al meu e calm din fire si nu prea aveam cu cine sa ma cert... si o oboseala din asta de in unele zile as fi dormit non-stop. Acum ca sunt in 14 saptamani au inceput sa se mai duca... sunt mai vesela si parca am mai multa energie...

Gina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

draga gina asa patesc si eu. Vin acasa obosita franta si fara chef de nimic si as dormi non stop. In plus cand il vad mi se zburleste parul pe mana si i-as da cu ceva in cap cu toate ca e tare dragutz si de o luna si un pic el face tot in casa inclusiv mancare. Cu cat ma cert mai rau cu el cu atat observ ca n-am cu cine. nici nu shtiu dak e de bine sau de rau... ca eu oricum ma enervez ca n-am cu cine ma certa=)) Asa ca ma calmez il iau in brate si-l pup sa-i treaca. Cred ca il vrea tare mult pe bb de ma suporta asa iar eu cred ca am noroc:D
O sa incerc niste magneziu, ma rog, o sa-l intreb pe nenea medicul dak este voie si sper sa rezolvam problema asta

9+

Mergi la inceput

Lysbeth nu stiu ce sa zic de oboseala...Se spune ca in trim 2 esti mult mai energica...
Numai ca mie iar mi-a venit pofta sa dorm dupa amiaza, macar asa, jumatate de ora.
Am aflat si cum se calculeaza de la data conceptiei: numar saptamanile si adaug doua. Deci saptamana asta trebuie sa facem 16 sapt. Nu e asa mare diferenta fata de varsta ecografica

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Mihaelacg,felicitari pentru bebe baietelul.Poti sa-mi spui cat a costat acest echo performant si unde l-ai facut?Te rog.Eu luni merg sa verific daca mai am acel hematom si trebuie sa-mi fac programare pentru echo de 12 saptamani.Astept raspunsul tau.

iulia 7+

Mergi la inceput