Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

OOOOFFFFF Doamne Floricik cat de rau imi pare pentru tine iubita.
Stiu prin ce treci acum , am trecut si eu acum 2 ani , iar acum stau cu sufletul la gura pana marti sa stiu daca ramane bb la mine in burtik sau nu. Ma rog in fiecare clipa sa nu mai trec iar prin asa ceva.
Nu stiu ce sa-ti spun acum, stiu ca-s de prisos cuvintele, iti doresc sa reusesti sa treci cu bine peste pierdere, sa ai credinta in DD ca-ti va da un bb in curand

14#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Flori imi pare rau....nici n-am cuvinte....ar fi bine sa-ti faci niste analize sa vezi care-i treaba si data viitoare sigur va fii ok, iti zic din proprie experienta ca si eu am pierdut prima sarcina, e adevarat ca la 5 saptamani, nu la 12, da oricum a fost o lovitura pt noi, dar uite ca acuma am o fetita sanatoasa, asa ca incearca sa te ridici, scutura-te de praf si mergi mai departe
Petra stai linistita si nu-l mai stresa pe bb ca totul e bine. Am citit de temerea ta ca nu ti se vede burtica, a mea abia dupa 5 luni a inceput sa se cunoasca, asa ca stai calma.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

PETRAteste-te draguta linisteste-te ca n-ai motive de ingrijorare.
Eu nu prea am scris,desi deschis forumul de cel putin 3 ori/zi, pentru ca nu aveam ce noutati sa scriu.
Stau si astept ziua de marti sa-mi zica ca bb este bine, si ca ramane cu noi pana la sfarsit. Acum vestea lui Floricik ma facut iar sasi sa-mi tremure corpul de frica.
In rest suntem stresati cu nunta, trebuie sa incepem cautarea restaurantului(asta-i cea mai grea misiune),biserica, si tot tacamul, ca nu am facut nimic pana acum ca nu aveam nasi. Sper din tot sufletul sa fiu o mireasa sexy cu burtica.
14#

Mergi la inceput

Mi-a cam sarit cursorul la inceputul mesajului si n-am vazut. Sper sa se inteleaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cris_tinaus, bine-ai venit! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe minunat!Leeloo21, burtica mea are doar 8 saptamani, si eu nu simt inca nimic miscand, insa abia astept sa simt si eu fluturasi Miruna, eu am fost marti la eco si bebele era cu numai doi mm mai mic decat al tau. Suntem in grafic! (sper ca pana joi sa fi crescut si al meu cu cei doi mm ) Aaa, si eu tot azi am schimbat semnatura! Chiar sunt curioasa ce progrese mai face burtica ta, sa o compar cu a mea, daca tot sunt de-o varsta. Si, te rog, eu, Miruna, redu tigarile la 3/zi Danonique, eu am renuntat definitiv la cafea! Mai iau din cand in cand cate o gurita, insa foarte rar. Oricum, am inteles ca in cantitati mici nu dauneaza, deci poate nu e cazul sa te ingrijorezi.Iza, si eu respir mai greu, iar azi am fost la cumparaturi si m-a luat cu ameteli in magazin, a trebuit neaparat sa ma asez. Aaaa, mi-am achizitionat o rochita cu burtica, rosie. Numai buna pentru Craciun Floricik, m-ai daramat cu vestea asta ...Nu mai am cuvinte. Iti doresc tot binele din lume, si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand Ana-Maria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Floricik imi pare rau pentru tine. Nu vreau sa-mi inchipui ce e in sufletul tau. E bine ca sotul tau e alaturi de tine si o sa treceti impreuna prin durerea asta

Simina imi dau seama ca povestile triste ale fetelor care au pierdut sarcina te-au tulburat. Dar stii cum e, fiecare cu soarta lui... Felicitari pentru nunta, casa de piatra si iti uram sa fie si bebe prezent la ceremonie!

Weekend placut si linistit tuturor burticilor!

15

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Imi pare foarte rau Floricik,eu pe 11 ianuarie cand am mers la ctrl de 12 saptamani am primit aceeasi veste,am facut toate testele posibile si imposibile sa pot sa stiu si eu DE CE,dar nu mi-a spus nimeni nimic,doar ca se intampla si nu se pot afla cauzele.Mi s-a dat repaus cam 6 luni(fara bebe)iar acum uite-ma sunt iar gravida dar mi-e tare teama,abia astept sa trec peste pragul ala de 12 saptamani!Fi tare,ai incredere in Dumnezeu(eu m-am gandit ca in viata nimic nu este intamplator).Stiu cat este de dureros,sunt alaturi de tine!FI TARE!

