Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Floricik, mi se rupe sufletul! Stiu prin ce treci, mie anul trecut mi s-a oprit sarcina in evolutia la 9 saptamani si la 11 am pierdut-o.... Fii tare si gandeste-te ca data viitoare va fi bine. Asteapta putin si apoi incercati din nou. Te rog sa citesti mai jos cateva info despre proprietatile scortisoarei combinate cu miere, deoarece se pare ca intareste peretii uterului si asta e important pentru a putea tine o sarcina!

Simina, iti multumesc de incurajare! Cat despre tine, nu mai este mult pana marti! Imi doresc sa vii cu vestea cea buna! Intre timp, mangaie-l pe baietel prin burtica si vorbeste-i ca sa fie linistit si curajos! Gandeste-te ce mireasa frumoasa vei fi si ca bb va fi nastrusnic acolo in burta, dar numai atat cat sa simti ca este si el prezent !

Va imbratisez pe toate cu drag! P 13+

MIERE + SCORTISOARA
- Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma b#259;rba#355;ilor.
- În China, Japonia #351;i Orientul Indepartat, femeile sterile dar #351;i cele care doresc fortificarea uterului consuma scor#355;i#351;oar#259; pudr#259;.
- Femeile sterile pot s#259; ia un vârf de cu#355;it de scor#355;i#351;oar#259; pudr#259; cu o jum#259;tate de linguri#355;#259; de miere #351;i s#259; î#351;i frece gingiile cu aceast#259; combina#355;ie în mod frecvent pe toat#259; durata zilei, astfel încât combina#355;ia s#259; se amestece u#351;or cu saliva #351;i s#259; p#259;trund#259; în corp.

Combinatia este buna si pentru GRIPA, CRESTEREA IMUNITATII si INFECTII URINARE, ACNEE, BALONARI, etc
R#258;CELI
- Cei care sufer#259; de r#259;celi normale sau severe ar trebui s#259; ia o lingur#259; de miere c#259;ldu#355;#259; cu 1/4 linguri#355;#259; de scor#355;i#351;oar#259; pudr#259; timp de 3 zile.
- Acest remediu vindec#259; majoritatea cazurilor de tuse cronic#259;, raceala #351;i cur#259;#355;#259; sinusurile.
SISTEMUL IMUNITAR
- Utilizarea zilnic#259; a scor#355;i#351;oarei pudr#259; înt#259;re#351;te sistemul imunitar #351;i protejeaz#259; organismul împotriva bacteriilor #351;i atacurilor virale.
INFEC#354;II URINARE
- Lua#355;i dou#259; linguri de scor#355;i#351;oar#259; pudr#259; #351;i o linguri#355;#259; de miere într-un pahar de apa caldu#355;#259; #351;i be#355;i. Distruge to#355;i germenii din vezica urinar#259;.
DURERI DE DIN#354;I
- Face#355;i o past#259; dintr-o linguri#355;#259; de scor#355;i#351;oar#259; pudr#259; #351;i cinci linguri#355;e de miere #351;i aplica#355;i pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) pân#259; când dintele nu mai doare.
DERANJAMENTE STOMACALE
- Mierea cu scor#355;i#351;oar#259; pudr#259; vindec#259; durerile de stomac #351;i îndep#259;rteaz#259; ulcerele stomacale de la r#259;d#259;cin#259;.
- BALONARE : În conformitate cu studiile efectuate în India #351;i Japonia, s-a descoperit c#259; mierea, în combina#355;ie cu scor#355;i#351;oara pudr#259;, ajuta #351;i îndep#259;rteaz#259; balonarea #351;i durerile de stomac.
ACNEE
- Forma#355;i o past#259; din trei linguri de miere #351;i o linguri#355;#259; de scor#355;i#351;oar#259; pudr#259;. Aplica#355;i aceast#259; past#259; peste co#351;uri seara înainte de culcare #351;i spala#355;i-o cu ap#259; c#259;ldu#355;#259; în diminea#355;a urm#259;toare. Dac#259; tratamentul se aplic#259; timp de dou#259; s#259;pt#259;mâni, va înl#259;tura co#351;urile de la radacina.

Mergi la inceput

Fetelor, imi cer scuze ca se vede asa, cred ca forumul nu recunoaste diacriticile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Petra, am editat eu textul despre miere si scortisora. Daca, vrei, inlocuieste-l cu al tau din mesaj si eu sterg post-ul.MIERE + SCORTISOARA- Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma barbatilor.- În China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile dar si cele care doresc fortificarea uterului consuma scortisoara pudra.- Femeile sterile pot sa ia un vârf de cutit de scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de miere si sa isi frece gingiile cu aceasta combinatie în mod frecvent pe toata durata zilei, astfel încât combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda în corp.Combinatia este buna si pentru GRIPA, CRESTEREA IMUNITATII si INFECTII URINARE, ACNEE, BALONARI, etcRACELI- Cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingurita de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra timp de 3 zile.- Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala si curata sinusurile.SISTEMUL IMUNITAR- Utilizarea zilnica a scortisoarei pudra întareste sistemul imunitar si protejeaza organismul împotriva bacteriilor si atacurilor virale.INFECTII URINARE- Luati doua linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere într-un pahar de apa calduta si beti. Distruge toti germenii din vezica urinara.DURERI DE DINTI- Faceti o pasta dintr-o lingurita de scortisoara pudra si cinci lingurite de miere si aplicati pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) pâna când dintele nu mai doare.DERANJAMENTE STOMACALE- Mierea cu scortisoara pudra vindeca durerile de stomac si îndeparteaza ulcerele stomacale de la radacina.- BALONARE : În conformitate cu studiile efectuate în India si Japonia, s-a descoperit ca mierea, în combinatie cu scortisoara pudra ajuta si îndeparteaza balonarea si durerile de stomac.ACNEE- Formati o pasta din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Aplicati aceasta pasta peste cosuri seara înainte de culcare si spalati-o cu apa calduta în dimineata urmatoare. Daca tratamentul se aplica timp de doua saptamâni, va înlatura cosurile de la radacina.Ana-Maria 8+

