Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
iza79 spune:
Fetelor, mie azi mi se pare ca respir mai greu...Ieri am ametit cam rau cand m-am ridicat brusc din pat.Oare e normal?De la ce sa fie?
15+
alina.n spune:
Iza si mie mi se intampla sa ametesc si chiar vad negru in fata ochilor cand ma ridic brusc din pat.Pt a evita acest lucru ma ridic mai intai in sezut si astept putin si pe urma ma ridic in picioare.
Eu cred ca e din cauza ca stam mare parte din timp in pat, ar putea fi si o lipsa de vitamine?
In privinta respiratiei grele este normala ,acum cu sarcina obosim foarte repede , eu de ex ma bucur ca afara s-a mai racit si pot sta cu geamul deschis sa pot respira mai bine.Saptamanile trecute abia puteam sa respir in casa din cauza calduri.
Pup fete dragi
Alina
9+
rodica2008 spune:
sal IZA!Da cred ca este normal hormonii isi fac datoria,daca iei utrogestan este si mai normal sa ai ameteli pentru ca asta este una din reactiile lui!Stai linistita nu te mai gandi la prostii!Numai bine!
simina_kin spune:
iar de tigari..ce sa zic...am avut o per de vreo 3 sapt in care nu am mai fumat , asta pt ca nu mai suportam mirosul, si o incurajam aici pe Novus sa le lase.....a reusit ea sa le lase iar eu le-am reluat
...pur si simplu nu vroiam nici sa mananc dc nu fumam....
Am vb cu doc si mi-a zis sa ma limitez la 5-7/zi
, ca un fumator oricum are nicotina in corp multe luni dupa ce le lasa. Important este sa le las prin luna a 7-a ca ,atunci cand voi alapta ,sa nu mai simt nevoia de tigari.
La mine se cunoaste fff bine burtica, nu mai pot de mandrie
, seara zici ca am 5 luni![]()
Am fost iar la marfa azi si am innebunit, nu mi-am gasit o pereche de pantaloni
, in schimb mi-am luat 2 bluze si le-am probat acasa, se vede belea burta![]()
. Ne ducem prin Unirii maine sa cautam pantaloni , pt ca luni incep munca , si nu se cade sa ma duc in pantaloni de training
14# 
iza79 spune:
Alina, reactia asta am avut-o si eu azi printre primele :am deschis geamul si la mine, ca e asa bina afara![]()
Chiar asa, de ce nu au si pantaloni de munca/strada cu snur??Ca eu tare bine ma simt in astia de casa...Cei cu banda mareee nu prea imi plac, mi se pare ca or sa sufoce burtica.
15+
PetraTudor spune:
Buna fetelor!
Am reusit sa va prind din urma, am intrat mai rar in ultima saptamana ![]()
Bine ai venit Leeloo, felicitari pentru curaj! Imi doresc si eu sa fi avut bebe cu sotul meu imediat dupa ce ne-am cunoscut...dar....la vremea aceea credeam ca prioritatile sunt casa, masina...acum le avem si vom avea si bb
, dar sunt sigura ca ne-am fi descurcat si atunci! Felicitari si sa stii ca te admir foarte tare!
Simina, nu ai mai scris, sper din tot sufletul ca tu si bb sunteti bine! 
Eu am urmatorul control pe 26 si mi se pare ca mai este atat de mult timp pana atunci...plus ca mi se pare ca nu mi se mai vede burtica, desi am reusit sa iau inca un kg... Nu mai am nici intepaturi...Oare e totul bine? Voi ati auzit de sarcini oprite in evolutie la 13-14 saptamani???? Ultima ecografie este facuta luni cand bb se misca frumusel, dar ... imi fac griji....
Poate si din cauza ca am visat azi-noapte ca am pierdut sarcina....
Of ce frica imi este!
Mi-am facut programarea pentru morfologie 3D-4D pe 5 noiembrie.
PT
14+
iza79 spune:
Petra stai linistita ca se supara si bebe daca e mami stresata.Eu abia dupa 22 imi fac programare la echo, iar la dr...mai am 4 sapt pana atunci. Inainte ma duceam si saptamanal si acum mi se pare multtt. Da' daca nenea dr zice sa venim mai rar inseamna ca e bebe bine si nu ne facem griji.
Tocmai a venit si parintele cu botezul, semn ca atunci cand ne rugam ne ajuta Doamne- Doamne sa fie totul ok.
15+
PetraTudor spune:
Iza, ai foarte multa dreptate.
Intre timp m-am linistit, am facut o baita si m-am dat cu ulei de bebelusi
si acum ma simt bine. Fac papa pentru ca sunt pusa pe ingrasat, dar tare greu merge... 
Am o nelamurire insa cu saptaman in care sunt, am pierdut sirul la un moment dat, probabil din cauza dorintei de a deveni mai repede mamica! 
Asadar, UM a fost pe 10 iunie, si totalul zilelor trecute de atunci pana acum impartit la 7 da 13 si jumatate. Deci saptamana 13 +. Si eu nu stiu de traiam cu impresia ca voi intra curand in saptamana a 15-a!!!! 
In concluzie, semnatura mea este
13+
floricik spune:
Buna burtici.
Maria sau care dintre fete se pricep va rog sa ma stergeti din lista cu gravidutze.
Din pacate pt mine odiseea de martie-aprilie se opreste aici

Ieri dimineata am fost la dr pt bitest. Aveam fix 12 sapt iar dr ne-a anuntat ca din pacate sarcina s-a oprit din evolutie la 9 saptamani. Suntem daramati pt ca ne doream f mult acest copil.
Oricum mi-am dat seama din momentul in care m-a intrebat la eco daca sunt la prima sarcina...Dar chiar nu ma asteptam pt ca nu am avut sangerari...nimic...a zis ca nu e obligatoriu...
Asa ca aseara cu inima cat un purice am fost la spital pt chiuretaj. Primul din viata mea...si sper si ultimul.
Am avut anestezie totala. M-am trezit si am plecat acasa...sotul a stat cu mine mereu...aseara nici nu a dormit...imi e mila de el pt ca stiu ca sufera la fel de mult ca si mine.
Gata...nu mai pot...nu mai vad ce scriu de lacrimi.
Sper doar ca Dumnezeu sa ne ajute ca la urmatorea sarcina sa fie totul bine.
Aveti grija de voi si de bb-ii din burtici.
Flori
alina.n spune:
Floricik n-am cuvinte 
imi pare tare rau ,cunosc ce inseamna pt ca si noi am trecut prin asta.Incearca sa-ti faci cat mai multe analize pt a depista care a fost motivul.
Cu siguranta ca data viitoare va fii bine, mult sanatate!!

Alina
9+