Rodica +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
floricik imi pare rau sincer iubita..important in acest moment sa vorbiti si sa va sustineti unul pe altul..asa treceti mai usor daca pot spune asa peste acest moment...iti doresc sanatate si putere de a continua..analiza de la 0 pt a afla ce nu a mers cum trebuia...
iza si fetele care aveti starile cu ameteala si vazutul negrului in fata ochilor info aici
Stari de slabiciune. Ameteli. Senzatia de lesin

Apar si aceste fenomene, insa ceva mai rar pot ajunge la un veritabil lesin. Se intampla ca unele femei sa prezinte senzatii de ameteli si slabiciune care pot merge pana la lesin totusi, mai ales in primele luni de sarcina. Aceste manifestari tin de fapt de constitutia fiecarei femei in parte, majoritatea prezentand aceleasi simptome si inainte de sarcina sau inainte si in timpul menstruatiei. Tensiunea arteriala este mai scazuta in timpul sarcinii astfel ca este posibil sa se resimta frecvent astfel de senzatii de ameteala sau lipsa de stabilitate, care genereaza nevoia de a va aseza sau de a va intinde. Evitati statul prea mult in picioare, nu iesiti brusc din cada cu apa calda si ridicati-va incet daca ati stat pe spate, intorcandu-va mai intai pe o parte, apoi in picioare. Daca sunteti cuprinsa de aceasta stare de slabiciune sau lesin, o puteti invinge plecandu-va capul pana la genunchi din pozitia sezut. In felul acesta sangele se scurge in cap, oxigenand celulele nervoase. Ramaneti astfel pana va simtiti mai bine. Nu neglijati nici plimbarile zilnice in aer liber.
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara dragelor, eu cand i-am spus doctoritei mele ca am stari de greata si ametesc atunci cand ma ridic din pat (la orice ora din zi) mi-a zis ferm sa ma ridic incet de tot..mai intai sprijinindu-mi capul pe mana..apoi un pic mai sus..apoi in sezut..si abia apoi sa ma ridic..nu am facut chiar asa,insa ma ridic si acum incet din pat de frica sa nu ametesc..iar acum 2 sapttamani cand m-am dus la birou (mancasem 2 feli de paine cu unt si miere) am ametit groaznic,fara stare de voma,dar am vazut negru si a trebuit sa ma asez pe scari in bloc..a fost foarte nasol..am fost sfatuita sa nu mai mananc miere si sa am intotdeauna la mine o banana (fiind un fruct consistent)..de atunci sunt ok..

floricik imi pare sincer rau..fiind intr-o situatie asemanatoare cu a ta (la prima sarcina si in 12+) te rog sa-mi spui si mie daca ai avut ceva simptome care te-au facut sa te duci la un control..eu luni ma duc cu rezultatele de la ecografie(pana acum am fost plecata) si sper sa fie totul bine..nu am cuvinte sa-ti spun cat de tare m-a impresionat cazul tau,dar fii tare si ai incredere in DD si ingerasi..sunt tot timpul cu noi!

Cristina cu bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Dumnezeu sa te intareasca, e greu tare, imi prae foarte rau....nu am cuvinte sa ma exprim de fapt.
Ai grija de tine......sper sa treci cat mai curand si cu bine peste..
Eu am frica asta continua in suflet cand la eco de 10 saptamani, inaintea mea a intrat un cuplu dragut, si au iesit tristi, ea plangea (sarcina se oprise din evolutie, cred ca avea aprox 12, ca se vedea burtica).
Mie mi s-au imuiat picioarele am ramas fara grai (am intrebat medicul de ce asa?, si a zis pentru ca ceva nu a fost in regula cu micutul, si atunci natura isi face datoria - asta nu stiu daca poate fi o consolare).
De atunci sunt speriata de bombe, si asa sunt eu putin pesimisto-depresiva, in fiecare seara il, caut sa-i simt bataile inimii.
Si ma rog sa fie bine.
Dumnezeu sa aiba grija de totate si de bebe din burtica!
Iar tie si sotului tau, multa dragoste si credinta!

fbruma

Mergi la inceput