Mergi la inceput

Ana-Maria,

Iti multumesc! Este ok asa, importnat este sa se vada si sa poata fetele sa incerce si ele, dupa cum au nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

foarte bune informatiile, multumim

pot sa iau oare acest tratament pentru infectie urinara chiar daca sunt insarcinata?..nu stiu daca am..dar am avut si m-am tratat inainte sa raman gravida cu antibiotice, dar am avut si prin primele saptamani o senzatie de cistita,iar la sfatul doctoritei am baut 2 cani de cai de busuioc si un litru de ceai de musetel si mi-a tracut instant senzatia..am baut 2 saptamani asa, insa la urocultura tot mi-a iesit bacteria COLI prezent, insa senzatia de cistita nu am mai avut-o de atunci..
credeti ca imi face rau daca iau acest tratament cu miere si scortisoara in situatia mea?

Cristina cu bebe mic 12+

Mergi la inceput

Buna Leeloo (Cristina),

Eu sunt in saptamana a 13-a si mi-a iesit si mie o mini-infectie urinara la analize...nici o surpriza insa, eu mereu m-am confruntat cu probleme de acest gen....

Eu tocmai am baut un ceai de musetel cu multa miere si jumatate de lingurita de scortisoara, pentru ca simt ca ma prinde raceala si ma si ustura down there. Sunt sigura ca nu poate sa-mi faca decat bine.

La inceputul sarcinii cand am fost racita vreo trei saptamani am baut ceai de echinaceea si ulterior am citit ca nu ar fi recomandat. Mie imi fusese recomandat de Dr. care stia ca sunt insarcinata, chiar imi spusese sa fac o cura de vreo trei luni. M-am speriat insa si nu am mai baut...

Nu stiu ce sa iti spun. Daca vrei cere si sfatul Dr. tau.

Eu una am sa beau si zilele viitoare. Dar eu manac si ceapa desi e contraindicata . Si varza (si simpla si de Bruxelles) si fasole... . Si o gurita de bere sau de vin, din cand in cand... Mie-e pofta si cred ca organismul este mai destept decat orice sfaturi date de vis-a-vis de alimentatie, stie el de ce are nevoie. Si atat timp cat nu mananc chestii care au conservanti si close-to-never junk-food, sunt sigura ca bb jubileaza la cate gusturi si arome simte!

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Va multumesc pt incurajari. Chiar ajuta.
Mi-au scris unele fete sa fac analize pt a sti de la ce e. Se pare ca asa cum au scris si Petra, Rodicapur si simplu se intampla. Ieri dimineata mi-a zis dr ca sunt a 4 a pacienta din ziua aia cu sarcina oprita din evolutie. M-am tot gandit daca am gresit cu ceva...dar nu gasesc raspuns la intrebarea asta.
Eu din decembrie am facut analize pt listeria, toxoplasmoza, citomegalovirus, etc si totul a fost ok.
Petraiti multumesc pt sfat. Problema e ca ca uterul chiar a tinut sarcina . Eu intrasem in sapt 12 si sarcina era oprita din evolutie din sapt 9. Ii multumsesc lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat ceva cand am fost in Grecia...nu stiu ce as fi facut...
Leeloo nu m-am dus la dr pt ca aveam simptome sau imi era rau. Initial m-am dus luni pt analiza sange si secretie si mi-a zis sa vin vineri pt bitest( eco si sange). Si la eco a vazut ca sarcina se oprise din evolutie. Asta a fost. Nu trebuie sa gandesti negativ ca-ti faci griji si-l superi pe bb

Va multumesc inca o data pt ajutor si incurajari.Am citit impreuna cu sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Floricik stiu ca e cumplit acum. Dar trebuie sa va ajutati unul pe altul. Si sa asteptati ca timpul sa va ajute si el.

Cafeaua eu am lasat-o pur si simplu. Acum beau lapte mult cu cate un pic de cacao. La prima sarcina nu am fumat vreo 4 luni dupa care le-am reluat cam 1-2 tigari pe zi. Dupa ce am terminat de alaptat insa am revenit la fumat normal. Acum cand am vazut liniutele pe test gata. Si nici nu imi trebuie desi am fumat vreo 15 ani. Imi doresc mult sa nu le mai iau deloc.

Bun venit noilor burtici.
Gandire pozitiva tuturor celorlalte.
Va pup

16+ cu

Mergi la inceput

Florick, ai scris foarte frumos! Sunt sigura ca vei ramane insarcinata curand si ca vei avea un bb foarte reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Floricik, fa tot posibilul sa iti revii. Si eu zic ca nu are niciun rost sa cauti motive pentru care sa te acuzi. Incearca sa-ti recastigi optimismul si o sa fie totul bine. Gandeste-te ca Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, poate, el stie cum sa aranjeze cel mai bine lucrurile in viata noastra Petra, de ce e contraindicata ceapa in sarcina? Mie imi placea foarte mult inainte si imi place si acum. Nu mananc decat ocazional, insa cand mananc, o fac cu pofta. Vin mai beau si eu din cand in cand, tot ca tine, o gurita de pofta.Ana-Maria 8+

Mergi la inceput